duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
8.4.09 11:53

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe a pridavam velke gratulace k miminkum.........Dendulin, Aleesha,Gabu, Majka, Stanuska a Petra a Petra :D ..........at prcci krasne rostou :D

Ja tu ted moc nejsem, jak je krasne pocasi, tak drandime venku......... :D
Ted malej dospava v kocarku.......
Jinak dnes nam jsou dva tydny a zitra jdeme na prohlidku k doktorce, tak jsem zvedava......... :D
Malej je hodnouckej, hodne spi, tak musim na kojeni budit, zvlast v noci, to spi i 6 hodin 8O …place jen kdyz boli brisko........to pak zacvicime s nozickama, rozbalime plenu, a zacne se strilet na maminku........uz ohodil i zem......... :lol: je to sikula........ :lol: .....

Vsechny mooooc zdravim a jak bude cas, napisu neco o porodu.......ale jen malo, nerada vzpominam....... :?

Pa a uzivejte slunicka.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
8.4.09 12:36

Holky,

tak já tu trpím! Bolesti rozdýchávám, ovšem jsou tak šíleně nepravidelný, po té vaně, že nikam ještě jet nemůžeme, jednou je mám po 5 minuách pak zase po 15 minutách. :? :( Já to vážně nechápu!

Drahý chce teď odjet do práce, že mu pak zavolám, jen zajel pro děti. Tak tu budu s dětmi sama. Jsem moc nervozní! :(

Promiňte že otravuju!

No nic jdu dodělat oběd. Když se hejbu tak jsou kontrakce častěji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
8.4.09 12:39

Ody a nechceš si zavolat doktorovi? A popsat mu to? Třeba by Ti poradil už vyrazit - pro jistotu…?

Moc držím palečky - ať jsou bolesti snesitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 12:41

Jdu vás na chvilku pozdravit, hlavně Ody drž se, já myslím, ale že to je ono a přítele v případě prostě zavoláš, a klidně písej, nejsi na to sama, to je jasný :wink: Uvidíš jak to dál bude pokračovat, no já prvomatka bych byla nervní jak sáňky v létě :roll:

Zdravím merssy, Tobiášek je nádhernej, a s tím porodem, klidně písni, to bylo tak strašný 8O

Miri klobouk dolů, jsi dobrá, já už nejsem schopná, dneska jen povlíknu a vysaju, ale pěkně lážo plážo, třeba ale za 2 týdnu budu akčnější :D

Suvi já jsem taky protiva, jen se ráno probudím je mi dobře, ale během dne to je jak na houpačce, jednou dole, pak nahoře, no jsem sama sobě taky protivná a manžela někdy lituju… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 12:50

Ahojky,

tak na KO jsem se dozvěděla, že to hlenová zátka nebyla a budou to spíš kvasinky :roll: Tak jsem ještě dostala jakési blbosti na zavádění… Ale jinak je to prý už na krajíčku, tak by to prý mohlo i přes ty Velikonoce nějak být… A když ne, tak příští čtvrtek a prý to nějak pořešíme… Je fakt, že jak se mi tam špáral, tak čípek už byl celkem citlivý, trochu to i bolelo… Ale na monitoru prd - ze strany dělohy :lol:

Mastím ještě na masáž, snad tam paní neusnu, nějak mě to bere :lol:

Ody, drž se! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.4.09 14:09

Ody, drz se!!!Ja bych do porodky stejne jela.........

Lucinko, dekuju, je to zlaticko...... :D , no porod byl narocny, nakonec ale stejne akutni cisarsky rez…maly nezvladal kontrakce, tak musel rychle ven…
Nerada vzpominam, ale clovek na vse zapomene, kdyz ten maly uzlicek uvidi......... :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
8.4.09 14:16

:cry: :cry: :cry: holky já už jsem úplně zoufalá! Kontrakce mám už hodinu v rozmezí, 4, 6,7 nebo 11 minut. střídá se to, různé intenzity, zátka stále odchází, víc a víc.

Asi vydržím než máma přijede pro děti, povolám miláčka a vyrazím do porodnice. V pět to bude 12 hodin co to takhle mám, já už vážně nevím co dělat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:22

Ody ty bláho ty jsi jasná, ty budešš mít prcka brzy u sebe … koukej napsat jak budeš něco vědět … :)

Ahojky Mersy … to je taky dost že si se ukázala, ale kdo by dřepěl doma v takovým počasíčku, co??? uplně ti závidím ty procházky s kočárkem, vlastně už všem maminám … :)
A neboj na ten zážitek určitě zapomeneš, ještě je to hodně čerstvý, a důležitý je že je Tobulka v pořádku, a mimochodem je rozkošnej … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 14:25

Ody já bych taky radši jela, když ani ty nevíš, tak určitě radši jo a uvidíš co ti řeknou, každopádně tě nevyhodí :?

Angu to je dobře, že to nic vážnýho nebylo, ale jistota je jistota, holky já vám tak závidím, u mě nic nevypadá na předčasný vyplutí :lol: Na kontrolu jdu až po velikonocích, tak uvidím jestli se nám to hýbe, jinak jak mě tam minule šmátral, tak to bylo taky hooodně nepříjemný, no on se s tím nepáře :lol:

Merssy tak to věřím, že nerada vzpomínáš, no hlavně, že jste oba dva v pořádku a malý je sladký, takový maličký, mě se strašně líbí, jak ty věcičky na těch novorozeňátkách jsou obrovský… :D

Já mám dneska pocit, že mě malá vyleze bokem, ty její pohyby, no spíš protahování, to už stojí za to :roll: :D ale ještě že se hýbe, když dlouho ne, tak jsem zase nervózní :?

Dneska se na mě byl kouknout bratránek, neviděl mě asi 14 dní, a zase se zděsil :lol: prý pupík mám zase větší a větší a já už jsem prý oteklá i v obličeji, no co se dá dělat, ten konec stojí za to 8)

Venku je tak nádherně, ale já tam dlouho nevydržím, hned napuchnu do obrovských rozměrů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 14:25

Ody, já bych asi jela, přinejhorším tě pošlou zpátky… Zrovna včera jsem četla tady na emiminu nějaký článek, kde paní přísahala, že pravidelné kontrakce neexistují - a bylo jich tam takových víc, tak by ses třeba těch pravidelných nemusela ani dočkat…

Tak šup šup, hoď se v seznámku do dubňátek na cestě a mazej :lol:

Já se tu teď taky kroutím, že by mi ta masáž něco vyvolala? Celkem jakože to bolí dost… :roll: Ale u mě to jsou takové nárazovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
8.4.09 14:27

Angu to máš pravdu, četla jsem o pár porodech a jedna maminka psala, že neměla pravidelný kontrakce a rodila a byl to docela fofr, Ody fakt jeď, a taky tipuju na to, že budeš mít malýho brzy u sebe :wink:

Angu ty taky 8O ježiši holky, to už je ten úplněk nebo co??? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:29

No Luci, u tebe to nevypadá na předčasný vyplutí a u mě to nevypadá na žádný vyplutí … :roll:

Angu ty už taky???? 8O ale co já, mě jste nějako přeskočili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 14:33

Já vím, že teď tu rodí Ody, ale právě jsem koumala průkazku a píše mi tam H1 (což jsem se dočetla, že znamená, že je otevřená, čípek má 1 cm) a pak „pro prst“ (to jakože mám dovnitř díru, do které se vejde jeden prst?) 8O To už je jakože asi taky pomály na spadnutí, co? :roll: :lol: Nebo Miri, tys to měla taky nějak tak podobně, kdy jsi začla chodit do té rizikovky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.4.09 14:36

Kriste, zítra je ten úplněk, dneska mají být ty bouřky, no nazdar :lol: :lol: :lol: Dneska mají přijít ještě kámošky, hodlám s nima jako grilovat, takže ještě ne-e… Ať nemají z toho chudery zážitek :lol:

Miri, no já doufám, že budeš rodit ještě přede mnou, nechci předbíhat :lol: :lol: :lol:

Ani jsem nepozdravila Merssy - ahoj :lol: Je dobře, že jste to s Tobiáškem tak hezky zvládli, na všecko špatné se zapomene a budete si užívat jen toho dobrého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.4.09 14:37

Angu já jsem pro prst otevřená od nějakýho asi 30tt nevím možná později … jo jo proto mě hneli do rizikovky …
Ale pokud ti začne pracovat děloha, tak se můžeš začít otevírat rychleji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí