Poradna duly
Jana Čurdová
No snad jsou OK a brzy se ozve ![]()
Já musím dnes na poštu…a večer asi pomalinku skočím na miláčka
třeba to zabere
a prcek bude chtít ven ![]()
Dobré ranko …
taky jsem myslela na Evičku, jak to zvládá chudinka … tý už se to taky pěkně krátí …
No já jedu za chvilku na Bulovku na ten UTZ, ale vím že se nic dít nebude, takže si užiju další jarní den … ![]()
Jinak Angu ty jsi šikula, já nejsem schopná ani přišít knoflík …
Péti to je dobře že zub povolil … hlavně aby nezačal zase zlobit …
Já jsem za těhu byla u zubařky snad 5×, pochopitelně nedobrovolně … ![]()
Luci, to máš pravdu, bylo to zahrabané až bůhví kolik stran zpět ![]()
Taky jsem myslela na holky, co se dlouho neozvaly… Snad je všecko u všech OK a jen nemají čas psát…
Já zatím skákat nebudu, ještě mám jít ve středu na masáž, tak se mi to nechce rušit
Ale je supr, že když se někdo zeptá, kdy mám termín, tak můžu říct - příští úterý ![]()
Miri, šak já se pak budu taky náležitě chlubit
Kaspář vzal dnes drahý do práce, že se tam s ním pochlubí, jak má šikovnou ženu
Jsem zvědavá, co ti na UTZ poví…
Ty jo angu, už to teď může přijít kdykoliv … ![]()
Jsem zvědavá kdo mě ještě předběhne …
![]()
Jinak jsi fakt šikovná, a manžel má recht ať se chlubí … ![]()
Holky, s tím uzamčením.. Já byla v porodnici, když se tu rozjela vášnivá diskuze na téma zamčení. Neznám důvody, proč jste to chtěli zamknout. Faktem ale je, že se tu řeší čím dál víc soukromé věci, tak hlasuju teda pro zamčení, i když jsem si původně říkala, že nemá pak nikdo šanci se mezi nás dostat, nebo jen číst, třeba by to někomu pomohlo.. Tak si mě Angu můžeš dát mezi hlasující PRO.
Chystáme se k doktorce, k mojí. Oblíkla jsem malému krásné dupačky s pejskem, má to plandavé uši na bříšku, a co myslíte, on si je hned poblil! Ale jak! No není to k vzteku? Ach jo.. ![]()
Tak, hotovo, ani to nebolelo, nevím, že jsem nebyla za 2 roky schopná to dodělat
V práci jsme dělali na nějakém školení testy, jaké má kdo postavení v týmu a je fakt, že dotahovač já jsem rozhodně nebyla - já jsem prý inovátor
![]()
Miri, no jo, může… I když já bych ještě jela do kina na ty Maideny… Na druhou stranu by to znamenalo týden přenášet
Ale zas bych tě nepředběhla, tak dlouho tě nenechají ![]()
Amber, přidala jsem tě
Jak jsi popisovala ty dupačky s pejskem, tak jsem se tak zasnila, jak to bude nádherné - my máme zase plandavého hrocha… A pak ta pointa - idylka v čudu
![]()
Angu taky tě obdivuju, já jsem na šití hroznej lempl i ty blbý záclony mi musela zkrátit mamka na stroji, já bych byla schopná si přišít prsty
na ruční práce jsem fakt telátko ![]()
Miri držím pěstičky, ale teď už to opravdu může být každým dnem a já ti přeju, ať už to máš brzy za sebou ![]()
Amber já už se tak těším až taky někam vyrazíme, třeba jen na procházku s kočárkem a já se budu chlubit, jako správná pyšná mamka
no už to úplně vidím, no ale ty dupačky, to je zákon schválnosti
oni to ty miminka umí pěkně načasovat ![]()
Angu já na tvůj termín jdu na monitor, zrovna jsem na to myslela, když mě sestra objednávala
, taky jsem zvědavá, jestli kino stihneš nebo ne? A teď ani nevím jestli chceš porodit dřív nebo ne??? Nebo chceš lehce přenášet? ![]()
Teď koukám,že si to psala o tom kinu, to je dilema co?
![]()
Já to mám jasný, do 20.týho si přeju porodit.
Já už ty voňavý uzlíčky všem závidím, a hlavně to už chci mít za sebou, dneska to zvláštní počasí, ta nálada, není co dělat, protože nic nesvedu, ještě k tomu manžel odpolední, tak jsem se mu u snídaně rozbrečela, naštěstí už je to pryč a zítra má svítit konečně zase sluníčko ![]()
Luci já jsem taky sama doma, Matýsek je od pátku pryč je u ségry, nechce se mu domů, tak tam asi bude celý týden, když může být ještě odhlášený ze školky tak ať toho využije, příští rok až bude chodit do školy, bude mít smůlu … ![]()
Ale strašně moc se mi stýská … ![]()
Luci kéž by ti vyšlo tvoje přáníčko … ![]()
Taky bych si to moc přála, a doufám, že se mi to vyplní a budu brzy malou držet v náručí http://www.celysvet.cz/…le/s8231.gif
Miri nedivím se, že se ti stýská, taky by se mi stýskalo ![]()
Ahojky, já se omlouvám, že vám sem lezu. Občas si takhle přečtu jiné diskuse a hlavně ty těhulky, co už to mají „za pár“
. Sice jsem už zasloužilá maminka, ale ono pokaždý je to jiný, tak si ráda přečtu, jak to prožívají ostatní
.
Koukám na vaše metříky, závidím (já si ještě musím počkat), ale jak jste některá už 40tt, tak jsem se zrovna dívala kdy se mi narodila Eliška a bylo to přesně 41+0 spontánně. Takže ono si to někdy dá načas. Jsou to potvůrky
.
Já jsem vám chtěla jenom všem popřát hodně štěstí a sil a hlavně rychlý, pohodový porody a na konci toho všeho krásný a zdravoučký miminka
![]()
Jéé Eli děkujeme to je strašně milý, oni se ty mimi opravdu někdy courají, ale my s tím bohužel nic nenaděláme, když se jim nechce, tak prostě ven nepůjdou ![]()
Jinak já mám opravdu jeden z těch špatných dní, kdy mě vše štve
jsem smutná a chce se mi pořád brečet a to nemám proč, no prostě klasika ![]()
A jsem tu asi sama, všechny holky mají něco jinýho na práci, ach jo, co já budu vyvádět ![]()
Luci, já nevím, to je takové dilema - už bych i rodila, abych měla mrňouska u sebe, na druhou stranu bych ráda i to kino… Fakt je, že jsem od začátku spíš počítala s porodem až někdy po 20.4. - podle data, kdy si myslím, že bylo oplodnění (a i ty rané utz ukazovaly spíš na pozdější datum…)
Když jsem to počítala na Rodině, tak tam vychází TP na 21.4. - to je to kino - tak třeba bude ještě sranda
Stajně mi to furt přijde jako takové sci-fi, že bych měla rodit a mít vlastní miminko - to jsem trubka, co? ![]()
Holky, co jste samy doma, užívejte poslední dny klidu!
E-lina - díky, no uvidíme, kolik tu bude přenašeček ![]()
Luci, já jsem to měla včera a předevčírem, taky mě všecko štvalo, nic mě nebavilo, no děs ![]()
Vůbec nejsi trubka, já mám stejný pocity jako ty!!!!
Mě to asi dojde, až mě jí dají na břicho, možná i dýl, budu na ní koukat a nebudu věřit svým očím, že tohle mimi ve mě vyrostlo ![]()
No klasická prvomatka ![]()