duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
6.4.09 20:32

Tak, jedna část natřena - jsem na to zvědavá po světle, jak to uschne - nějak jsem u toho zatměla :roll: Ale aspoň se mi u toho podařilo uhoupat Samíka, který se již několik hodin snažil prokopat ven skrz břišní stěnu :lol:

Tak to asi u Peti planý poplach nebyl, co? Kdyby ji poslali pryč, tak už je zpět a dala by vědět…

Fram, dyť sanitku můžeš zavolat kdykoli po cestě, kdyby něco… A aspoň kdyžtak budou zážitky :lol: :lol: :lol:

No jo, co asi Miri…

Oli, tvůj drahý je taky instalatér, aspoň si s ním užiješ srandu… :lol: :lol: :lol: Já jsem taky zvědavá na svého drahého - on mě nějak nešetří - jak jsem malovala, tak se díval na fotbal a říkal, že je rád, že to nemusí dělat on :lol: :lol: :lol: Tak jsem zvědavá, co bude dělat u porodu - nesmím prý rodit, dokud bude finále play off - on by snad byl schopný si zapnout na tom porodním pokoji telku s hokejem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 20:32

Jééé já než to napíšu, tak Péťa už je tady…
To je teda zvláštní a pak se v tom vyznej, to snad není možný, ale přesně tak, lepší přijet několikrát zbytečně, než pak si něco vyčítat :wink:

Ody já jsem taky jak lachtan ve vaně, vůbec mi nejde se zvednout, převrátím se na 4 nohy a lezu, no síla, taky se mi stalo, že jsem se smekla a spadla na zadek a pak jsem se tomu smála jak praštěná :lol:

Ody to je zvláštní, že už tě nebudou kontrolovat ze spodu, to mě kontroluje při každé návštěvě, teď tedy jdu o 3 dny dýl,ale stejně, no teď to bude delší, už jsem si na ty páteční kontroly zvykla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.4.09 20:35

teda peto, co to? uz jsem se tesila, ze budu svedkem prvniho mimca primo, ostatni miminka jsem docitala, bo sem chodim vicemene sporadicky..
tak snad to priste uz bude vonco! aspon mate vyjezd uz natrenovany :wink:

luci, tak ja zatim zadne problemy nemam, beham po meste jako driv, jen trosku pomalejc.. ale je otazka, jak budu vypadat za tri tydny, ze? :lol:

ody, taky mam zitra ko, jdu poprve do poradny.. no jsem zvedava, co z toh bude. teeeda, taky uz bych chtela mit tesne pred porodem, se mate!!

dneska jsem byla na bulovce, miri jsem tam nevidela, ale pry se vcera a dneska rodilo jedno mimco za druhym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 20:35

No jéje, tak vítej zpátky, Peti :lol: To budou asi u přítele v práci zklamaní, že ještě nemůžou slavit, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 20:37

To mě už doma nedovolí ten můj nic dělat, tedy kromě vaření a žehlení, ale když chci, tak si to stejně pro:,–(ím a udělám to…
V sobotu jsem hrabala a sousedka na mě abych jim tam neporodila, no to určitě, Terezku ven jen tak někdo nedostane :lol: :lol:

Angu jsi ale šikovná, já už by to teď nedala, bylo by to tak za 3 dny 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
6.4.09 20:39

Nazdárek,

Peti, tys měla takovéhle vzrůšo 8O . Tak držím palce, ať příště už jedete naposledy!!! Mně takhle odcházela celý den před porodem hlenová zátka, akorát to bylo lehce zabarvené do růžova…

Rychle jsem vás prolítla, abych zjistila, že žádná nová mimi nejsou…

My jsme od včera doma a je to tedy mazec! Fandík je hrozně roztomilý, chce se pořád s Kačkou mazlit a chovat jí, ale je jak hrom do police a užívá k tomu hrubou sílu, tak ho musím pořád usměrňovat, až je mi to líto. Ale pak dokáže během minuty obrátit a je strašně zlý, všechno neguje, křičí, vzteká se, bije mě, což si před tím nikdy nedovolil, a pláče. Jsem z toho úplně hotová, takhle se choval i před porodem,ale ne v takové míře, má tak jeden záchvat za hodinu. Pořád si říkám, že je to jen období vzdoru, kterým si musí projít, aby se mu utvořila osobnost (to mám z chytré knihy :wink: ), ale je to tak těžké, zvlášť,když jsem utrpěla hormonální bouři. Takže jsem dnes břečela jednou dojetím, jak se ke Kačce krásně má, a asi padesátkrát lítostí, že se takhle chová a že mě nemá rád. Do toho mě stále bolí záda, asi jak mi atrofovaly svaly z té nálože, co jsem takovou dobu nosila, takže delší pohyb je pro mne utrpení. Kačka mi taky pěkně osladila první noc doma, spala jsem asi čtyři hodiny na etapy, vůbec nechtěla usnout a když už, tak se po hodině vzbudila. Fandík se taky vzbudil, tomu jsem zase musela vyprávět pohádku, prostě lahoda. Tak dnešní noc je Fandík u tchýně, která tu se mnou zítra celý den bude, páč manžel musí do práce. Tak se snad vyspím trochu víc, přes den je to nemožné. Tak jsem si ulevila a jdu si dát sprchu a zalézt do pelechu, než se Kačka vzbudí na kojení.

Jo a dne jsme byli na první procházce, nikdo nesměl Fandíkovi šáhnout na kočár, takže jsme hlemýždím tempem obkroužili blok… Ale úžasně mě to dobilo energií, to sluníčko fakt dělá zázraky…

Tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 20:39

Luci, to jsou jenom takové kousky - šak to bude pak na fotce, ale je blbé, že je tam málo místa, tak jsem se tam tak hrošila dokola :lol: Ale malování mě docela baví (kromě toho úklidu pak…) :lol:

Můj drahý začal akorát častěji vysávat, jinak mě stále považuje za rovnoprávného pracanta :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
6.4.09 20:43

No holky.........tak nějak když jsme jeli,tak jsem si říkala,že mimi stejně asi ještě nebude............
tak jdu do peří a teda porod skoro v přímém přenosu zkusím teda jindy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 20:44

Gabu, tak máš pohon na kočárek, pohoda, ne? I když teda asi nebude z nejrychlejších :lol:

Já mám zase hlad, je to děs, mám pocit, že ze mě teď Samík asi vysává všecko a syslí si to pro sebe a já abych se furt cpala a cpala - pořád mám chuť na nějaké „energetické bomby“ - čokolády, tatranky, kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
6.4.09 20:44

jeee…Peti…tak falsh start :lol: no aspon jste procvicili cestu do porodky, po druhe pritel uz bude vice v klidu, ty take, a je lepsi zajet zbytecne, nez neco zanedbat, ale myslim si,ze zbytecne to nebylo, mas tu vodicku, tak muzes v klidu doma zkouset, co to z tebe tece :)

Ody, ja jsem Miri napsala smsku, tak snad nam holka odpovi, ale myslim, ze je vse ok, jen neni cas na net :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.4.09 20:45

Peťulo to je něco :lol: Tak sis alespoň okoukla sestřičky a doktora,reakci manžela :lol: :lol: :lol: ale určitě je lepší jet dřív a zbytečně,než něco zanedbat…no a koukej jak to tu ožilo :wink: :wink: :wink:
Angu…tvůj drahý je opravdu pohodář,jestli sedí a nechá tě natírat stěny :lol: …no,nečekala jsem že se do toho malování vrhneš :wink: jaká to bude barva?Možná jsi to už psala a já to přehlídla :oops: Úplně jsem zapomněla reagovat na Evču…tak Evi drž se moc,moc moc…držím palce a neboj,doktoři ví co dělaj :wink: tak bude vše OK…holky dvojčátkový…nemáte to jednoduchý,já před váma smekám…
Ody fakt je zvláštní že už tě dr.nebude prohlížet,no,každej má asi jiný postupy 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 20:47

Tak to jo, to já myslela, že maluješ celý pokoj :lol:

To si nemysli, já se vždy pro něco rozhodnu a on od pc, já to udělám ale nezvedne se, tak si to stejně udělám sama, nebo to někdy dodělá za mě :D
jak kdy, ale rozhodně se nepřetrhne, on se strašně bojí, abych nerodila dřív, tak se mám šetřit, jako by to šlo ovlivnit :lol: Podle něj prostě musím rodit v termínu a basta :) on prostě není připravenej 8)

Gabu ahoj, teda taky to máš doma veselý, tak snad se Fandík umoudří a bude líp, asi to bude ještě chvilku trvat, ale musí to být krásný, jak je z malý nadšený :wink:

Na zítřek jsem si naplánovala převlékaní postelí, ať spíme v čistoučkém, ono to krásně uschne na tom sluníčku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.4.09 20:47

Fram - však ono už ti to uteče. Jako voda! (to není narážka na Peťulu - opravdu!) :lol: :lol: :lol:

Luci - taky se divím, ale zaslechla jsem, že neprohlíží kvůli možnosti zanesení infekce či co! Když mám ty testy na koka ok. :roll: Ale nechápu to, raději bych věděla co se tam děje! :?

Angu - superženo, já teda dnes zvládla jen to prádlo pověsit a ostříhat Jaromíra, pak je ještě nakmit a šmitec! Ani tu myčku jsem nezapla, pořád mě odrazuje ta přihrádka na tabletu. Je moc u země! Házím na ni bobek, však on jí drahý jistě rád zapne. 8) :lol:
Taky mě už nenechá nic dělat, kromě vaření! :lol:

My si jedem holky zítra pro přebalovák!!! Poslední věc co nám chybí! Kamrádka mi ho konečně uvolnila, je to komoda s pultem a ona tam měla ještě oblečky, ale přítel jí udělal novou skříň vestavěnou, tak už je pultík náš! jupíííí!
Přišla mi od ní teď sms: Příjeď si pro pult a MAZEJ DO PORODNICE! :lol: :lol: :lol:
Je vtipná! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.4.09 20:48

holky, tak ja se pro dnesek loucim, musim jeste uklidit byt, zitra nam prijede na par dnu navsteva..
hezky vecer a brou noc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.4.09 20:49

tak jeste jednou napisu..
Ody, u nas v rodine jsou pry porody po odtoku plodovky.. jak moje mati, tak m. mamka, tak i obe moje babicky.. tak to treba i u me tu souvislost s vodou bude mit.. :lol: :lol: :lol:

tak uz definitivne paaa!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital