duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
10.4.09 12:21

Ahojky maminy!!!

co to tady ctu!!Miri, Suvik, Kackac a Ellena na ceste!!!no to snad neni pravda, zacinam verit na uplnek. Vsem maminkam moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!vic psat nestiham…kluci mi davaji zabrat…dneska jsem spala jen 3 h.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
10.4.09 12:25

Amber, s tim zpravodajstvim stihas vubec kojit maleho? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 13:04

Rosi zvládám, ale je to náročný :D Objevili jsme ale dudlík, to je vynález! Malý si ho drží oběma rukama, aby mu ho nikdo nevzal :D

Ody vás moc pozdravuje a prý ji chybíme :) No snad už půjdou brzy domů. Třetí porod prý nic moc.

A Miri poslala další super fotku, máte ji na rodině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
10.4.09 13:17

teda, prcci jsou nadherni!!!!!!!!
A Lucinko, mas uz poradny pupek! takze take uz to ms za par :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
10.4.09 13:19

:D :D :D :D maminky, ja mam zitra termin porodu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 13:26

Ty miminečka jsou tak úžasný a jaký mají tvářičky, no jsou to zlatíčka :D

Rosi děkuju, já už si taky připadám jako koule :lol:

Při chůzi mě strašně štípe na čípku, včera to začalo a pokračuje dnes, byly jsme ve městě ještě koupit poličku a světýlko nad přebalovák a já málem nedošla a to fakt byl kousek :( šly jsme jak šneci :roll:
Ještě jsem dnes spala strašně málo a zase bych spala, takže za chvilku bude gaučík :D

Amber máš to opravdu náročný,zpravodajka :lol: ještě, že je Radimek takový zlatíčko a dovolí ti to 8)

Tý jo Rosi vidíš to, dokážeš si to představit tahat kluky do teď? 8O I když oni by tě nechaly max. do 38tt ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
10.4.09 14:08

Jé, tak se mi vyplatilo nejít si lehnout, ale šmírovat na netu!!!

Miri, Suviku, Kačkač, moc blahopřeju k miminkům , Kubík i Lucinka jsou nádherní a buclatí :lol: !

Elleno, držím palce, ať to moc nebolí.

A teď už si lehnout jdu, zase mi spí oba najednou, to by byl hřích toho nevyužít. :wink:

Opatrujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
10.4.09 15:35

ahojky jak nastávající tak i skutečný maminky, teda vy jste se krásně přesunuly :-)

Moc a moc gratuluju ke všem miminkům co jsem propásla online, půjdu to teď všechno dočíst.

Na mě teď padlo nějak moc věcí, jednu noc jsem byla v nemocnici a naše malinká Lukrécie -podle UTZ 3200g ve středu - se rozhodla, že nebude mít hlavičku dole, že prej se jí sedí v bříšku líp, aspoň má prý rozhled. Takže mi čeká plánovaný císař, teda pokud se nerozhodne opustit bříško dřív, to by pak byl celkem mazec. Musím se přiznat, že jsem z toho celkem špatná :cry: Proto moc chci poprosit Amber, jestli by mi neposlala telefon a přibližnou dobu, že bych zavolala a vyptala se na spoustu zbytečností co se císaře v Podolí týká. Jsem z toho fakt celkem vyplašená a naštvaná a… no prostě tak celkově noooo

Jdu vás teď zkusit dočíst, ale těchs tránek je přes 50, tak to asi celý nedám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.4.09 17:27

Ahoj Nicky,to je mi líto že Vás Lukrécie takhle zlobí,že jí to šlo,vyvádět akrobatický kousky v bříšku,vždyť už tam nemůže mít žádný místo :D ,no,nedivím se že tě to mrzí,já bych z toho byla taky špatná,snad Ti Amber dodá trošku opimismu :wink:
Holky prosím o radu,začala jsem trošku špinit,nic hrozného,nechce se mi jet teď do porodky,tak se chci zeptat jestli někdo nemáte podobnou zkušenost…byla bych víc v klidu.Myslíte si že je to po tom Hamiltonovi co mi dělali ráno… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 17:30

Ahoj…

jejda to už je mimísků na světě :)

Všem „čerstvým“ maminkám a mimískům hodně štěstíčka,zdravíčka,atd… :D :D :D

Nám se ještě ven nechce..Asi tam chce vydržet až do narozenin drahého 8O Jenže to bohužel nepůjde…to by nevydržela ona a já už vůbec ne :o

Jinak počasí se už konečně umoudřilo,už snad zůstane takhle na pořád… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.09 17:51

Nicky, no to teda taky čučím, jak se jí ještě podařilo otočit :roll: Tak snad tě Amber trošku povzbudí… Ony ty miminka po císaři jsou aspoň takové nepomačkané a hlaďoučké :wink:

Oli, tak s Hamiltonem a špiněním nevím… Co zavolat do porodky, tam ti to řeknou raz dva…

Zuzi, a kdy má drahý narozky? Můj drahý by chtěl zase počkat do 24. do svého svátku, že by to jako slavili najednou, ale tak dlouho mě nenechají, si myslím…

Já mám dneska den blbec, jsem otrávená, chvíli jsem spala a pak se přišla zeptat mamka, jestli „furt nic“, tak jsem na ni byla protivná, pak mě to mrzelo… :roll: No a teď jsem se málem slepila sekundovým lepidlem, mám to na třech prstech, nejde to sloupnout :evil: Nevíte, čím to dostanu dolů? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.4.09 18:06

Nevíte co ta Ellena?

Nicky, neboj se, v Podolí jsou špičkoví, není se čeho bát. A klidně volej kdykoli, kdybych to nebrala, tak zrovna spím nebo kojím, ale volala bych zpátky :) Jizva se dělá až dole, takže není vidět, je to fofr a pak už to ani nevíš.. :) Teda za nějaký 3 dny, ale když si nehraješ na hrdinku a nezkoušíš to bez čípků na bolest jako já, tak fakt nebolí :) Jen si musíš vybrat anestezii, spinální nebo epidural - to je do zad a nebo celkovou. Já měla celkovou a teda nelituju. Jedna holčina chtěla epi, na 2× se jim to nepovedlo píchnout, tak měla stejně celkovou. A stejně prcka nosí na JIP na přikládání kvůli kojení každé 3 hodiny (ve 12, v 15, 18, 21…), takže ho vidíš po porodu a jsi tak oblbnutá, že ti to bohatě stačí :) Já prospala celý den, až druhý jsem byla schopna vnímat. Jen doporučuju ten nadstandard, ale nedávají na něj hned z JIPu, takže se na oddělení šestinedělí hned ptát a nechat se zapsat do pořadníku a doufat. Jinak jsou pokoje po 3 a to je pakárna, když tam fásneš mimino, co furt jenom brečí a nebo někoho, kdo tam má návštěvu celý odpoledne na pokoji, i když kojíš. Sice si na nadstandardu nepokecáš, což je asi blbý, ale zase za ten klid a vyspání to možná stojí. A za socku na pokoji, protože ty sprchy na chodbě nic moc. Jo a vezmi si určitě boty do sprchy!!! Jsou tam 2 společný se závěsem, vykachlikovaný, no prostě plovárna ze 30. let. Ale císaře se fakt neboj :) A kdybys začala rodit normálně, tak stejně fofrem do Podolí a oni by Tě kuchli i tak.. :) Držím palce. A zavolej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 18:12

Angu já jsem taky dneska otrávená a bez nálady, odpol. jsem usnula a od tý doby tady bloumám jako bludná ovce, jen jsem se donutila utřít prach a víc nic, nějak se nechce či co :roll:

Nicky teda to je mi líto, ale zase budeš vědět kdy a Amber ti určitě uklidní a budeš to mít v podstatě bez kontrakcí :wink:

Oli já špiním po každé kontrole od 36tt, když to není jasně červená krev a opravdu jen špinění, tak je to prý normální a vůbec hamilton, to je vůbec podrážděný pořádně… holky mi tady i psaly, že taky špiní po KO a pak mi to řekl i dr. že je to normální :wink:

Já jsem vlastně doma sama, mamka se ségrou odešly na noční a miláček je v práci, tak je to fakt otrava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 18:14

Ellena nevím, kontroluji stále mobil ale žádná sms zatím nepřišla, až přijde určitě sem písnu,asi to má taky chudák dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.4.09 18:16

Angu já jsem sekundový lepidlo vždycky seškrábala z kůže, není to sice příjemný,ale nic jinýho mě nenapadá, tak dlouho jsem šťourala, až jsem to vše sloupla :D
Nebo se to časem oddrolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital