Poradna duly
Jana Čurdová
Malý Peter je rozkošný miminko ![]()
No nic jdu dát prát prádlo, zase nemám do čeho dloubnout, škoda, že ty ruční práce mi nejdou ![]()
Ale už se vidím odpoledne, jak vytuhnu na gauči ![]()
Moc gratuluju Kačkač k Lucince! To je aspoň pořádná baba, žádná suška
![]()
Tak Elli už jela, tak držím palec… Možná už to má i za sebou
Snad napíše!
My jsme evidentně vůči úplňku imunní ![]()
Luci, já už taky nemám žádné ruční práce v plánu, tak asi budu něco uklízet nebo co…
Včera se mi procházka docela zalíbila - to, že jsem to tak krásně zvládla, tak třeba zkusím dneska něco zase ![]()
Ellena zatím píše:
Ahojda, jsem na pěti minutách a sápu se do třetího patra na příjem
Kontrakce jsou fakt prima věc ![]()
Tak dnes očekáváme další mimi, super ![]()
No Angu vidíš to, taky bych mohla něco uklidit, ať nemám roupy, dneska něco a a zítra pokračování, no uvidím, jak se mi bude chtít ![]()
Ahoj holky, zdravím po ránu. To byla noc
Teda já se vyspala dobře, ale ty SMS, čekala jsem na miminka, až jsem u Kačky usnula, psala mi akorát v 0:00 a já to přečetla až při kojení v ty 3 hodiny
Malý spal od 9 do 3 a pak až teď do 8. Je to poklad ![]()
Ody pozdravuje, té jsem hned musela psát, že se tu rodí jako o závod a Miri a Kačka taky pozdravují
Třeba pošlou i MMS, abychom se mohly kochat ![]()
Kačkač, moc gratuluji k narození Lucinky!!!
![]()
Ellen , já v noci konečně padla, už jsem ti ani nestihla odpovědět. Držím palce, ať jde všechno jako po másle!!! ![]()
Jestli si to tady budeš ještě pročítat - nejsem si jistá, ale asi je mi špatně z toho, že mi vleže prcek nějak tlačí na vnitřnosti. Jinak nevím, čím to je.
Luci , taky mě to začíná přepadat, že všechno nestihnu a na klidném spaní to teda rozhodně nepřidává!
Kromě příprav na mimčo mě straší to, že teď budeme poprvé dávat přiznání k DPH na manželovu firmu, poprvé všechno účtujeme a já jako jeho hlavní (a jediná) účetní tam mám pár poněkud nejistých věcí…
No budu to muset zvládnout před porodem, pak už to fakt nedám.
Wow, dnes bude další mimčo, super!
Luci, já kdybych čekala, až se mi bude chtít, tak už jsme tu shnili
Nejsem vůbec uklízecí typ
Trošku mi pomáhá plán, jakože v pondělí uklízím koupelnu, úterý středa, pátek vysávám a tak, ale stejně to nedodržuju na 100 %…
![]()
Amber, ty máš teda hodňoučkého prcka, to je paráda! Já jsem si říkala, žes asi v ty 3 ráno kojila, že bys kvůli tomu nevstávala, abys nám podala info ![]()
Titty, za účetnictví tě teda obdivuju, my jsme to měli 1 semestr na výšce, ještě se předpokládalo, že základy známe a byl to děs… Já účtařím tím stylem, že sečtu 2 sloupce, které mají sedět a chybí mi 15 milionů
Mě by jako účetní do týdne zavřeli ![]()
Já mám ráda pořádek, ale teď se k tomu nutím fakt skoro násilím, hrůza
já to chci mít vše najednou, ať to mám z krku, ale teď to nějak nezvládám, tak uklízím na etapy, docela dobrá taktika
![]()
**Miri-moc gratuluju k Jakubovi!!!
Kačkač-moc gratuluju k Lucince!!!!**
Elllenko-moc na tebe myslim a držim palce!
Tak Ellen píše:
„Tak jsem po příjmu a ležím na pokoji, jsem otevřená jen na prst, prcek je v dobré formě, první doba porodní. Doufám, že te nebude trvat dlouho, bolí to jak čert a bolesti mají mezi 40 až 50sec, což je na můj vkus docela dlouho. Všechny moc zdravím.“ ![]()
Tak jsem jí napsala, že držíme pěstičky, letím do města pro poličku nad přebalovák, zatím pa pa..
Luci, to já mám pořádek taky ráda, ale nerada ho vytvářím
Ale co jsem doma, tak je to o něco lepší…
Holky, Miri mi poslala MMS, opět je na rodině v její galerii
Kuba je k sežrání
A řekla bych, že je mamince podobný ![]()
Kačce jsem psala, jestli by taky poslala MMS, tak uvidíme.. ![]()
Jojo Angu, mám spolehlivý budíček na 2-3 ráno ![]()
Ahoj maminky,
MIRI TAK KONEČNĚ TO MÁTE ZA SEBOU,mám velikánskou radost,že jste nakonec nemuseli jít na vyvolání
gratuluju ke Kubíčkovi
Kačko TAKY OBR GRATULACE K MIMINKU,tedy,malá je pěkný macík…
první miminko který má přes čtyři kila ![]()
Elli držím palce!!!
U nás na kontrole nic moc novýho…udělali mi Hamiltona,to byl hnus…dr.byla opět perfektní,no a já sama jsem byla ze sebe zděšená,že nic moc nevydržím,při tom hmatu jsem se vůbec nedokázala uvolnit a přitom jsem čkala že vydržím víc…malej je v pořádku,jen se mu prostě ještě ven nechce,tak jdu v neděli zase na ko a možná si mě tam prý nechají,protože nejpozděli v úterý půjdu na vyvolání
Tak jsem z toho taky trošku neměkko,podle dr.jsem připravená,nepřipravená,kontrakce mám i na monitoru,ale na druhou stranu má malej hlavičku pořád dost nahoře…no uvidíme
jestli to pomohlo.Dnes vyrazíme na nějaký výlet,manžel koupil na večer červený víno,tak si dám skleničku…zkoušíme co se dá ![]()
Venku je nádherně,všem Vám přeji krásný sluníčkový den ![]()
Tak jsem koukala na ta naše miminka a opravdu se nám moc povedla!!!
Všechna jsou nádherná.
Amber-krásně ti Radimek spinká,to my se budíme tak po třech hodinách,v noci nevim,nekoukala jsem na čas,ale kojila jsem o půlnoci a v noci si taky cucla,v šest zase,takže odhaduji,že ty tři hodinky…Dneska jsem tedy spala i u kojení,ráno jsem byla překvapená,že je Žofina vedla mě. ![]()
Olivo-jj,čtvté mimčo jsem si užila co se týká bezbolestnosti,ale porody jsem měla rychlé všechny,s první dcerou jsem odcházela do porodnice v sedm s tím,že jsem měla pocit,že mi trošku odtekla plodovka jinak bez kontrakcí a narodila se 22:45h,se synem jsem dorazila s menstruačníma bolestma na příjem v jedenáct a narodil se 0:30h.S Emou na přijmu s kontrakcema 16:05h a narodila se za velkých bolestí 17:30h.Takže v tomhle byl ke mě ten tam nahoře moc hodný.
![]()
Uff holky, dělat zpravodaje hned 3 maminám najednou je teda mazec ![]()
Píše Ody: Teda to jsou velke dubnatka. Moc holkam za me pogratuluj. Ja tu mam peklo. Jsem na nervy, stve me vsechno a vsichni. Uz aby jsme byli doma. Petko posila pusy etetkam ![]()
Kackac: Ahoj holky, zrovna jsem na vas myslela, tak v prve rade gratuluji Miri ke Kubikovi. Jsem Ti rikala, ze se chytnem za ruce a pojedem. Holky, byl to teda mazec, 4 dny takovy bolesti, nikomu bych to neprala, ale stoji to za to! Všechny pozdravuji a preji pekny velikonoce, pozor na prdylky ![]()
Fotku Lucinky máte na rodině v albu Kackac ![]()