Poradna duly
Jana Čurdová
Ody, řekl si - tak ona si myslí, že až o úplňku, jo? Tak to asi těžko
![]()
U nás byla dnes malinko bouřka, tak mě mamka přišla varovat, že si nemám plánovat žádné malování, páč jestli jsem po ní, tak rodím - no, zatím nic, akorát trošku větší mejdan máme ![]()
Ody, mne v porodnici dali na vlozku ten roztok na urceni plodovky, a pry, ze to neni plodovka…a do 2 h byli prcci na svete
ale tak snad ve vetsine pripadu to urci, ze jo?
Peti, moc ti drzim palce, at' vse probehne dobre a brzy mas sve zlaticko v naruci a vratis se k nam na emimino
![]()
holky.........nasládlou vůni…no po těch 9ti měsících mám jen navoněné vožky
![]()
jsem vysprchovaná..........a čekám na miláčka..........to jste měly slyšet,když jsem mu volala
![]()
co????Jo????sakra…doprdele..kluci,,,,,já musím…praskla asi voda.....co mám dělat
...............
![]()
Jsem četla (já taky furt něco čtu, co?
), že to činidlo někdy může být falešně pozitivní či negativní…
Omlouvámse, že sem k vám lezu, ale musím
PEŤO MOC DRŽÍM PALEČKY A PAK SE NÁM OZVI.
Peťul - miláček byl tedy sladce vykolejen!
To je sranda! Taky se na to těším, až ho vyšokuju......... ovšem mě se to daří i teď, když v noci při převalování hlasitě heknu! ![]()
Rosi - většinou by to mělo poznat, no ale stává se to, že to nepoznají. Však uvidí až dorazí, ale myslím, že je to celkem jasné!
Jdu ostříhat syna! Za trest ho vemu do hola
Ba ne jen tak mírně! ![]()
Holky já si žehlím a tady se rodí, Peti držím pěsti
ať je to co nejrychlejší, ale je to určo plodovka, to bys jinak asi věděla, že čůráš ne?
Tak nervózní otec mě taky pobavil
to je sranda, jsem zvědavá na toho svýho, tak moc přeju ať je to ono a Matýsek ať je brzy venku ![]()
Holky mě úplně mrazí..
Peti, jestli se ještě cítíš, tak si vyfoť pupik, protože to bude asi poslední snímeček, kdy je Matyáš ještě v domečku ![]()
Ellennko,vyfotila............
cítím se ale naprosto normálně................tak ted zase abych tam netrapila a ono nic................
ale pořád strašili,že má mín vody.....tak co............
Peti já myslím, že to není planý poplach a radši jet několikrát zbytečně než něco zanedbat ![]()
Podávej info z porodnice, nezapomeň na nás, já jsem napnutá jak struna ![]()
Syn je ostříhán! Uff ![]()
Peťul neboooj, mě taky nic nebylo a na monitoru jsem měla kontrakce po 5 minutách.
A i kdyby to nic nebylo, tak od toho tam jsou aby to zkontrolovali. ![]()
Peťule, však na místě zjistíš, jestli tam budeš zbytečně nebo ne, ale vypadá to, že ne
No, doufám, že nás poinformuješ ![]()