Poradna duly
Jana Čurdová
PetraZ tož vítej zpět mezi čekatelky
My tady už natěšené, že se další prcek dere ven a Ty se naprosto drze vrátíš domů
No, alespoň jste si všechno natrénovali - odjezd, cestu do porodnice…
Při premiéře se Ti to bude hodit ![]()
Odysea Jak popisuješ tu hlenovou zátku (jestli je to opravdu ono), tak totéž jsem měla před týdnem a včera znovu. Ale jsou to jen takové rosolovité kousky, zcela čiré. Předpokládám, že se tím prostě jen připravujou porodní cesty.
Angua Nic si z toho nedělej, že Tě partner bere za rovnoprávného pracanta, ten můj taky
Kdybych ho sem tam nehonila k tomu, aby mi s něčím pomohl, nechal by mě pravděpodobně skládat i uhlí
![]()
Rosinko S těma culíkama jsi mě taky pobavila. Smála jsem se, až mi Mates nadskakoval
![]()
Jak jste tu zmiňovaly tu bodovou dietu (zbodnu na co přijdu), tak to mám poslední dny naprosto stejné a přímo ve zvířecím měřítku… Včera po kachně se zelím s knedlíkem následovaly dva nanuky, jogurt, půlka klobásy, balík sušenek… Vcelku v blízkém sledu za sebou… To je nechuťárna, takhle střídat chutě
Před chvílí jsem dojedla knedlík s vajíčkem a hned na to do sebe natlačila další nanuk a už zase v hlavě nechávám běžet film co máme kde uskladněno za jídlo a co by se dalo ještě sežrat… Jsem jak kyselina
Když mi přítel říká, že jsem meloun jak pořád jím, tak jen odpovídám: "Já ne, já jím střídmě - to Mates se cpe jak nezavřenej…!
![]()
Ody neboj, já zatím vůbec nic nedělám, buď v klidu ![]()
Já bohužel s hlenovou zátkou neporadím a klidně popisuj jsme ženský né? Počkej až tu budu strašit já, co a jak…
No mamka se asi těší, určitě, ale to prostě to na ní nepoznám, nějak to extrémně neprožívá, já jsem zvědavá, až se malá narodí, to si myslím, že to u ní propukne, teď zatím fakt nic, ale už mi řikala, jak bude koupat jezdit s kočárekem atd. no jsem na to zvědavá…
Já už jdu taky do ložnice a počkám na drahýho tam snad nevytuhnu
tak zítra pa pa
![]()
Jééé Peti tak vítej zpátky
. To je ale něco, že je to výtok…je fakt, že já mám kalhotky taky skoro pořád nějak mokrý, tak to už ani neregistruju. Občas kouknu, jestli to není ta zátka, ale zatím nic. A zrovna jsem si říkala, Peťka šla dneska na poštu a už rodí Matyáška…já jsem vlastně dnes taky byla na poště, třeba taky porodím toho našeho Matěje
. No a prd
.
Gabu to jsou houpačky ti řeknu, já obdivuju nejen dvojčátkový maminy (Evi doufám, že ti bude líp), ale i vás dvoj a více maminy! Pro nás prvomatky je to vlastně veget… (ale už to vidím, jak se budu hroutit
).
Zítra jdu umýt okna, tchýně se sice pořád nabízí, jenže už se na to fakt nemůžu koukat. Ale jinak taky nic nedělám…
Tak jsem si říkala, že dnes tu budou maximálně dvě stránky, v takovém nádherném počasí (teda aspoň u nás bylo) a ono přes 10!
Tak jsem to přelítla a bylo to opravdu napínavé!!!
Peti , tak o takovém výtoku jsem ještě neslyšela, zase jsem o něco chytřejší. Rozhodně je lepší jezdit do porodnice klidně každý den s planým poplachem, než něco zanedbat. ![]()
Ody , přesně takový rosol se mi dnes objevil taky - a doufám, že to zátka není. Každopádně to vypadá jinak, než jsem měla minule - to bylo hustější a trochu zabarvené od krve - myslím, že tak nějak do hněda.
Já ještě nechci rodit, mám spoustu plánů, co chci před porodem stihnout! ![]()
Anguo, Ellen , já si nějaké to „uvolnění“ z domácích a jiných prací musím občas vynutit, když se necítím. Jinak jsem taky brána jako 100% práceschopná. ![]()
Víc si toho nepamatuju a musím ještě něco dovařit na zítřek, to už nebudu stíhat.
Jak je venku hezky, Martínkova první slova po ránu jsou: „Mámo, ven!“ Teda jako že chce jít ven, ne že by mě tam vyhazoval. ![]()
Tak jsem si sice v posledních dnech hezky mákla na zahradě, ale domácnost poněkud úpí, jdu dohánět.
Ody, tak ze bys byla na rade ty??ted uz jdu spinkat ![]()
jinak jsem rada, ze jsem vas culikami pobavila, ale to jako skoro neprehanim
![]()
Ody, s tou maminkou je to smutný.. Já to nevěděla.. Jak tu někdo psal, vlastní mámu nikdo nenahradí, i když je třeba náhradní maminka zlatá, vlastní je vlastní.. Ale když se náhradní povede, je to super a je to štěstí..
Peti, tak teda koukám, že z toho nic nebylo, no ale třeba pojedete během noci znovu a už naostro
Trénink jste zvládli ![]()
Gabu, on si Fandík zvykne.. Ale je to taky síla pro Tebe.. Hormony v šestinedělí.. Já bych furt bulela.. Vydrž holka, naštěstí to sluníčko snad vydrží ![]()
Co asi Stanuska v porodnici.. Ta má všechno ukázkový, mohli by jít pomalu domů ![]()
Dendulin se nám taky neozvala. Zjevila se před porodem a už se zase vytratila.. Škoda..
Dneska jsem byla u dětské doktorky. Chválila nás, přibrali jsme, bříško nacpané k prasknutí, vyrostli jsme o 1 cm, a když jsme se vrátili domů, čekalo na nás překvapení. Naše psice si vytahala použité pleny z koše a všechny rozkousala! To byl mazec! Já myslela, že z ní udělám 4!!! Prase jedno nemytý.. Fuj! No uklidit to, to byl taky mazec! Ještě teď mám chuť jí přerazit.. ![]()
Ahoj holčiny, tak mě pánbůh potrestal za tu mou nenažranost a plácání pátého přes deváté.
Šla jsem si v půl dvanácté lehnout, tlačil mě žaludek, nemohla jsem usnout. Ve čtvrt na dvě jsem to vzdala a vstala z postele a už jsem věděla, že bude třeba vyčistit tělo… No průjem jako blázen, křeče neuvěřitelný, myslela jsem si, že je to moje poslední hodinka… Nicméně nebyla, udělalo se mi líp, vrátila jsem se do postele, ale stejně neusnula. Tak tu teď čumákuju, přepínám satelit, nikde nic, spánek v nedohlednu. Tak jsem si postěžovala a je mi líp
Kéž je můj případ výstrahou všem, co sní všechno, co jim přijde pod ruku ![]()
rosinka Rosi, až zase budeš budeš válčit s nervama z těch svých dvou pokladů, jukni sem - http://www.trojcata.estranky.cz/…ercata/18305 - jsou na tom i hůř… ![]()
Narodil se Matyášek! Že nevíte komu?
Té co včera praskla voda a poslali jí domů! ![]()
Je to chlapík jako hora, hele jeho míry - 52cm , 3440g
Přejeme mu štěstí, zdraví, do života moc síly!
Ani dospat jsem holky nemohla! ![]()
Peťula píše: : Ahoj, tak dnes ráno ve 4.43 se nám narodil Matyášek, měří 52 cm a váží 3440 g. On i maminka jsou v pořádku a táta byl u toho s námi! ![]()
Teeeeeda!!!!!! To je fakt mazec!!!! Tak Petka už to má za sebou!. Nakonec to bylo vcelku rychlý!
. MOC GRATULUJU !!!!!! A Matyáškovi jen to nejlepší do života! ![]()
Ody to je nádhera, já si to myslela,že ten ta voda nebude jen tak ![]()
Teď tady bulím jako blázen…
PETI MOC A MOC GRATULUJU, MATYÁŠEK JE POŘÁDNEJ KLUK, TEN SE JEN TAK NEZTRATÍ, HODNĚ ZDRAVÍČKA OBOUM
![]()
Holky to je paráda, takže kdo chce porodit hurá na poštu ![]()
Dobrý ráno maminky:D
Peťul moc a moc veliká gratulace k Matyáškovi,teda,takže žádnej výtok,ale prostě to byla plodová voda a nepoznali to?Tak to museli v nemocnici koukat…Jééé,to je krásná zpráva takhle poránu,porod byl rychlý,tak to se Péťa snad ani moc netrápila,no a malej je tedy pořádnej kousek…oběma přeji krásný den a hrdému taťkovi pořádnou oslavu
![]()
Utíkám na kontrolu,držte nám palce ať se taky někam hneme
zatím pa
Teda dobré ranko , konečně zase nějaký miminko …
Petruško přeju Vám s Matýskem do života hodně zdraví a radosti … Ať vám roste kluk jeden!!!!!!!!!!!!
No na jednu stranu mám velkou radost, ale na druhou tady z toho začínám chytat depky, holky na nějakýten den se odmlčím, protože už mi je doopravdy těžko z toho, jak si rodíte v termínu nebo před a já nemůžu …
Omlouvám se kdyby něco pošlu sms, nebo nahlídnu …
Pa
Téda Peti, OBR gratulace
To je super, že to byla voda
Těším se na fotky ![]()
Koukám holky, že ve velikosti dítěte zatím vedu
A to jsme rodili 37+5, ani nechci domyslet, kolik by měl ten náš cvalda, kdybych bývala přenášela a musela rodit normálně.. Jejej, to by byl mazec! ![]()
Elleno, to sis teda dala! S tím plným břichem k tomu, to muselo být něco.. No hlavně že už je Ti líp..
Miri já věřím, že to musí být těžký, živě si to dokážu představit, ale chápu to, to je jasný ![]()
Tak držím pěstičky ať se Kubík umoudří a už netrápí maminku ![]()