duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
4.4.09 15:19

Amber, tak to by mi snad ani nevadilo, kdybych u toho nebyla :lol: :lol: :lol: Jinak já myslela, že odpadne sám… Aspoň v Sexu ve městě to tak bylo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.4.09 15:48

Našim štěňatům padaly samy, ale v Podolí se to řezalo skalpelem, já u toho našeho naštěstí nebyla, ale holky po normálním porodu u toho byly, když se to řezalo.. To já bych se dívat nemohla, by mě nesli nohama napřed :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 15:53

No já se nemůžu dívat ani na injekci, i rozříznout mrtvou žížalu v laborkách bylo děsné (pak se v ní pitvat už ale ne - zajímavé) :lol:, takže dívat se, jak mi řežou do dítěte - i když je to odumřelý pahýl… No, snad mi nebudou držet hlavu, že to musím vidět :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.4.09 16:22

Ahoj, taky vás jdu pozdravit :-), plus povědět, že náš Mates je taky stále v domečku a nevypadá, že by se mu chtělo ven :-). Byli jsme na prochajdě, je fakt nádherně!!! Naši vytáhli gril, já už jsem nervózní, protože jim to trvá jak psovi pastva a já už mám strašněj hlad! Tak jsem se šla uklidnit sem, tady čas uteče vždycky rychle.

Pupíkovej pahýlek je hnusnej, to jo, u nás to taky řežou hned…Amber a jak se to má teda pak správně desinfikovat, pokud to jde popsat?

Látkařky, zdravím, včera mi došla předposlední várka plínek, začínám to myslet čím dál víc vážně (když už jsem tolik nasyslila), tak snad to půjde, je fajn, že si o tom budem moct povykládat… :-)

Tak já jdu kouknout ještě jinam a zatím se mějte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 16:47

Znáte tady tu písničku? My jsme to zpívali kdysi ve skautu a teď jsem si na to vzpomněla - já jsem ji neměla nikdy ráda, bylo mi děsně líto toho psa a teď se mi to úplně vybavilo, úplně se mi chce z toho brečet… Asi jak jsem nějaká přecitlivělá :roll: Snad se našim podaří brzy postavit plot, údajně jsou kolem toho nějaké úřední šílenosti, snad včetně územního rozhodnutí, takže doba než bude strašná… Není problém postavit ho na černo, není, komu by mohl plot vadit, ale když ho nepostavíme, tak buď pes bude furt uvázaný, nebo nebude a soused mu klidně udělá bůhví co, nebo ho postavíme a soused nás s klidným srdcem udá - bude brutální pokuta :roll: Ach jo, vás to asi nezajímá, ale když mě to tak žere :evil: Nejhorší je srážka s blbcem…

Hodné štěně

1. Narodilo se štěně, lidí se nebálo, [: se svym stínem na stěně to štěně
celej den si hrálo. :]

2. A když povyrostlo víc, protáhlo si nohy, [: rozběhlo se do ulic, do vesnic
očuchávat rohy. :]

3. Čuchá tady, čuchá tam a ocáskem vrtí. [: uviděl to jeho pán - grobián,
rozzlobil se k smrti. :]

4. Aby pes znal celou ves, to jsou ňáky mravy, [: takovy všetečný pes na řetěz,
to mu mravy spraví. :]

5. A tak na řetěze rost', až z něj vyrost' hafan, [: jednou mu pán dával kost pro radost
a byl zle porafán. :]

6. Jak to, že ten pes kouše, sám sebe se tázal, [: dřív neublížil mouše, proč kouše,
když jsem ho uvázal? :]

7. Seběhla se celá ves a pánovi praví: [: cely svět to ví už dnes, že řetěz
mravy nenapraví. :]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.4.09 16:49

Ahoj, maminky. Dneska uz je to lepsi, manzel je doma, tak nam pomaha, a asi i to pocasi prispiva tomu zvednuti nalady. Jinak kluci rvou.....
Nutrilon ted' nemuzu vymenit…mam to i v propousteci zprave z porodnici…ze prvnich par mesicu musi byt Nutrilon.....a pak pry muzu experimentovat…tak nevim…
Je…fakt nezavidim prenasejicim maminkam…to musi byt otrava :)
Zuzu, to jsem take zvedava, kde mas to mimino????a jaky je vahovy odhad? 8O

Manzel ted' jel „zuzovat“ kocar ke kolegovi, bydli v rod.domku, tak tam ma dilnu, a doufam, ze se jim to podari a uz budu jen posilovat svaly, a ne brutalne rvat ten kocar do kocarkarny.......aspon v necem by ten zivot byl lepsi :))))
Byli jsme dneska nakoupit v Globusu, kluci maji dalsi penove nalepky s medvidkem Pu (no jsem uchylak) tento krat na zdi a take stropni svetlo hezoucke :))
A umyli jsme „konika“ po zime byl pekne zasvineny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
4.4.09 18:31

Tak jsem doma..odpoledne bylo parádní...........byli tam i naši a přijela i sestra,tak pohoda.Oběd jsme ugrilovali.....teda já se převážně válela v houpačce :lol:
Ale teda jsem unavená…z ničeho.......
A oteklé nohy???Mám je jako konve 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.4.09 19:02

Angu lidi jsou různí…pitomí a blbí(to vždycky říká naše mamča)…no nedivím se že jsi rozčílená,když máte za souseda blbce :evil: Tak doufám že už je ti líp a tu véču si pořádně s manželem užijte…
Holky,ráno jsem jela na velký nákup,ale vzala jsem to hopem,protože se mi tam začala točit hlava a měla jsem strach že se tam složim(90kg,kdo by mě tam sesbíral? :lol: :lol: :lol: ),pak jsem doma umyla lednici,vytřela,no a vydali jsme se s manželem na procházku…po pár krocích jsem si zvrtla nohu,ale neupadla,manžel jen říkáCO BLBNEŠ?,já se smála,ušla dvacet metrů a protože jsem koukala po všech čertech,zvrtla jsem si ten kotník znovu a upadla…tak mám teď odřený koleno,obě dlaně a naraženej loket…ale nic strašnýho…To jsem tele,co?No,smála jsem se jako pitomá,ale pak jsem začala brečet z toho leknutí se,asi už taky pracujou hormony.. jsem si připadala jako šílenec :roll: ale stále nerodíme :lol: :lol: :lol: Pak u nás byla kamarádka s manželem a se dvěma dětma,tak tu bylo veselo…jinak ta hlava se mi točí pořád,nevím jestli mi lítá tlak nebo co,ale snad to bude zítra lepší,protože jsem jak mátoha…
Rosinko to je fajn že už máš dnes lepší den :wink:
Lucinko,tak co,už chlapi dokáceli?A jak to vypadá???
Suvi jsem zvědavá cos nakoupila za plenky…
Peťo ty otoky ti nezávidím,tak hoď pěkně nožky nahoru a bude líp :wink:
No nic,jdu dělat večeři,zatím ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
4.4.09 19:08

Olivko..........dávej pozor…vím jak mě bolelo,když jsem si nedávno vyvrkla kotník..............
a nožky hore už mi nepomáhá......mám je oteklé pořád :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
4.4.09 19:24

Ahojky,

hlásím se stále z porodnice, včera večer jsem dostala transfuzi, přišla jsem při porodu o dost krve, tak prý abych jim nezkolabovala, tak se mi odchod posunul až na zítra. Ale můžu vám říct, že těch 6 deci, co do mě nakapali, udělalo zázrak a já jsem jako znovuzrozená, mám energie na rozdávání. Jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží :wink:

Vyhlížím nová miminka a nikomu se nechce v takovém krásném počasí rodit???

Rosinko . holka zlatá, vydrž, to je to protivné šestinedělí a hormony, všechno se zdá mnohem horší,než to ve skutečnosti je. Pokud to jde, tak si to užívej, protože kluci ti strašně rychle vyrostou, tak ať ti nic neuteče. Ta laktační poradkyně, jak psala myslím Titty, je super nápad, já si jí k Fandovi též volala a pomohla mi opravdu hodně, ukázala mi, jak různě miminko zklidnit, držet, prostě manipulaci a hlavně mi dodala psychické síly. Vím,že se to snadno říká, zvlášť když máš doma dva rošťáky, ale nic není tak beznadějné a tohle protivné období jednou určitě skončí a doma budeš mít rázem dvě zlatíčka, co ti to všechno vynahradí!!!
a hlavně si opakuj, že není ostuda brečet, za to nemůžeš, a že kluci to také nedělají schválně, že pláčou, a že brzo bude lépe. A maminka to jistě také pochopí, že na ní nejsi zlá schválně. Držím ti moc palce!!!

Jů, vy si už grilujete a opékáte, vy se máte! Bože, já se tak těším na letní večery na zahradě se sklenkou vína - to mám předepsané lékařem na tu mojí chudokrevnost :D

Zuzu, neuvěřitelné, máš menší břicho před porodem než já po něm. To bude hnedle postavička do letních šatů, lehce závidím. Já se obávám, že těhotenstké oblečení mne bude letos provázet ještě hoooodně dlouhou dobu, ten můj pupík se jen tak zpátky nestáhne.

Titty, a ty muškáty ostříháš před zazimováním nebo až po? A zaléváš je přes zimu?

Angu, ať žijí sousedské vztahy :roll: To vám tedy nezávidím, takového souseda.

Peti, já mám nohy jako sloupy do betonu stále, pátý den po porodu a žádná výrazná změna, jediné, co mi odoteklo, jsou prsty na rukou. Z porodnice odjíždím v manželových botách, a to jsem doufala v nějaké moje tenisky. Jediné, co mi ustalo, je krvácení z dásní a pálení žáhy. A tlak je už taky OK. A už kupodivu nemám žádné pohyby :lol: , což mi tedy jediné z toho těhotenství chybí.

Amber , ti vaši hafani jsou slaďoučcí, jak se starají. Já bych tedy z kombinace mimi - pes byla lehce nervózní, brzo mě čeká konfrontace s tchánovým boxerem, ten blbec mi zeslintá zase celý kočár a deku a ukradne hračky a dudlíka…

Jo, od manžela jsem dnes dostala nádherný náhrdelník, do soupravy k náušnicím, z bílého zlata se dvěma brilianty, je úžasný, taky jsem si ho za tu bolest zasloužila!!! Akorát ho tedy nemůžu nosit, aby mi ho děti neutrhly, a do společnosti se jen tak nedostanu, tak se na něj můžu chodit dívat do krabičky. :wink:

Tak já se loučím, předpokládám, že nějakou dobu nebudu mít na net chvilku volna, to se radši budu věnovat Fandíkovi. No i když nakukovat budu, abych přivítala miminka. Tak se mi tu holky opatrujte, všem držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.4.09 20:13

Peti teda to zní…no srandovně :wink: …jak to popisuješ :-), ale už na sebe dávej prosím tě pozor!!! :lol: A nebolí tě ten kotník? Hlava se možná motá, že máš nízkej tlak, je to možný?

Rosi, tak to jsem ráda, že je to lepší…a že kočárek se už pak vejde do dveří! :wink:

Oli…nemám nic zvláštního…asi 30 čtvercovek, 12 vícevrstvých, 10 bambusových malých froté čtverců, 20 obyč. malých froté čtverců, 10 Pastelek a k tomu PULky Imse Vimse soft, oraganic fox a Bambino mio. Ještě mi mají dojít jedny natahovací Disana vlňáčky a jedny mám home made.

Gabu, tak z tebe je teď upírka jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.4.09 20:16

Já jsem ale blbá…ty eskapády vyváděla Oliva :lol: :lol: :lol: …se omlouvám, to bude z toho čerstvého vzduchu asi :wink: . Já jsem si nějak spojila asi ten Petin zvrklej kotník s tím, co psala Oli 8) . Peti, no to bych ti teda přála co, zvrknout si ho znova (jsem si právě myslela, že nedrží, tak tě zradil :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 20:40

Oli, díky, už je to lepší, véča mě rozebrala, bylo o fajn :D Ale už by se do mě nějaký dezertík vešel :lol:

Jo jo, sousedské vztahy - nejlepší je, že s tím „klanem“ - teda se starýma byli roky rozhádaní babička s dědou a mladí nejsou zřejmě o mnoho lepší. Nebo jsme divní my :lol: :lol: :lol:

Oli, no ty teda děláš, hlavně že se ti nic krom odřených kolen nestalo… To „co blbneš“ mi připomnělo i mého muže, tak by reagoval nejspíš taky :lol:

Gabu, já se taky bojím, že budou mít prcek s hafanama společné hračky - aspoň světluška Lamaze se Andíkovi líbila náramně :roll: :lol:

A to už byl ten dárek, co kvůli němu boural manžel futra? Ten je určitě supr, já mám bílé zlato moc ráda…

Rosi, tak doufám, že to chlapi dobře ušmiknou :wink:

Jéje, jaký já si dám jenom dezertík… :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.09 20:57

Suvi, co žes to proboha nakoupila? To se dává všecko na dítě? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.4.09 21:43

Ahojky …

tak se hlásím stále ve velkolepém stavu a nic neukazuje na porod, takže nic …

Užíváme si teploučka, takže jsme pořád venku …

Udělala jsem si ten slibovaný balkon, tak teď bych seděla na balkoně pořád … :lol: vypadá to skvěle, taková pohodička …

Užívejte teplého večera … pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital