duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
11.4.09 08:12

jééé,zvykla jsem si STÁVAT ne srávat :D :D :D

Oooh,takový překlep :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
11.4.09 08:25

Zuzulenda Překlep mě pobavil :D :D
A co se těch jehel týká - já jsem ráda, že známku běžnej odběr krve (a to u něj musím intenzivně klepat nohama, to mi pomáhá odvést pozornost). Ale jakmile vidím jehlu, že by se s ní dalo pít jak s brčkem, tak jdu do kolen a žaludek se mnou :D

No, jsem zase na deseti minutách, takže se doufám dočkám okamžiku, kdy to bude alespoň 30 - a já si budu moci od jedné k druhé trochu zdřímnout. Řekla bych, že Mates se ještě nenarodil a už zkouší, co maminka vydrží. Jestli bude mít tyhle manýry i v pubertě, tak mě z něj trefí asi šlak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 08:53

Dobré ranko,

Ellen, ty si teda užíváš :roll: Prcek chudák, jak viděl tu jehlu, ta si teď asi myslí, že tam trápí lidi a nechce ven :lol: Snad se brzo umoudří - jedním či druhým směrem…

Já jehly taky nerada, hlavně, když je do mě bodají :roll: :lol:

Luci, tak to přeju sestřence moc, je to supr… Ani se teda nedivím, že to nechce nikomu říct, když její mamka jí říká takové věci - to je hrůza… Být ní, tak to řeknu až po triplech - ty taky můžou vyjít blbě a když ji doma nepodpoří, tak je to na nervy :roll:

Ale taky mám takový teď nadhled - spoustu věcí bych si už tak nebrala jak poprvé - třeba ty triply a tak… Taky už plánuju druhé - hlavně jako aby se to skloubilo s domečkem a stihlo se to všecko, než bude mít Samík 3 roky, ať nemusím být zas celé těhu v práci :roll:

Stejně mi přijde zvláštní, jak moc Samíka miluju už teď, když jsem ho ještě ani neviděla - úplně nejradši bych ho celého opusovala a pomačkala, ale jaksi to nejde :lol: :lol: :lol: Mám pocit, že ho ani snad nikomu nepůjčím - třeba na vození a tak (drahému jo :lol:), bude furt se mnou a nikomu ho nedám :lol: :lol: :lol: To mě asi brzo přejde…

Luci, takže si nic nedělej z toho, jestli si přijdeš praštěná, já jsem praštěná taky :lol:

Zuzi, dobrý překlep :lol: Ká se taky budím třeba kolem 7-8 hodin, ať jdu spát, kdy chci - asi mi tělo chce říct, že aspoň někdo v naší rodině by měl mít pak nějaký režim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.4.09 10:48

Angu,tak takový pocity mám taky :) Třeba jedna známá(já ji moc nemusím) od drahého porodila v září…Teď chodí pořád s chlapama hrávat fotbal,florbal,volejbal,atd…Občas jde i její „manžel“,ale jinak chodívá sama!Tak si jako říkám,že s tím dítětem vůbec není…Protože pořád jen slyším,kde všude byla,atd…
Taková rozhodně nebudu…Třeba drahý se jí zastává,že musí vypadnout mezi lidi a že budu taky pak ráda,když dám malou někomu na hlídání,atd..
Jo určitě budu chtít si někdy odpočinout,ale ne jak ona,že jí pořád někdo hlídá :?
Asi mám ekaždý jiný názor na tuhle věc…Ale já určitě nechci být taková 8O

Teď už jsem si to raději 3krát přečetla,abych zase nenapsala něco „nekalého“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:10

Já si právě taky myslím, že se dá spoustu věcí dělat i s prckem. Třeba bych nechtěla jet bez něho na dovolenou - hrozně se těším, až pojedem jako rodinka :D Třeba příští rok bych takto chtěla jet s ostatníma na vodu - bráváme auta, které převážíme, tak že bysme se Samíkem jako nejeli v lodi (jen drahý), ale byli řidiči, tím pádem by se nemuseli ostatní otravovat s převozem a vždycky třeba postavili v cílovém kempu stan, pak se čvachtali u vody, šli se někam projít nebo podívat… Nevím, možná jsem naivní, ale zase vídám spoustu vodáků s dětma… Nevím, jestli jsme tak zkušení, abysme vzali ročního prcka do lodi, ale takhle by to určitě šlo… Lepší, než sedět doma.

Bože , já se vždycky na nějaké téma tak rozepíšu… :roll:

Zuzu, šak co je nekalého na pravidelné stolici? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.4.09 11:20

Angu,jistě že nic :D Je to lidský a je to vždycky :D

Tak to my až tak daleko neplánujeme…Akorát drahý říkal,že malá bude mít smůlu,že se s ním nedostane nikdy k móři,neboť on teplo nesnáší :) ale co by pro svou prdelku neudělal,že?! :) :oops:

Chtěla jsem se zeptat,máte už vymyšlené nějaké originální oznámení o narození miminka? :o
Nic se mi nechce vymýšlet,a kdybych to nechala na drahým,tak zase vypudí nějakou ptákovinu,jako vždy :D Kukám na netu pro inspiraci a ono nic moc :?
Nevíte nějaký odkaz,kde by mohli být dobré oznámení?! 8O :)
(Angu,to ty bys mohla vědět,ty jsi na takové věci profík) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:24

Ještě mě tak napadá :lol: - někdo si na tom třeba celkem zakládá, jak mu dítě vůbec nezměnilo život atd. - já myslím, že je to celkem blbost… Taky bych nechtěla být mamina, co sedí s prckem jenom doma a říká - víš, když my se nikam nedostanem, máme malé děti… Jde o to to vymyslet, aby to vyhovovalo všem, neřešit, že se třeba dítko 2 dny nebude koupat, že půjde spát o půl hodiny později nebo nedostane atestovaný příkrm z bio mrkve a pak je pohodka…

Jak říkám, možná jsem dost naivní, ale myslím si, že to tak půjde… Nechci žádné ufňukánky, co se bojí žížaly a trošky bahna, ale pořádné drsňáky, co umí lézt po stromech, rozdělat oheň a tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:28

Tak já jsem zatím procházela jenom nějaké diskuze tady na emiminu, dál jsem nešla… Drahý prohlásil, že žádné takové kojotiny posílat nebudeme :lol: Ale pak jsem ho možná zlomila na „Tak už vím, jak vypadá mamka zvenku! (a jméno míry, váhy, čas…)“.

Je fakt, že mně se nic moc jiného nadvakrát nelíbilo - na takové ty básničky, které se ze začátku jakžtakž rýmují, ale je tam blbý rytmus a pak ještě do toho ty míry, váhy, které se tam vůbec nehodí, na ty jsem vyloženě alergická a jinak jsem na nic vtipného nenarazila… Ale zkusím ještě pohledat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.4.09 11:36

Angu,tak na tu jsem taky myslela.Tu jsem taky našla,tu že ví jak vypdá mamka z venku…
Taky jsem nenašla nic moc dvakrát hezkého…

A k té „výchově“..taky určitě nechci mít nějaké ufňukánky…No i když můj drahý se žížal bál :D ale jinak je to drsňák :D
Jen nechci mít nějaké rozmazlené fracky,jenže ot bude těžký..U nás to bude první dítě,vnouče,takže to bude těžký nerozmazlovat… :?
A vidím už teď drahého,jak malou zbožňuje a koupil by jí první poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
11.4.09 11:46

jééé Angu,ty jsi fááákt blázen :D
Ale jinak super,hned na to mrknu 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:48

No, můj drahý taky tvrdí, jak bude strašně přísný, ale když ho vidím s našima štěňatama - jak říká už si nehrajem, budeme ležet, díváme se na hokej a přitom do nich šťouchá a válí je po zádech, tak nevím nevím :lol: :lol: :lol:

Co se týče toho moře, tak drahý taky nemusí - teplo teda rád má, ale nerad „chodí k vodě“ :roll: Ale mám ho slíbené na příští dovču :lol: Já totiž zase nerada chodím do kopce a na horách už jsme taky byli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:49

No, ale říkám, stejně tam nic moc originálního není, samé trapárny :roll: :lol: Ještě jsem si říkala, že bysme mohli zkusit něco vymyslet - něco, co by sedělo jenom na nás, ale nic mě nenapadá, je to bída :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.4.09 11:51

Teda holky vy jste se tu rozkecaly :lol:
A musím říct, že s váma ve všem soulasím, my už chceme jet na konci léta na kola někam na prodloužený víkend :D teda podle toho, jaká malá bude, jak to budu zvládat atd. ale už se na to těším, a je pravda, že když mám děti, tak to neznamená, že budu sedět doma na zadku a naříkat, taky se ráda někam podívám sama, ale ze začátku to bude stejně omezeně, když budu kojit, ale tak jednou za čas s kámoškou na skleničku, uvidíme :wink:
Manžel chce teď kupovat ten vozíček za kolo, takže malá pojedeme s náma na výlet na kolech, já s toho mám teda hrůzu, to bylo debat, ale má spoustu známých okolo cyklistů, který takhle jezdí, akorát tedy musím jet za ním a někde po cyklostezkách a stejně budu mít o ní strach :roll:

Jinak na dovču chceme jet příští rok už s prckem k moři, když budou penízky atd. letecky tam, kde jsme ji počaly a moc se na to těším…

Angu já tu svoji prdelku ještě neviděla, ale už teď jí zbožňuju, už se právě těším, až jí pomuchlám, jak mi strká prdelku pod žebra, tak jí hladím a říkám si, až jí pohladím normálně a ne přes břišní stěnu :lol: 8)

Já jsem jeden rým našla a je moc pěknej, akorát to sem psát nebudu, protože nechci, aby to někdo četl dřív než to budeme zasílat, ale můžu zaslat SZ, ale je to jen pro holky :wink:
Ale je to bída, skoro nic jsem nemohla najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.09 11:52

Třeba by se daly napsat nějaké 2-3 významné věci, co se ten den staly (např. včera jsem se dozvěděla, že se 14.4. potopil Titanic :lol:) a pak připsat, že se teda narodil náš mrňous a takové ty základní údaje… Ale to zas bude asi dost dlouhé a vyžaduje to přípravu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí