Poradna duly
Jana Čurdová
Amber Neboj, určitě jsou tu holky mezi sebou zkontaktované, tak bychom se o dalších miminkách dozvěděly
Koukám, že Ti dneska moc nejde spaní…?
PETI, MOC GRATULUJI K NAROZENI MATYSKA!!!
Je moc krasnej!
Stani , no ty jsi uzasna, fotky rovnou z porodnice! Nadhera!!! ![]()
Vcera jsem byla v poradne a rikala jsem si, skoda, ze nemam na tebe cislo, ze jsem mohla nakouknout na Zofinku.
PetroX, gratulace k narozeni Alzbetky! ![]()
Ja jsem si vcera uzila cely den volna, mela jsem Martinka u babicky. Dopoledne jsem teda stravila cekanim u doktoru - odber krve, monitor, dia poradna, normalni poradna, celkem 4 hodiny!
![]()
Ale pak jsem si zasla na obidek, asi do 10 obchodu a nakonec ke kadernici, paradicka!
Jeste to uzasny pocasi k tomu.
Jenom kdybych ja se mohla poradne vyspat! Vcera jsem spala asi 5 hodin, dneska 6 a vic uz toho asi nestihnu, neb jakmile si pujdu lehnout, urcite se vzbudi Martinek…
Miri , dnes je uplnek, treba to zabere! ![]()
Vic uz docist nezvladam, jdu zkusit jeste aspon chvilku spat. ![]()
Ody gratuluju! Je to pořádný kus chlapa ![]()
Danečka taky trápí prdíky
Ale jinak je strašně hodný
A to krásné počasí, jsme pořád venku ![]()
Stani: taky bezva porod
Ale překotný, když jste stihli epi? Co byl pak ten můj
?
Titty: s tím spánkem už to asi lepší nebude ![]()
Dobré ránko, no Angu to je hrozný, tady si každý rodí jak chce
![]()
Tý jo si nedokážu představit, že by vydržela do termínu, to by byl Péťa pořádný kus chlapáka
ale to je to samý u Amber, taky měla kluka jako buka
![]()
Já mám ještě v plánu 16.týho pizza s kámoškama, 20.týho jdu na nehty a pak klidně jdu rodit, i když ty nehty ráááda oželím
![]()
Manžel je ze mě už vyřízenej, večer jsem na odpis, holku cítím mezi nohama už dost, jsem nepoužitelná a protivná
Včera jsem usnula asi o půlnoci, to se mi nestalo už dlouho, že bych nevěděla jak si lehnout, strašný, žaludek mě bolel, kyčle prostě paráda ![]()
Tak se omlouvám, zase si tu stěžuju ![]()
Dneska jdu po obídku s kámoškou na kafíčko, tak se těším, ona má termín 2.května, tak pak porazíme s kočárkama vždycky na kavčo, na to se těším víc ![]()
Noc nic moc, ale zdál se mi fakt krásnej sen, že jsem porodila, a byla jsem v takový euforii a holčička měla 3,30kg to si pamatuju a pak jen ten krásnej pocit a ve skutečnosti to bude ještě mnohem lepší, tedy doufám ![]()
Dobrý ranko …
Luci taky jsi měla noc na … já taky, asi kolem 0.30 mě probudily strasný křeče do břicha, bylo mi na zvracení, strašně jsem se potila, síla!!!!! Tak jse šla na balkon to rozdýchat, udělalo se mi líp, ale stejně je mi blbě, slabo …
U nás se včera bouřilo a nic, takže si myslím že i ten úplněk v pohodě překonám … ![]()
No a myslím si že ve váze miminka budeme na 1. místě … aspoň v něčem …
No nic jdu na se oblíct a na monitor …
Pa a užíjte si další krásný den …
Dobré ranko…
Elli, tak já nevím kdy… Manžel mi naplánoval pondělí
Takže Miri, máš závazek nejpozději do pondělí porodit
![]()
Amber, já na tě číslo mám, takže kdyžtak napíšu… ![]()
Luci, já to mám podobně, kyčle, záda…
A taky jsem říkala, že už cítím, že se tam „něco“ děje - předtím jsem se na porod necítila vůbec, ale teď nějak vnímám, že je tam něco jinak ![]()
Ale stejně, že půjdu rodit… To už budu fakt úplně jakože dospělá, když budu mít za sebou porod
Já jsem taková střelená, někdy si ještě připadám jako takové děcko, ale to už pak asi nebudu, jakožto paní s dítětem
![]()
Miri, tak jsem zvědavá, co ti poví, jestli budou nějaké novinky! Není možné, abys odolávala všem přírodním vlivům! ![]()
Angu, copak já bych neodolávala vlivům přírody, ale prostě Jakub má svojí tvrdou hlavu … ![]()
A dneska mi asi nic neřeknou, jen mi budou natáčet monitor, ale zítra poradna bude rozhodující …
Jinak jestli Angu už že je něco jinak tak to nebude dlouho trvat a Samík bude venku …
No jo ty noci jsou děs …
Ody-obrovská gratulace k Peterovi!!!!! Je to vážně veliký chlapina!
Alesho-já myslím,že je u mě překotný proto,že jsem přijela do porodnice v půl devátý večer na 2cm otevřená(skoro bez kontrakcí),před epi jsem byla na 4cm otevřená a po epi do dvaceti minut se ze 4cm Žofinka narodila komplet i s tlačením,zkrátka ze 4cm jsem za dvacet minut vytlačila mimčo,proto asi ten překotný porod.Epidurálu jako zmírňovače bolesti jsem si moc neužila,měla jsem ho jen na tlačení a potom se využil na vyndání placenty.
Miri, třeba ty noční křeče už taky něco znamenaly.. Uvidíš na monitoru.. Třeba si Tě tam rovnou nechají
Moc držím palce, ať máš na velikonoce už toho svýho beránka ![]()
Elleno, spaní je v pohodě, ale mezi 2 a 3 bývá naše doba na kojení, pak až v 7-8 ráno ![]()
Angu, že bys taky rodila? No super ![]()
Lucinko, to musí být hrozné noci.. Už aby byl květen holky a všechna mimina byla venku!
No, s tím rozením u mě… Nevím… Když nad tím přemýšlím, tak mi v podstatě začalo to, na co si některé holky stěžují už klidně i měsíc
Tak uvidíme, nějak se to vyvrbí ![]()
Tak já teda zatím nic nepociťuju, nic mi není, jen mě občas bolí podbřišek a trápí mě zažívání a to od tý doby,co beru železo, je to pěkná otrava ![]()
Miri držím pěstičky a třeba si tě tam opravdu nechají, moc bych ti to přála, je to otrava, takhle čekat a čekat…
Moje mamka říká, že by se mohla narodit 18., že to nikdo z rodiny nic nemá, žádný narozeniny ani svátek, u nás je strašně dubňáků
no jo, ale Terezka se podle toho asi řídit nebude ![]()
Luci, to je dobré - 18. ještě nic nemáme, tak by to mohl někdo zaplnit… ![]()
Normálně se mi začíná chtít spát, asi se připojím zpět k drahému - má Velikonoční prázdniny ![]()