Poradna duly
Jana Čurdová
No tak to je aspoň nějaká pozitivní zpráva dneska!
Velká gratulace Evičce ke klučíkům a tužte se!!! A váha celkem v pohodě, se dívám…
Já jsem se trošku rozebrala nažehlováním těch pásků, tak už jsem v poho… Luci, taky bych ale byla nakrknutá - já se vždycky vytočím, když chystám jídlo, volám a nikde nikdo
To bych vraždila… ![]()
A jinak asi nic nevíme, co? Jestli jsou kluci OK, jestli jsou s maminkou a tak vůbec…
ahoj, maminky! jdu vas rychle pozdravit.
O Evicce uz vim, a jsem strasne rada, ze ona uz to ma za sebou, tolik vytrpela, a ted' uz bude vse dobre ![]()
Elleno, chudak.........teda…nedokazu si predstavit tak velke bolesti a tak dlouho, snad uz to take budes mit za sebou za chvilku. Jinak, jak jsi psala o te jehle, mela jsem husi kuzi, jsem uplne stejna, mam tak bujnou fantazii, ze si dokazu take navymyslet veci i k obycejnemu odberu krve
)
Peti, pobrecela jsem take u tveho prispevku, jak to hezky popisujes, jsou to moc krasne pocity a TA bolest, strachy atd opradvu za to stoji:)
Zuzulendo, Anguo , tak jeďte na Madeiru!!! My tam byli loni v říjnu a je to fakt paráda! Teploty v noci kolem 20 st., přes den kolem 23 st., nádherná příroda, hory, moře, všechno na dosah ruky, protože ostrov je docela malý. My taky nemáme rádi vedro, ale tohle bylo takové to příjemné teploučko.
A Martínkovi se tam taky moc líbilo, to měl teda rok a třičtvrtě. V moři jsme se moc nekoupali, nám stačí na něj koukat nebo si jenom smáčet nohy a pak se vyčváchat v bazénu u hotelu. ![]()
Jediné negativum je dlouhá cesta, skoro 5 hodin v letadle s prckem na klíně. ![]()
A jinak se s malými dětmi dá dělat spousta věcí, když se na to člověk cítí. Třeba jet na vodu s tím doprovodným vozidlem mi přijde docela v pohodě, když bude dobré počasí.
Ellen , ty si to teda „užíváš“!
Tak ať tě Matýsek už přestane zkoušet, nechá tě trochu vyspat a pak ať už jedete naostro. ![]()
Vozík za kolo je super, máme Croozer pro dvě děti, ale kojence bych v tom teda nevozila. Spíš až ten další rok, když už sedí a má tu páteř pevnější. I když je tam ten prcek vleže, je to dost otřesů a 3-4měsíční mimčo je ještě malinké.
To je moje zkušenost, asi to jde i s menšími dětmi, ale mně to přijde zbytečně brzy.
Ta cena - no vždyť on to je kočárek a ještě speciálně upravený.
My jsme to dlouho probírali a pak jsme se rozhodli nešetřit, přeci jen bydlíme u lesa, jezdíme často a ty levnější nemají dobré odpružení a mnohem víc to s dětmi hází.
No a na silnici nejezdíme vůbec, to je hodně nebezpečné.
…tak jsem přes den napsala příspěvek a teprve teď ho odesílám a jdu si dočíst zbytek, tak snad to nebude už úplně mimo. ![]()
Peti , to je tak krásný, jak popisuješ co cítíš k tomu svému drobečkovi!
Jak to čtu, zase se mooooc těším, až to budu zase prožívat. ![]()
Evičko, moc gratuluju k narození chlapečků!!!
Ať se jim dobře daří a krásně prospívají! ![]()
Angu, mě tu SMS od Evičky přeposílala Ody, já na Evču nemám vůbec spojení, takže víc info nemáme. Že by ale Rosinka měla kontakt a mohla něco vysondovat? A třeba i fotečku? ![]()
Já se toho vozíku za kolo taky celkem bojím, ale spíš proto, že přítel je blázen a na kole jezdí jako splašený, takže já bych mu ten vozík rozhodně nesvěřila
Jinak jsem s ním viděla drandit slečnu na kolečkových bruslích a jelo jim to fakt moc dobře!
Ahoj a dobré ráno.........
holky popsala jsem to tak nějak jak to jde..........ale je to mnohem víc,kdo má prdelky malý už u sebe tak ví ![]()
A ostatní budou brzy vědět ![]()
A musím složit poklonu maminkám dvojčátek.........i když Matyášek je zlatíčko a je hodný,tak nevím nevím..mít to dvakrát
holky…jste šikulky a ty ujetý nervíky-nedivím se vám ![]()
Dobré sluníčkové ráno vám přeju ![]()
Já si tak myslím, že už máme víc maminek než čekajících těhulek, ale to je dobře jen tak dál ![]()
Evičce a klukům moooc velká gratulace a hodně zdravíčka do startu životem
![]()
Moc to Evičce přeju, ona si to těhu chudák fakt odtrpěla, a kluci jsou pořádný na to, že byly tak brzy a jsou to dvojčátka a fotečky by mohla vylákat Rosi… co?
My jsme nakonec včera opekly a bylo to fajn, přijel i bratránek s přítelkyní, tak jsme poseděly venku do 11, ale pak už jsem toho měla plný kecky ale dneska jsem spala do půl devátý což se u mě nestává ![]()
Peti ty jsi ten mateřskej cit tak krásně popsala, že jsem ještě nedočkavější, musí to být nádhera ![]()
A jak vy ostatní maminky, jak si to užíváte, koukejte posílat fotky, my budeme víc toužit a pak se bude rodit jako po másle
![]()
Ještě jsem se chtěla maminek co mají dítka na 3 kilča jakou dáváte velikost, ještě 56? Já jí moc nemám, tak mám strach aby ta naše holka ze začátku měla co na sebe
ne samozřejmě mám pár věcí, ale na moc velkou střídačku to není,no doufám, že vydrží teplo a když se to vypere, tak to hned uschne ![]()
Teď dorazila sms od Ellen:
Táta valach, máma přažský pepík a mě vy:,–(í v takové díře jako je Irsko:lol: Jmenuji se Jan Matyáš, narodil jsem se v 1:36 irského času a i když jsem prcek a mám jen 2,93kg, ještě vám ukážu, zač je toho loket ![]()
Jinak jsou v pořádku a maminka prý na něj civí jak na svatej obrázek a všechny vás moc moc zdraví ![]()
Hodně gratulací Elli, stálo to za to ![]()
Jééééééé a další ![]()
tak moc moc gratuluju
Luci…my jsme docela veliký a je nám i některá 50 co mám doma a 56 všechno veliký
Ellenko, hurá, tak ses dočkala! Moc gratuluji k narození Matýska, ať vám pěkně roste a dělá vám jenom samou radost!!!
![]()
Ahoj holky,
jen vám jdu nahlásit, že Olivě praskla v půl 4 voda, do porodky přijeli s kontrakcema po 5min, otevřená na 2cm, ale na monitoru kontrakce dle Dr. celkem slabý. Naposled sem s ní mluvila v 6.15hod. Zatim nevim nic dalšího, ale doufam, že v tuhle dobu už je Honzík buď na světě nebo se aspoň blíží do finále. Jinak se jim podařilo získat nadstandardní porodní sál, tak maj aspoň komfort a soukromí.
Až budu vědět víc, tak se zas pokusim to sem hodit.