duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
9.4.09 19:52

zdravím holky musím předat dále radostnou zprávu!

„Severní pól dobit! Stanula jsem na nem dnes s batohem zn. Mates(3,6kg, 50cm) kolem jedné odpoledne. “

všechny zdraví Suvik, a zdá se, že jsou s Matesem OK! gratulujeme! super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
9.4.09 19:56

ps Anguo jsi fakt šikulka! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 20:03

Cože? 8O Další miminko, tak Suvi moc moc gratuluju, tý jo, kdy tu vlastně byla naposledy :D Tak hodně zdravíčka tobě a Matýskovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.4.09 20:04

Jéé,další mimi- Suviku,gratulace k Matýskovi Ta plodovka,samozřejmě,čím je starší,tím je větší riziko,že bude zkalená.Malý měl potom asi do 4 měsíců problémy se zánětama očí-3× mu píchali slzné kanálky :(
Na kontrole doufám,že napíše jiné číslo než 0 :D a že nebude stále tuho a zavřeno :)
Ještě takový dotaz-všude se píše,jak vám gyndr.pokaždé vyšetří prsa,zkontroluje bradavkyatd.Kontroloval vám je někdy někdo,mě teda ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 20:05
suvik píše:
Jo jo, no právě Angu :wink: . Teď už by na to pán měl nárok, tak jsem se na to vrhla :lol: . Ale říkám, zítra tam (u dr.) stejně zas nic nebude, to už známe :wink:Ody budem na tebe myslet!!!! A hlavně napiš!

Tak mi to nedalo a našla jsem poslední příspěvek od Suvika, to jsem se zasmála :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.4.09 20:07

Ježiš,ono se mě to písmo překliklo opačně :evil:
Luci:užij si žehlení,já jsem troje povlečení žehlila včera :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.4.09 20:07

Suvicku, Tobe i Matyskovi vsechno nej do zivota!!!

Anguo , pridavam se k Borisce, opravdu moc krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.4.09 20:13

Angua No Ty jsi šikula!!!! Fakt nádherný a ta deka je super!!! Máš velmi šikovné prstíky :)

Suvikovi Blahopřeji k dobytí severného pólu :D Batoh podle popisu vypadá velmi dobře :D

U mě nic nového, bolesti stále cca hodině, a zátka stále po kousíčkách odchází. Kroutím se na míči, čert ví, bude-li to k něčemu dobré. Uvidíme, kam se to bude vyvíjet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 20:13

To jsem se teda zasmála, vidíš Bobi, vůbec nic to neznamená, z hodiny na hodinu se to může změnit :wink:
A to s tím malým je tedy síla, já myslím, že když tohle uvedeš jako argument, tak s tím vyvoláním čekat nebudou, teda doufám…

Ellen, ty jo, ty jsi asi taky další adept, tak držím pěstičky ať to v pohodě zvládneš :wink:

Jinak na prsa mi nikdo nekoukal a ani jsem neslyšela z mýho okolí, že by je někdo kontroloval 8O ale asi by se to mělo ne? Já vůbec nevím, ale myslím, že jsem to někde četla… Jdu na ordinaci, zatím pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.4.09 20:15

No jo,to je fakt,Suvik včera psala,že má CS taky 0,na monitoru žádné kontrakce a vida,už má mimíska :D A okna jsem myla min.týden a nic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.4.09 20:22

Teda Suvi, takhle předbíhat :D No ale holky, psala mi teď Miri, že má stahy po 5 minutách, takže jede do porodky!!! Můžete rodit!!! :D

Suvi, obr gratulace ke klučíkovi, koukám, že se tu se jménem Mates roztrhl pytel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 20:29

Amber super zpráva :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc moc to Miri přeju, to už za chvilku bude mít mimíska u sebe, takže úplněk zabral, ještě Ellen ty a někdo další, teda to je fofr 8O

Nevíte někdo jestli Andy porodila? Taky byla na začátku seznámku? A co Olča, taky se dlouho neozvala, tak že by :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.4.09 20:32

Tak MiriaM je už na cestě? Skvělé! Tak ať to má rychle za sebou a má už prcka vedle sebe a ať jsou oba hlavně zdraví!!!

Angua Sleduješ? Miriam na cestě! Tak už se do toho můžeme bez výčitek pustit taky!!! :D :D :D

Mimochodem - mě tu prsa taky nikdo nezkoumal :D Ostatně, mě tu doktor nezkoumá nikdy nic :D „podvozek“ mi kontroloval naposledy můj gynekolog v čr loni v lednu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.4.09 20:51

Tak že by se konečně Miri dočkala,no má na to už nárok :D Budeme netrpělivě čekat na zprávičku.
Ellen a Angu:hlavně neroďte na velik.pondělí-hrozí zvýšené riziko,že budou páni doktoři v náladě a budou prohánět sestřičky s pomlázkou :D Ještě by chtěli z vás ta mimča vymrskat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.4.09 20:59

Tak já mám vyžehleno, měla jsem fakt jen to povlečení, včera jsem žehlila zbytek, tak jsem ráda, že mám hotovo, chvilku jsem skákala na míči, ale nevím, jestli to bude mít nějaký účinek :D
Bobi troje povlečení, teda fuj, já musím už žehlit po kouskách, nějak mě to zmáhá :lol:

Ellen, teda oni ti nekontrolujou ani spodek, tak to opravdu berou letem světem, i když mamka mi řikala, že dřív vůbec nic nekontrolovaly a spodek už vůbec ne, to jsem se ale docela divila :?
Ale teď už je to jedno, já myslím, že u tebe se to taky rozbíhá, pomalu ale jistě, tak se pořádně ještě vyspi, v rámci možností a uvidíš zítra, ale podle mě už budeš mít taky prcka brzy u sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí