duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
6.4.09 09:53

Jo Angu těším se na fotky načinčané postýlky, koukej se pochlubit, co jsi nakonec vybrala, plus tvoje výrobky, ať máme co chválit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 09:58

Luci, to já rčitě dám… Ještě si pohrávám s myšlenkou nějakých „barevných skvrn“ :lol: okolo, ať se aspoň zatřou odrbaná místa - když malování jsem si neobhájila :roll: Tak až to bude komplet, tak se určitě pochlubím - to já zase ráda :lol: :lol: :lol:

No jo, asi půjdu mrknout, jestli máme někde tu původní barvu, ať vím číslo a můžu k ní vybrat nějakou jinou… Zítra nikam nejdu, tak že bych se do toho dala :wink:

Já mám pocit, že budu furt čekat, že si pro to miminko někdo přijde, že mi jako nebude docházet, že je fakt moje :lol: Ale třeba mi to secvakne, jak mi ho dají na břicho nebo se přisaje nebo tak něco… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
6.4.09 10:25

Tak jak jsem říkala…nasnídat a spát :lol:
jinak mě tam dole pěkn tlačí.........a to musím dojít na poštu,nemám tady ani auto,miláček mi ho vzal,že přezuje a nchá mi ho ještě vyčistit.....

Jinak když budeme zamčené,tak přijdeme o takové hezké příspěvky od ji ných maminek-jako ted E.linka-,ale když se bude chtítí někdo přidat,jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.4.09 10:35

Ahoj holky,

to je super, kolik už je tu miminek :D

Já jsem od 1.4. doma, ale na emimino jsem se vůbec nedostala. jsem domluvená, že budu pracovat z domova a zatím mi toho teda posílají docela dost :roll:

dneska se už konečně chystám sbalit tašku do porodnice :wink: taky musím doma trochu poklidit, věci pro mimi mám naskládané v jedné skříni, tak to potřebuju roztřídit a srovnat do komody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
6.4.09 10:37

Stani - velikananánská gratulace k mimískovi hoodně zdravíčka hlavně

Ahoj těhulky a maminky - tak se jdu na vás mrknout , nebujte ještě nerodím, jen pořád ležím, začala jsem nějak víc špinit, víc otýkat a aby toho se mnou nebylo málo tak se mi vrátil ekzém tak víkend na prd, jen jsem ležela, drbala, hekala, břuch bolí, no děs :cry: , tak dnes mě manža veze zase na kožní, ještě musím na gyndu s tím špiněním, tak nálada pod psa. Zase na vás mrknu ale já už ani sedět nevydržím, jo mít noťase tak hupsnu s ním do peří.Tak se tu opatrujte pokusím se na vás juknout a písnout jak jsem dopadla. Ve středu nás čeká poradna, tak jsem zvědavá jak na tom jsme.Já si pořád říkám hůř být nemůže a prd, ekzém ten je nejhorší svědí to jako čert a nic nezabírá, holt zase dietu ale nejedla jsem nic až na špízy o víkendu ale ekzém mám už i dál, břuch ruce a nárty. To je se mnou já prostě nemůžu písnout nic pozitivního, jdu se namazat nejraději bych to vzala i vnitřně :wink:

• Citovat
  • Upravit
50725
6.4.09 10:38

Peti, to jo, to je určitě jeden ze záporů, určitě takový hezký příspěvek potěší, ale za sebe můžu říct, že se s tím určitě nějak vyrovnám :lol: Tím nechci říct, že bych to třeba nerada četla nebo tak, to určitě ne, na druhou stranu si takhle vždycky uvědomím, kolik lidí nás asi tak může číst 8O :lol:

Jéje, pěšky k nám na poštu, to bych nedala - no, tam z kopce asi jo, ale zpátky do kopce bych šla hodinu 8O Když budu dlouho přenášet, tak to zkusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 10:46

Jé, Evička žije :lol: Ale tak tak, koukám… Chudinko, ty si teda užíváš… :roll: Snad to po porodu všecko přejde, hlavně ten hnusný ekzém :evil: Tak aspoň házej sem tam info, jak jsi na tom, ať víme, že je všecko s tebou OK… :wink:

Escargot, ty jsi teda pracant - a to jsem si myslela, bůhví jak nedřu, když jsem vydržela v práci až do mateřské bez neschopenky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
6.4.09 10:48

Angu…já to mám taky z kopce…cestu tam.Ale zpátky hezky šlapat hore :lol: 8O
Eviku chudinko,ty ale trpíš.............tak pak zkus písnout,jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 10:51

Tak ještě že nemám náladu já, ale moje mamka je taky pěkně protivná, no jo je to dnes den blbec, jinak jsme se pustily do úklidu sklepa, no síla, no pustily, já jen přihlížím a občas něco vyhodím do koše :lol:

Holky mě se tak špatně chodí, Terezku už mám proklatě nízko 8) :lol: a teď ještě k tomu dostala škytavku, no stojí to za to…

Já si právě myslím, že hodně maminek chodí k nám nakukovat, jak se tu rodí, to mi nevadí, ale pak už tak zajímavý nebudeme a nikdo už chtít napsat nebeude chtít, aspoň si tak myslím :? Už budou atraktivní jiný měsíce :D

Já už pěšky nechodím, batolím se jak kachna a představa, že bych šla někam dál 8O to fakt nehrozí, jsem lunochod a hned mě bolí nohy :?

Jé Evi jsi v celku, no my se o tebe bály, jestli s tebou něco není a není, no v uvozovkách, choudě, teda tobě extra přeju, ať už to máš brzy za sebou :wink:

Angu na fotečku se těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
6.4.09 11:01

Ahoj,maminky

jdu vas pozdravit, cetla jsem vas letem svetem za permanentmeho breku.....

ja jsem hrozna, ze Evicka „zije“ jsem vedela uz vcera…psala jsem ji smsku a ona uz vcera mi napsala,ze je pohromade,jenze trpi........chtela jsem to tady napsat…jenze kluci mi to nejak nedoprali…tak se omlouvam..... :oops:

Angu, ty jsi fakt sikula…ja bych tak strasne prala byt aspon trosku zrucna..

ostrihat nehty za spani 8O 8O 8O ja jsem tak rada,jestli mi chrupkaji aspon chvili…takze za spani ne.........asi dam jim na tlapky rukavicky a jak pise Angu, ostrihaji je potom sami :lol: :lol: :lol:

mam u pres hodinu umyte vlasky a na hlave rucnik..ale neni cas je vyfoukat.......breci a breci potvurky.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
6.4.09 11:10

Já teda na šití tak nejsem zručná…vůbec…takže pokud něco potřebuju,tak maminka.Taky mi ted zkracovala záclonu.
Pletení u mě taky nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.4.09 11:10

Rosi to je v pohodě, to je jasný, že není čas :wink:

Tak udělej foto řvounků, to jsem na to zvědavá, teda duo koncert, to musí být něco 8O

Nebo zkus ostříhat nehtíky, když bumbají, to jsou taky relativně v klidu, jak tady psaly holky, no já se taky budu bát, abych jí nějak neublížila, to bude něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 11:16

No pletení, to je kapitola :roll: Mně by to i šlo, ale děsně dlouho to trvá a já nejsem moc trpělivá :oops: :roll: Takže to šití na stroji je super - hrk hrk a je to hotovka :lol: Pohrávám si s myšlenkou přehozu na postel, ale to ještě uvidím… Nějaký rychlý a nenáročný, aby mě u toho nejeblo :lol:

S tím stříháním nehtíků - já se taky budu určitě bát, ale zas myslím, že jak to jednou zkusím, tak zjistím, že to pak půjde a budem stříhat v pohodě… Jen to překonat. A nebo bude po tatínkovi a bude si nehtíky okusovat :roll: Ale to taky až bude mít aspoň nějaké zuby naproti sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
6.4.09 11:42

tak jsem byla v krámě tak nějak tu poštu asi vzdám…asi bych to nedala pak zpátky do toho kopce…no ještě uvidím :lol:
A ted si pochutnávám na kávičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.4.09 11:52

Čau :-)

koukám, že řešíte nehťále (jak se říká u nás :lol: ). Je to docela zajímavý…protože v kurzu nám říkala, že zezačátku vypadají sice jak dospělácký, ale jsou ještě přirostlý, tak se ani ostříhat nedají, spíš je máme promazávat něčím mastným. No když jsem viděla toho našeho synovce, ten si totiž poškrábal ksichtík pěkně (než ho ségra začla balit taky do vánočky), a už přemýšlela, že mu je ostříhá…a ony normálně odpadly samy (mazala mu je občas). Zrovna včera jsem mu koukala, co to má na prstíku a on nehet, jak kdyby si ho sám okousal :lol: :lol: :lol: , visel jen na vlásku. Teď jak narostou, tak už asi bude muset ostříhat. To by jeden neřekl, jaká věda jsou jen obyčejný nehty :lol: .

Amber znovu dotaz, jak čistit ten pupík jako správně? To se dá dělat i špatně?

Jo a s tím balením do zavinky. Normálně ten náš, on je bez toho fakt mnohem víc neklidnější (když máchá rukama, nemůže se uklidnit). Zkoušela jsem ho zabalit a má děsnou sílu, normálně se se mnou pral a když už jsem myslela, že to mám dobře, koukám a ruka venku! :wink: :lol: :lol: :lol: , takže celý znova. Ségra se s ním nepáře, normálně ho balí celkem velkou silou, to se jinak nedá. A on při tom řve jak pardál. Ovšem!!!! Jakmile udělá ségra poslední chmat, tak ztichne jak pěna a už jen kouká, nechá se chovat a za chvíli spí. Kdybych nevěděla, že to takhle funguje (u toho našeho teda), tak si řeknu, co mu to ta matka dělá chudákovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí