Poradna duly
Jana Čurdová
Nejdříve velká gratulace Stanušce,PetřeZ a PetřeX ke krásným miminkům
![]()
Fram:ty si teda trapka
-2kg a nestydíš se tady dráždit nás,velryby ![]()
Angua:v horké vaně se koupu každý den už asi měsíc a bez nějakého úspěchu.
A ty poznámky okolí jsou opravdu luxus-jak jsem se plížila hlemýždím tempem k autu s nákupem,z autobus. zastávky jsem zaslechla asi 25 leté kluky jak říkají-teda, to je pupek,to není ani možné,ta by měla jít už radši rodit ![]()
Jo holky mě už fakt asi nic nezaskočí, maximálně mě to zamrzí, ale co s tím nadělám že jo? Musím počkat, až jí vyprdnu a pak to začnu řešit…
a s tím oblečení to bude fakt zajímavý ![]()
Já měla původně velikost kalhot 29, tak to bych se Praze taky nechytala
a teď ani nechci vědět jakou mám velikost, pravda je, že jsem si dnes chtěla koupit podprsenku a nemohla jsem najít ten správný obvod, hrabala jsem se tam asi půl hodiny a pak jsem to vzdala a šla domů, nová podprda bude až po porodu, mě se i nějak podivně roztáhly žebra
![]()
Miri taky bych potřebovala vyčistit koberce, plánuju asi na konci léta, už je to taky síla, mám je dva roky, ale v obýváku je už dost jetej ![]()
Tak jsem si opekla buřtika a smrdím zase kouřem z ohýnku, fuj, a to mám dnes novou hlavu
no nic, manžel to bude muset zkousnout… jdu koukat na ordinaci, zatím ![]()
Ahojky holky,
tak nám vypadl net na celé odpoledne! ![]()
Teď jsem se k vám konečně dostala!!!!
Tak tedy Evička píše:
Tak ležím v nemocnici, vysoký tlak a bílkovina v moči, tak me budou pozorovat, pokud nebudou špatné výsledky, nebude s to zhoršovat tak do 14 dnů prckové půjdou ven, pokud se tav zhorší, tak co nejdřív císař, holčiny moc vás zdravím a těším se až budu s váma kecat co prckové, tak držím pěsti všem maminám, roďte a hlavně ať jsou prckové v pořádku! Písnu zase!
Ležím s dvojčátkovou maminou - páreček, 6 týdnů tu je! Ale je mladá a moc nekomunikuje. Tak pa
Toť sms od Evičky184
Teď o MĚ :
Hlásím odchod hlenové zátky se špiněním!
Takže včera to průhledné byl asi počátek! ![]()
Od té doby poslíčky cca každou půl hodinu, ale jinak NIC! Teda zatím! ![]()
Odešla mi vždy zátka až během kontrakcí, tak nevím jak dlouho to bude trvat teď, může klidně i týden, ale taky den nebo pár hodin.
![]()
AHojky maminy!
takze Pet'a neplasila, no a to jsem rikala, ze ta jejich zazracna tekutina na urceni plodove vody muze selhat
TAK MOC VELKA GRATULACE NOVE MAMINCE K MATYASKOVI!!!JE STRASNE SLADKY! a tesim se na vypraveni o porodu:)
Holky, kila ted' nereste, vsechno pujde dolu, jak budete kolem ratolesti behat a ty noci beze spanku.....
Miri, dik za prirovnani k proutku
to je kdyz jsem s tim kocarem…
Miri, no to ti verim, jak jsi otravena, jeste chodit na Bulovku jak do prace…ze?a travit tam tolik casu..no mne prave to 4h „posezeni“ v cekarne rizikove poradny pomohlo k hospitalizaci, myslela jsem, ze tam zdechnu. Jo a ten Vlacil me rodil, holky!!! a vy pisete, ze se mu klepaly ruce i pri vysetreni:)))tak jsem asi klidne mohla rodit i sama v te pripravne:))dneska jsem ho take potkala.Jo, a jak jsem byla na tom sestinedeli, tak se mi nejak tak sevrelo srdicko, takovy divny, ale prijemny nostalgicky pocit…vzpominky na ten muj pobyt tam…strasne prijemne sestricky jsou na tom novorozeneckem ![]()
tak jsem dneska totalne mrtva…kluci porad na stridacku breci a Vladik uz nekolik dni spatne ji…kazdou lahvicku vylozene do nej rveme asi hodinu.....to je hrozne…nevim vubec co to je…jeste ze zitra jdeme za dr, tak se zeptam…
Jinak dneska jsme s mamkou (sebevrahy)zkusily cestu busem na Bulovku na ockovani
byl to des…vlezt do nizkopodlazniho busu je pohoda, v podstate to same, jak na chodnik,ALE! v 10 rano bylo narvano!!a krome nas dalsi 3 kocarky…ale zvladli jsme to…
sice utahane, hlava boli jak mne, tak mamce..ale vime,ze to jde! ale radeji vicekrat to praktikovat nebudeme:( ![]()
Holky, no je to tady vzruso!!!!
Ody, takze ze by dneska????
Evicka, chudacek, snad se docka uz brzy take…ani nevim, co ji radeji poprat..aby prcci jeste u ni zustali, nebo uz radeji at' je vysvobodi z te tihy
myslim,ze uz je v dobrem tydnu, ze uz by bylo vse v poradku..
Rosi - těžko říct!
Však uvidíme! Teda já ucítím! ![]()
Já rychle připravila ten komodopřenbalovák, a nabila foťák a kamera se nabíjí u sousedů atd.
Možná plaším zbytečně! ![]()
Odešla mi asi díky cestě ze školy. Ještě jsme se stavili na hřišti na chvilku a v 16 hodin doma na wc jsem to zjistila.
Byla jsem z toho trochu mimo, takjsem se zapoměla i rozčílit na Jarka, že má 5 z Diktátu.
Vyvázl lehce!
![]()
Evička: Přeje Peťule a Matyáškovi vše nej nej do života a moc gratuluje!!!
![]()
Teda Ody co to čtu, ty zrádkyně, to nám přeci nemůžeš udělat ![]()
Ne já ti přeju aby to bylo ono a ty už měla uzlíček u sebe, ale klidně by si ten týden mohla počkat
![]()
Tak Evička, myslela jsem dnes na ní, oni si jí v nemocnici pohlídají a je pravda,že kluci jsou už pořádný, tak to určitě zvládnou, kdyby už měly jít na svět
No držím jí pěstičky, škoda, že tam u sebe nemá super maminku, ukecanou a v pohodě, tak se paní třeba rozkecá
![]()
Ještě jsem chtěla k tomu jak vypadám, dneska jsem šla po náměstí a kdybyste viděly jak na mě lidi koukají
jedna paní se normálně na mě zasekla, že jsem vůbec nevěděla co si myslet
jsem holt velryba ![]()
To já bych si i dala horkou vanu, ale už se tam jaksi nevejdu
![]()
Rosi fakt ti to s tím kočárkem moc slošelo …
A neboj kluci se srovnají, jen to chce trpělivost, pevný nervy a energii …
Ody ty jo tak že by??? Moc ti držím pěsti aby to bylo rychlý …
Já po odchodu hl. zátky za 8 hodin porodila … tý jo, tp zas ráno bude depka z dalšího miminka, ba ne bylo by to super, strašně ti to přeju, ať se během noci vyklube …
Jééé Luci, taky mám pocit že na mě lidi koukají a ukazují si na mě, dokonce mám někdy pocit, když jdu domů, že se sousedům hýbou záclony … ![]()
No a Evička, je pod kontrolou a oni si ji ohlídají, a určitě udělají pro ní a pro prcky to nejlepši …
Holky, děkuju, já jsem z toho krapet nervní, ale zatím je to fakt v pohodě........ před chvilkoujsem byla na wc a zátka stále odchází. Tak uvidíme!
Přemýšlím koho informovat, kdyby přece jen šmudlíček Petříček vykoukl dnes v noci. Abych nebudila miminkatý maminky, že Amber?
![]()
To mě dnes ošmatlaly břicho všechny vychovatelky a učitelky po cestě do školy a školky. ![]()
A každá: Kdy to bude? Vy jste na roozsypání! A podobně! ![]()
No o zírání ani nemluvě, zmizela maskovací zimní bunda a všichni zírají.
![]()