Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravim po delsi dobe a pridavam velke gratulace k miminkum.........Dendulin, Aleesha,Gabu, Majka, Stanuska a Petra a Petra
..........at prcci krasne rostou ![]()
Ja tu ted moc nejsem, jak je krasne pocasi, tak drandime venku.........
…
Ted malej dospava v kocarku.......
Jinak dnes nam jsou dva tydny a zitra jdeme na prohlidku k doktorce, tak jsem zvedava.........
…
Malej je hodnouckej, hodne spi, tak musim na kojeni budit, zvlast v noci, to spi i 6 hodin
…place jen kdyz boli brisko........to pak zacvicime s nozickama, rozbalime plenu, a zacne se strilet na maminku........uz ohodil i zem.........
je to sikula........
.....
Vsechny mooooc zdravim a jak bude cas, napisu neco o porodu.......ale jen malo, nerada vzpominam....... ![]()
Pa a uzivejte slunicka.........
Holky,
tak já tu trpím! Bolesti rozdýchávám, ovšem jsou tak šíleně nepravidelný, po té vaně, že nikam ještě jet nemůžeme, jednou je mám po 5 minuách pak zase po 15 minutách.
Já to vážně nechápu!
Drahý chce teď odjet do práce, že mu pak zavolám, jen zajel pro děti. Tak tu budu s dětmi sama. Jsem moc nervozní! ![]()
Promiňte že otravuju!
No nic jdu dodělat oběd. Když se hejbu tak jsou kontrakce častěji. ![]()
Ody a nechceš si zavolat doktorovi? A popsat mu to? Třeba by Ti poradil už vyrazit - pro jistotu…?
Moc držím palečky - ať jsou bolesti snesitelné
Jdu vás na chvilku pozdravit, hlavně Ody drž se, já myslím, ale že to je ono a přítele v případě prostě zavoláš, a klidně písej, nejsi na to sama, to je jasný
Uvidíš jak to dál bude pokračovat, no já prvomatka bych byla nervní jak sáňky v létě ![]()
Zdravím merssy, Tobiášek je nádhernej, a s tím porodem, klidně písni, to bylo tak strašný ![]()
Miri klobouk dolů, jsi dobrá, já už nejsem schopná, dneska jen povlíknu a vysaju, ale pěkně lážo plážo, třeba ale za 2 týdnu budu akčnější ![]()
Suvi já jsem taky protiva, jen se ráno probudím je mi dobře, ale během dne to je jak na houpačce, jednou dole, pak nahoře, no jsem sama sobě taky protivná a manžela někdy lituju… ![]()
Ahojky,
tak na KO jsem se dozvěděla, že to hlenová zátka nebyla a budou to spíš kvasinky
Tak jsem ještě dostala jakési blbosti na zavádění… Ale jinak je to prý už na krajíčku, tak by to prý mohlo i přes ty Velikonoce nějak být… A když ne, tak příští čtvrtek a prý to nějak pořešíme… Je fakt, že jak se mi tam špáral, tak čípek už byl celkem citlivý, trochu to i bolelo… Ale na monitoru prd - ze strany dělohy ![]()
Mastím ještě na masáž, snad tam paní neusnu, nějak mě to bere ![]()
Ody, drž se! ![]()
Ody, drz se!!!Ja bych do porodky stejne jela.........
Lucinko, dekuju, je to zlaticko......
, no porod byl narocny, nakonec ale stejne akutni cisarsky rez…maly nezvladal kontrakce, tak musel rychle ven…
Nerada vzpominam, ale clovek na vse zapomene, kdyz ten maly uzlicek uvidi.........
…
holky já už jsem úplně zoufalá! Kontrakce mám už hodinu v rozmezí, 4, 6,7 nebo 11 minut. střídá se to, různé intenzity, zátka stále odchází, víc a víc.
Asi vydržím než máma přijede pro děti, povolám miláčka a vyrazím do porodnice. V pět to bude 12 hodin co to takhle mám, já už vážně nevím co dělat. ![]()
Ody ty bláho ty jsi jasná, ty budešš mít prcka brzy u sebe … koukej napsat jak budeš něco vědět … ![]()
Ahojky Mersy … to je taky dost že si se ukázala, ale kdo by dřepěl doma v takovým počasíčku, co??? uplně ti závidím ty procházky s kočárkem, vlastně už všem maminám … ![]()
A neboj na ten zážitek určitě zapomeneš, ještě je to hodně čerstvý, a důležitý je že je Tobulka v pořádku, a mimochodem je rozkošnej … ![]()
Ody já bych taky radši jela, když ani ty nevíš, tak určitě radši jo a uvidíš co ti řeknou, každopádně tě nevyhodí ![]()
Angu to je dobře, že to nic vážnýho nebylo, ale jistota je jistota, holky já vám tak závidím, u mě nic nevypadá na předčasný vyplutí
Na kontrolu jdu až po velikonocích, tak uvidím jestli se nám to hýbe, jinak jak mě tam minule šmátral, tak to bylo taky hooodně nepříjemný, no on se s tím nepáře ![]()
Merssy tak to věřím, že nerada vzpomínáš, no hlavně, že jste oba dva v pořádku a malý je sladký, takový maličký, mě se strašně líbí, jak ty věcičky na těch novorozeňátkách jsou obrovský… ![]()
Já mám dneska pocit, že mě malá vyleze bokem, ty její pohyby, no spíš protahování, to už stojí za to
ale ještě že se hýbe, když dlouho ne, tak jsem zase nervózní ![]()
Dneska se na mě byl kouknout bratránek, neviděl mě asi 14 dní, a zase se zděsil
prý pupík mám zase větší a větší a já už jsem prý oteklá i v obličeji, no co se dá dělat, ten konec stojí za to ![]()
Venku je tak nádherně, ale já tam dlouho nevydržím, hned napuchnu do obrovských rozměrů ![]()
Ody, já bych asi jela, přinejhorším tě pošlou zpátky… Zrovna včera jsem četla tady na emiminu nějaký článek, kde paní přísahala, že pravidelné kontrakce neexistují - a bylo jich tam takových víc, tak by ses třeba těch pravidelných nemusela ani dočkat…
Tak šup šup, hoď se v seznámku do dubňátek na cestě a mazej ![]()
Já se tu teď taky kroutím, že by mi ta masáž něco vyvolala? Celkem jakože to bolí dost…
Ale u mě to jsou takové nárazovky…
Angu to máš pravdu, četla jsem o pár porodech a jedna maminka psala, že neměla pravidelný kontrakce a rodila a byl to docela fofr, Ody fakt jeď, a taky tipuju na to, že budeš mít malýho brzy u sebe ![]()
Angu ty taky
ježiši holky, to už je ten úplněk nebo co???
![]()
No Luci, u tebe to nevypadá na předčasný vyplutí a u mě to nevypadá na žádný vyplutí … ![]()
Angu ty už taky????
ale co já, mě jste nějako přeskočili…
Já vím, že teď tu rodí Ody, ale právě jsem koumala průkazku a píše mi tam H1 (což jsem se dočetla, že znamená, že je otevřená, čípek má 1 cm) a pak „pro prst“ (to jakože mám dovnitř díru, do které se vejde jeden prst?)
To už je jakože asi taky pomály na spadnutí, co?
Nebo Miri, tys to měla taky nějak tak podobně, kdy jsi začla chodit do té rizikovky, ne?
Kriste, zítra je ten úplněk, dneska mají být ty bouřky, no nazdar
Dneska mají přijít ještě kámošky, hodlám s nima jako grilovat, takže ještě ne-e… Ať nemají z toho chudery zážitek ![]()
Miri, no já doufám, že budeš rodit ještě přede mnou, nechci předbíhat
![]()
Ani jsem nepozdravila Merssy - ahoj
Je dobře, že jste to s Tobiáškem tak hezky zvládli, na všecko špatné se zapomene a budete si užívat jen toho dobrého…
Angu já jsem pro prst otevřená od nějakýho asi 30tt nevím možná později … jo jo proto mě hneli do rizikovky …
Ale pokud ti začne pracovat děloha, tak se můžeš začít otevírat rychleji …