duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
10.4.09 07:18

Malý Peter je rozkošný miminko :D

No nic jdu dát prát prádlo, zase nemám do čeho dloubnout, škoda, že ty ruční práce mi nejdou :lol:
Ale už se vidím odpoledne, jak vytuhnu na gauči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 07:44

Moc gratuluju Kačkač k Lucince! To je aspoň pořádná baba, žádná suška :lol: :lol: :lol:

Tak Elli už jela, tak držím palec… Možná už to má i za sebou :wink: Snad napíše!

My jsme evidentně vůči úplňku imunní :lol:

Luci, já už taky nemám žádné ruční práce v plánu, tak asi budu něco uklízet nebo co… :roll: Včera se mi procházka docela zalíbila - to, že jsem to tak krásně zvládla, tak třeba zkusím dneska něco zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 07:57

Ellena zatím píše:

Ahojda, jsem na pěti minutách a sápu se do třetího patra na příjem :) Kontrakce jsou fakt prima věc :D

Tak dnes očekáváme další mimi, super :potlesk:

No Angu vidíš to, taky bych mohla něco uklidit, ať nemám roupy, dneska něco a a zítra pokračování, no uvidím, jak se mi bude chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 08:15

Ahoj holky, zdravím po ránu. To byla noc :) Teda já se vyspala dobře, ale ty SMS, čekala jsem na miminka, až jsem u Kačky usnula, psala mi akorát v 0:00 a já to přečetla až při kojení v ty 3 hodiny :D Malý spal od 9 do 3 a pak až teď do 8. Je to poklad :)

Ody pozdravuje, té jsem hned musela psát, že se tu rodí jako o závod a Miri a Kačka taky pozdravují :) Třeba pošlou i MMS, abychom se mohly kochat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
10.4.09 08:21

Kačkač, moc gratuluji k narození Lucinky!!! :D :D :D

Ellen , já v noci konečně padla, už jsem ti ani nestihla odpovědět. Držím palce, ať jde všechno jako po másle!!! :D
Jestli si to tady budeš ještě pročítat - nejsem si jistá, ale asi je mi špatně z toho, že mi vleže prcek nějak tlačí na vnitřnosti. Jinak nevím, čím to je.

Luci , taky mě to začíná přepadat, že všechno nestihnu a na klidném spaní to teda rozhodně nepřidává! :? Kromě příprav na mimčo mě straší to, že teď budeme poprvé dávat přiznání k DPH na manželovu firmu, poprvé všechno účtujeme a já jako jeho hlavní (a jediná) účetní tam mám pár poněkud nejistých věcí… :? No budu to muset zvládnout před porodem, pak už to fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 08:22

Wow, dnes bude další mimčo, super!

Luci, já kdybych čekala, až se mi bude chtít, tak už jsme tu shnili :lol: Nejsem vůbec uklízecí typ :roll: Trošku mi pomáhá plán, jakože v pondělí uklízím koupelnu, úterý středa, pátek vysávám a tak, ale stejně to nedodržuju na 100 %… :roll: :lol:

Amber, ty máš teda hodňoučkého prcka, to je paráda! Já jsem si říkala, žes asi v ty 3 ráno kojila, že bys kvůli tomu nevstávala, abys nám podala info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 08:24

Titty, za účetnictví tě teda obdivuju, my jsme to měli 1 semestr na výšce, ještě se předpokládalo, že základy známe a byl to děs… Já účtařím tím stylem, že sečtu 2 sloupce, které mají sedět a chybí mi 15 milionů :oops: Mě by jako účetní do týdne zavřeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 09:10

Já mám ráda pořádek, ale teď se k tomu nutím fakt skoro násilím, hrůza :roll: já to chci mít vše najednou, ať to mám z krku, ale teď to nějak nezvládám, tak uklízím na etapy, docela dobrá taktika :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.4.09 09:16

**Miri-moc gratuluju k Jakubovi!!!

Kačkač-moc gratuluju k Lucince!!!!**

Elllenko-moc na tebe myslim a držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 10:04

Tak Ellen píše:

„Tak jsem po příjmu a ležím na pokoji, jsem otevřená jen na prst, prcek je v dobré formě, první doba porodní. Doufám, že te nebude trvat dlouho, bolí to jak čert a bolesti mají mezi 40 až 50sec, což je na můj vkus docela dlouho. Všechny moc zdravím.“ :D

Tak jsem jí napsala, že držíme pěstičky, letím do města pro poličku nad přebalovák, zatím pa pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 11:08

Luci, to já mám pořádek taky ráda, ale nerada ho vytvářím :lol: :lol: :lol: Ale co jsem doma, tak je to o něco lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 11:18

Holky, Miri mi poslala MMS, opět je na rodině v její galerii :) Kuba je k sežrání :) A řekla bych, že je mamince podobný :)

Kačce jsem psala, jestli by taky poslala MMS, tak uvidíme.. :)

Jojo Angu, mám spolehlivý budíček na 2-3 ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.4.09 11:24

Ahoj maminky,

MIRI TAK KONEČNĚ TO MÁTE ZA SEBOU,mám velikánskou radost,že jste nakonec nemuseli jít na vyvolání :wink: gratuluju ke Kubíčkovi

Kačko TAKY OBR GRATULACE K MIMINKU,tedy,malá je pěkný macík… :D první miminko který má přes čtyři kila :D

Elli držím palce!!!
U nás na kontrole nic moc novýho…udělali mi Hamiltona,to byl hnus…dr.byla opět perfektní,no a já sama jsem byla ze sebe zděšená,že nic moc nevydržím,při tom hmatu jsem se vůbec nedokázala uvolnit a přitom jsem čkala že vydržím víc…malej je v pořádku,jen se mu prostě ještě ven nechce,tak jdu v neděli zase na ko a možná si mě tam prý nechají,protože nejpozděli v úterý půjdu na vyvolání :? Tak jsem z toho taky trošku neměkko,podle dr.jsem připravená,nepřipravená,kontrakce mám i na monitoru,ale na druhou stranu má malej hlavičku pořád dost nahoře…no uvidíme :roll: jestli to pomohlo.Dnes vyrazíme na nějaký výlet,manžel koupil na večer červený víno,tak si dám skleničku…zkoušíme co se dá :roll:

Venku je nádherně,všem Vám přeji krásný sluníčkový den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.4.09 11:35

Tak jsem koukala na ta naše miminka a opravdu se nám moc povedla!!! :lol: 8) 8) Všechna jsou nádherná.

Amber-krásně ti Radimek spinká,to my se budíme tak po třech hodinách,v noci nevim,nekoukala jsem na čas,ale kojila jsem o půlnoci a v noci si taky cucla,v šest zase,takže odhaduji,že ty tři hodinky…Dneska jsem tedy spala i u kojení,ráno jsem byla překvapená,že je Žofina vedla mě. :oops:

Olivo-jj,čtvté mimčo jsem si užila co se týká bezbolestnosti,ale porody jsem měla rychlé všechny,s první dcerou jsem odcházela do porodnice v sedm s tím,že jsem měla pocit,že mi trošku odtekla plodovka jinak bez kontrakcí a narodila se 22:45h,se synem jsem dorazila s menstruačníma bolestma na příjem v jedenáct a narodil se 0:30h.S Emou na přijmu s kontrakcema 16:05h a narodila se za velkých bolestí 17:30h.Takže v tomhle byl ke mě ten tam nahoře moc hodný. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 11:51

Uff holky, dělat zpravodaje hned 3 maminám najednou je teda mazec :)

Píše Ody: Teda to jsou velke dubnatka. Moc holkam za me pogratuluj. Ja tu mam peklo. Jsem na nervy, stve me vsechno a vsichni. Uz aby jsme byli doma. Petko posila pusy etetkam :)

Kackac: Ahoj holky, zrovna jsem na vas myslela, tak v prve rade gratuluji Miri ke Kubikovi. Jsem Ti rikala, ze se chytnem za ruce a pojedem. Holky, byl to teda mazec, 4 dny takovy bolesti, nikomu bych to neprala, ale stoji to za to! Všechny pozdravuji a preji pekny velikonoce, pozor na prdylky :)

Fotku Lucinky máte na rodině v albu Kackac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí