duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
5.4.09 10:56

Peti, stahy taky zatím neznám… Vidím to tak, že až nějaké přijdou, tak už půjde do tuhého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.4.09 11:08

Jůůůůů, tak Žofi už je na světě!!!! :lol: Tak to taky moc gratuluju!!!! :-)

Já taky žádný stahy holky nemám, nic si z toho nedělejte :wink: . Ale je fakt, že když jdu spát, tak pořád čekám, že se v noci jako probudím a zjistím, že na mě jde porod nebo mi praskl voda. Ráno se vzbudím…a nic…břicho pořád tam kde bylo večer :lol: :lol: :lol: , ticho po pěšině :wink: . Pak následuje obvyklá posnídaňová dloubačka do žeber a pak spí zas jak zabitej :roll: a čeká až po obědě :wink: .

Tady zatím ještě pořád pěkně, tak snad to ještě chvilku vydrží než přijde zas ta fronta :wink: . Páček, suvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
5.4.09 11:19

Angu, oni to Fandíci slaví podle starého kalendáře, komunisti jim přehodili v padesátých letech datum z dubna na říjen, tak to měli jako formu protestu a teď je z toho tradice. Akorát jim všichni ostatní kromě rodiny gratulují v říjnu.

Ta laktační poradkyně je tahle:
Praha
Ivana Fišerová, dětská sestra
603 938 189
denně od 8-22 hodin
návštěvní služba v domácnosti možná

Jsem to okopírovala z té adresy, co sem hodila Angua, naše studna informací :wink: . Já bych doma hledala kdesi vizitku v šuplatech a pravděpodně nenašla. Jsem jaksi v užívání informačních technologií sto let za opicama… :wink: Holky pražandy, kdybyste potřebovaly pomoct, ta paní byla opravdu zlatá, chtěla 500,– Kč (rok 2006), strávila u nás doma si dvě hodiny, možná tři, a hodně pomohla. Tentokrát jí už nepotřebuju, Kačka baští jak o závod a hlavně už vím, jak na to, ale s Fandou jsem byla vyjevená z každé blbosti, ta pomoc se fakt vyplatila.

Peti, jsem se u tvého dotazu „stahy - co to je?“ zasmála a otřásla zároveň :lol: . Ne že bych ti to přála, ale neboj, dočkáš se :wink:

Tak mě napadá, že vlastně ani nevím, kdy má Kateřina svátek??? Myslím, že někdy na podzim, asi, musím nahlédnout do kalendáře…

Ve dvanáct dorazí hrdý otec, odveze si nás domů, kde mě čeká překvapení, neboť Fandík se ráno u mámy osypal čímsi, nevíme, jestli je to alergická reakce nebo nějaká počínající nemoc. Do toho bylo mámě už dva dny divně a dnes se jí rozjel kašel a rýma, tudíž pravděpodobnost, že to od ní Fandík chytil, je veliká. Takže se mám na co těšit, držte palce, ať to nic není a hlavně ať to nechytí Kačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.4.09 11:19

GRATULACE Stanusce k Žofince!!!

Ať vám dělá jen samou radost .......... posíláme moře pusinek! :wink:

Majka píše sms:
Ahojky jsme ještě v porodnici a malý má želoutenku, takze domů jdeme nejdřív zítra. Já jsem ok, mela jsem 5 stehů, ty už vypadly a cítím se OK. Držím palečky všem maminám, co to mají před sebou! Majka 24

Holky já teď letím do porodnice za tou kamarádkou se podívat na miminečko! Tak snad to malého nenavnadí tam provnou zůstat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 11:28

Gabu, aha, tak to se asi děda přizpůsobil režimu :lol: :lol: :lol:

Na ty laktační poradkyně jsem narazila už kdysi, schválně mě totiž zajímalo, jestl někdo takový existuje i u nás - a existuje :wink: A je to paní, jejíž dceru znám a vím, že má tak +- 7 dětí, takže asi o kojení něco vědět bude :lol:

Kateřina je přece 25. listopadu - Kateřina na blátě, Vánoce na ledě :wink:

Ody, já nejdřív myslela, že už jdeš do porodnice rodit :lol:

Tyjo, co to je za žloutenkovou epidemii? Dyť ji měli skoro všichni :roll: Tak hlavně ať Majku brzy pustí domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
5.4.09 11:43

Teď jsem si ještě prohlédla fotky, Aleesho, Daneček je nádherný a Lucinka se k němu krásně má :D

A Rosinko, tvoje vánočky nemají chybu, myslíš, že jim takovéhle těsné zavinutí pomáhá? Já balím jen do té rychlozavinovačky a ruce má stále venku, možná taky zkusím jí znehybnit, třeba bude spát celý den, opice jedna 8)

Angu, vždyť říkám, že má svátek na podzim :wink: Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.4.09 11:49

Jdu vás pozdravit, teď nějak nestíhám či co…

Já mám taky hrůzu z toho, že nám nepůjde z kojení a doufám, že mi v porodnici někdo poradí, kdybych nevěděla co a jak, jinak využiju asi odkaz Angu a kouknu jestli není někdo v okolí :wink:

Holky já taky žádný stahy nemám, nic, až se sama divím… jen ty obr nohy a ruce, fuj, už jsem pěkná krasavice :roll:

U nás je holky zataženo a vypadá to na déšť, ale zatím se to drží, tak uvidíme jestli půjdeme odpol.ven, ráda bych…

Angu ty sousedi, hrůza, my to známe moc dobře o ty stromy se snažíme 15 let, paní se rozvedla, tak se konečně zadařilo, bývalý manžel o kácení nechtěl ani slyšet :roll: :(

Kluci pokácely co mohly, ten můj je ráda, že je rád, všechno ho bolí, a pokácely asi 14 stromů, šikulové :wink: :wink: dál bude pokračovat profík, ty některý stromy jsou opravdu vysoký a široký :?

Já si taky pořád nedokážu představit, že budu fakt rodit a začínám se fakt bát, ale toho neznámýho a jestli to zvládnu, no budu muset, že jo? :lol: Ale já to v příštích 14 dnech fakt nevidím, ještě si spolu chvilku pošmajdáme 8)
Připravila jsem oblečení na cestu z porodnice, pak co potřebuje do porodnice pro mimi, ještě vyvařím dudlík a můžeme jet :wink:

Musím taky pochválit miminka, jsou úžasný a já jsem zvědavá na tu naši krasavici… Rosi kluci jsou krásný housenky :lol: :lol: a taky mi připadají jako andílci :D

No já zatím můžu házet foto pupku :lol:
Miri vše nej k dnešnímu svátku, a přeju hodně rychlý a co nejméně bolestivý porod 8) :lol: :lol: :srdce:
A pupíček máš moc krásný a pořád ti to moc sluší…

Já se příští týden chystám ke kadeřnici, už to fakt potřebuju, tak snad bude mít čas a vezme mě brzy :D

Gabu tak hlavně, ať je Fanda zdravý a není to nic vážného, a věřím, že se těšíš domů
Zatím končím mějte krásnou neděli pa pa :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.4.09 13:03

Ahoj holky,
Tak STANUŠKO VELIKÁ GRATULACE K ŽOFINCE :D :D :D ,je skvělý že se nakonec nemusela konat žádná vyvolávací akce a že se malá umoudřila vylézt dobrovolně :lol: ,no a myslím žes taky jednou psala že datum 4.4.je pěkný,tak se Vám to splnilo…Hlavně že jste v pořádku…opravdu to byla tedy rychlovka :wink:
Suvi máš těch plenek dost,10pastelek,to myslím že byla hooodně dobrá volba…já mám 4 a strašně se mi líbí :wink:tak uvidíme jak s nima budeme spokojený :wink:
Elli někde jsem četla)a myslím že mi to radila i kamarádka),že svrchní kalhotky stačí vždy v jedné velikosti troje,tak uvidíš,ale dokoupit se dají vždy kdyby bylo nejhůř…Já mám tak ty troje na jedno období,zatím jen ty pidi a vel.M a vzhledem k tomu že M jsou až do 11kg,tak máme na nějakou dobu vystaráno…
Holky,ta včerejší eskapáda se mi moc nevyplatila…cítím se jako po dvouhodinovce pilatesu :lol: :lol: :lol: Večer jsem šla s kamarádkama na tři hoďky do hospody a byly tam děsně nepohodlný židle,tak mě k těm kolenům a lokti a zápěstí bolí i zadnice :lol: :lol: :lol: no,ale to jsou asi veškerý bolesti co mam…jen ty porodní pořád ne a ne přijít…Už se tomu směju a dnes nic nedělám,zase bych mohla uklízet,ale kašlu na to,válim se a jsem líná(přešla jsem na Stanušky strategii,myslím že včera psala že taky leží,no a šup,v noci rodila…)
Gabu teď už jste možná všichni doma,to je paráda.Snad tedy nebude Fandík marodit,to bys měla hned po příjezdu doma starosti,tak držím palce ať jste všichni zdraví…
Angu dobře že jste vyrazili na tu véču,já tedy neznám na zlepšení nálady momentálně nic lepšího než kus dobrýho žvance :lol: jo a jinak takový to že strašně chci rodit a pak zase jsem ráda že vlastně ještě nerodím a nic moc mě nebolí mám taky,jsou to extrémy :P :roll: :P
Holky,fotky dětiček jsou nádherný…
přeji všem krásnou neděli a jdu se zase válet…zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.4.09 13:18

Ahojky těhulky a maminy …

Stání veliká gratulace k Žofince, ať vám holka dělá radost a ať je hlavně zdravá …

No já jsem dneska byla na UTZ, a nic se nedělo, jedna kontrakce na 70, a toť vše … :roll:
No taky mě prý mohou nechat ještě 14 dní, pokud bude vše v pořádku, už to nějak nezvládám … :cry: :cry:
Zítra jdu na UTZ kvůli váze a průtokům, v úterý zase na monitor, ve čtvrtek zase na monitor a v pátek do poradny … :roll: :(

Děkuju za přání k svátku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 13:21

Luci, tak to si teda hoši mákli… Tak hlavně, že už se to rýsuje :-)

Oli, já jsem taky na kus žvance - třeba poprvé v letadle jsem se bála jen do té doby, než mi přinesli svačinu :lol: :lol: :lol:

S těma sousedama… Mně to přijde kolikrát tak škoda, že jsou to třeba zhruba stejně staří lidi, dalo by se s nima kamarádit, grilovat, prostě pohodička a místo toho se lidi mezi sebou hádají a dělají si naschvály. Nebo je ani neznám, protože mají kolem baráku třímetrovou zeď, jezdí všude autem, děcka rozváží autem a prakticky nevycházejí :roll: Přijde mi to jako takový rys české povahy - buď si lidi závidí a nebo se izolujou, aby někdo náhodou nezáviděl jim. Nebo je třeba nedejbože nezahlédl, když jsou na zahradě - nebo nevím proč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 13:25

Miri, ještě 14 dní - no to by mě kleplo, já už se třepu na nějaké porodní předpovědi teď… 70 - to je dost málo, ne? Já měla i 82 a evidentně jim to připadalo jako velké houby :lol:

Co to jsou vlastně ty průtoky? Na tom jsem já nebyla, pochybuju, že půjdu a vám to všem měří…?

Jo, a všecko nej k svátku, Miri :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.4.09 13:28

Angu, to jsou průtoky krve pupečníkem … měří se to asi při každým UTZ …

No tak nějak jsem už přestala těm doktorům věřit, prý že porodim předčasně a teď budu čekat na vyvolání jak slípka … :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.4.09 13:31

Koukala jsem na fotečky, a máte krásný miminka … jsou to drobečci … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 13:53

Miri, tak to mi nikdy neměřili :( Vždycky jen měřili části těla. Co už…

Možná, kdyby tě nehnali do té rizikové poradny, tak bys porodila normálka v termínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.4.09 14:23

Angu oni měří takových věcí … určitě ti kontrolovali průtok krve pupečníkem …

No jo to je kdyby… musím se s tím nějak poprat, je to na palici, ale musí ven dřív nebo později … :roll: :( ale je to hrozný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí