duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
26.3.09 18:45

Luci, já to chápu, že je to strašně nepříjemné - já kdybych zjistila, že si někdo soustavně pročítá moje příspěvky, tak by mě to tak vytočilo, že bych sem snad přestala chodit nebo cokoli o sobě psát.

Vím, že to tak není, že píšu do éteru, ale tak nějak to beru, že si povídám s váma a ne že si tady to, co píšu, pročítá někdo úplně cizí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.3.09 18:46

Tak tedy, za sebe hlasuji za Angu!

Je fakt, že po porodu tu asi tak často nebudeme, ale Angu určitě častěji s jedním Samíkem, než já s 3 dětma! :lol: :lol: :lol:

Myslím že určování koho přijmout, můžeme i společně, zase hlasováním, stačí když nám vždy Angu dá vědět!
Určit co musí nový člen splnit za podmínky bude asi horší! :roll: ALe snad na něco společně příjdeme! :wink:

Jdu si zaplavat do vany! :lol: :lol: :lol: Držte palce ať se neutopím, a ať se mi podaří bez drahého vylézt ven! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.3.09 18:53

Dobrý podvečer …

Luci, nic si z toho nedělej, náš Kuba bude taky jeden z milionu Kubů co se teď rodí, ale mě to nevadí, prostě to jméno se mi strašně líbí, a tak neřeším jestli v ulici bude dalších 5 Kubů … :lol:
A Taky jsme neměli problém vybrat jména, já vymyslela Kubíka a Luboš vymyslel Aničku a bylo … A Matýsek vymyslel Marvina pro našeho 4 nohého chlupáče … :lol:

Bobi taky jsi mě celkem pobavila tím jak reagovala tvoje mamka … :lol:

Jo a Gabi asi se taky hlásím do dubnových rodících, určitě nepordím dřív … :roll:
Dělám možný i nemožný, ale Jakub je tam snad přilepenej … :D

Jo a pokud je nutný zamykat diskuzi, tak se nedá nic dělat, ale radši bych byla pro veřejnou … ale pochopitelně pokud se zamkne bude zamčená … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
26.3.09 18:53

AMBER, TYGŘÍKU, MERSSY, MOC GRATULUJU K MIMÍSKŮM!!!! :D :D :D

Chvilku tady nejsem a takových nových březnových dubňátek se vylíhne! 8O :P

Já jsem včera byla naposledy u svého gynekologa, od příští středy budu chodit do porodnice. Vůbec se mi nechce, je to mnohem delší cesta autem a jestli se to nezměnilo, tak čekání na 2-3 hodiny + k tomu čekání na diabetologii. :roll: Jestli budu ještě schopná pohybu, aspoň si pak skočím ještě do nějakého obchodu udělat radost. :)

Dneska ráno jsem byla vzhůru od půl páté do šesti, pak jsem tak napůl usnula a v půl osmé jsem musela vstávat, abychom stihli dnešní program… Samozřejmě Martínek měl půlnoc, takže jsem ho musela budit - zrovna, když bychom oba spali, tak musíme vstávat. :?
Dneska asi zalehnu s ním a to brzy! 8)

Taky jsem měla dneska dost nepříjemný zážítek. Náš bláznivej pes mě shodil na zem, takže jsem se bouchla do břicha. :evil: Snad je všechno v pořádku, ale pes dostal co proto a já se ještě půl hodiny klepala. Teď se pořád pozoruju… snad to bude dobrý. A milej pejsek má konec, buď s ním bude chodit manžel, nebo bude jenom na zahradě, já už riskovat nebudu.
Chtěla jsem ještě doma ještě něco udělat, ale kašlu na to, radši si dám dnes pohov. Poslední dva dny jsem kmitala od rána do večera a večer místo oddechu daně a účetnictví, tak mám nárok na odpočinek.

Aleesho , už to začíná, co? Všichni se starají jestli už a ještě ti dobře poradí, ať se vyspíš. Já se toho děsím, že zase budu rodit týden po termínu a z takových lidí se zblázním. :roll:

Já tu taky určitě budu ještě na konci dubna, jak se tak znám, nebojte! Martínek měl termín 24.1. a stihnul to na poslední chvíli, aby byl ještě v lednu. :D

A pěkný počasí už musí začít, já to mám pořád jako výmluvu - čekám s praním věcí na mimčo, až je budu moct pověsit na sluníčko. :wink:

Jé, Suviku , teď čtu tvůj příspěvek - se nám ty psi dneska zbláznili, co? A nic si nedělej z paneláku, mně se to stalo v lese, kde ve všední den nikoho nepotkávám. :roll: A zrovna čubina, která si s tou naší nepadla do noty. Naše fena má sotva 20 kg, ale nečekala jsem, že tak vystartuje, tak mě holt strhla na zem a já pěknej kus jela za ní. :?

Anguo , k mému překvapení Samuela u nás propaguje manželova maminka. :)
Ody , mně Lukášek taky neprošel. :(
Takže naše mimčo je pořád jenom „bráška“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.3.09 18:58

Taky jsem si pročetla pravidla a taky si myslím, že to není tak strašné, nejde o to, aby jsme tady někoho pomlouvaly, ale aby si nás tajně někdo nešmírovala a měl z toho bůh ví co…
Taky jsem pak trošku přemýšlela sem přestat chodit, abych měla klid a nemusela řešit co napsat a nenapsat, ale pak jsem to hodila za hlavu, ale teď se mi stala nepříjemnost a já nechci aby mě tu kdokoli z Jilemnice četl…
To jsem přemýšlela o změně nicku, ale to by mě pomohlo asi jen na chvíli… :roll:
Ody máš pravdu, přeci jen ty 3 děti mít budeš, tak pokud by to Angu nevadilo hlasuji taky pro ni :D

Holky střecha z bebe sušenek dodělaná a už se chladí v lednici, už se těším na ráno, až si na ní smlsnu :-) a musím říct, že na to že jsem jí dělala poprvé, tak se mi docela povedla :lol:

Pak jdu na ten monitor, tak to tý mý berušce na nakopnutí bude stačit a ukáže zač je toho loket 8) ono to je určitě sladší než tatranka :oops: :lol:

No jdu taky plavat do vany a pak chci udělat vaječnou pomazánku, no já jsem dneska akční.. tak mi držte pěsti, jdu holit, tak snad se v tý vaně nezaklíním :lol: :roll: manžel není doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
26.3.09 18:59

Zamykání diskuze - já jsem teda pro veřejnou. Do zamčené se už skoro nikdo nový nepřidá a spousta holek sem chodí nejdřív dlouho číst, než se osmělí se přidat. Až se nám narodí miminka, spousta diskutujících odpadne, nebo bude chodit jednou za týden, tak je riziko, že to tady bude skomírat.

Na druhou stranu chápu, že je nepříjemné vědět, že někdo chodí šmírovat. Ale právě proto já sem nepíšu nic, co bych nebyla ochotná zveřejnit i před cizími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 19:04

OK, není problém… Jestli teda nemá problém nikdo jiný… :wink:

Jen mi poraďte - kdo třeba jste v nějaké té zamčené diskuzi, která to je (jestli to není tajné) :wink: Chtěla jsem si zkusit, co se stane, když si na nějakou takovou kliknu a do všech diskuzí se „zámečkem“ vlevo se normálně dostanu - akorát nemůžu napsat příspěvek, ale přečtu si všecko :nevim:

Tak jen že bych si to zkusila, jak to nejde :lol:

Titty, určitě bude všecko v pohodě… Mě taky sejmul náš rotvajler ze stoje k zemi :roll: A s tím praním… hlavně aby ses sluníčka do porodu dočkala :lol: Ony maminky s těma jménama někdy překvapí… Moje mamka je odpůrce „neklasických“ jmen a onehdá mi vyrazila dech, když se komusi narodil Nathaniel a ona prý, že je to docela hezké, lepší než Erik, kterého jsem chtěla původně :lol: Tak se v nich pak vyznej :lol: Já mám právě lehké obavy, co bude na Samíka říkat, ale co kdyžtak si zvykne :wink:

A tchýnina kamarádka má vnuka Samuela a tchýně nám tehdy celá špatná vyprávěla, jak kamarádka chudera nevěděla, jak mu říkat, tak jí navrhli „Samečku“ :lol: Tak jsem taky zvědavá, co na to řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.3.09 19:05

No tak mě teď Mates docela pobavil, prý ať se s nim jdu koupat, tak jsem mu řekla že se do vany s těží vejdu sama natož ještě s nim, a on že jsme se spolu vždycky koupali a vešli jsme se, no tak jsem mu řekla že jsem měla o 20kilo míň a že do naší vany se doopravdy 3 nevejdeme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.3.09 19:09

Titty chápu, mě se do toho taky svým způsobem nechce, nepíšu sem něco intimního nebo tak, ale jen ten pocit, že sem ty lidi chodí mě šmírovat, sice nevím co z toho mají, ale vadí mi to… :(
Teď jsem z toho co jsem napsala měla nepříjemnost, ten člověk si to přečetl, poznal se v tom a bral to tak, že ho pomlouvám, přitom to tak nebylo, přeci jen mluvené slovo je jiné než psané… a ještě vím o jednom, který to dělá normálně, prostě se asi nudí a dělá mu to dobře…
To je tak, když sem píšu o těch kamarádkách, co mi která řekla atd. a pak to takhle dopadlo…
Opravdu nechci někoho nutit, je mi to nepříjemné, ale přežiju to, když to nebudete chtít, je to v podstatě komplikace tomu rozumím, jen mě to dnes v tom rozčílení prostě napadlo a diskutovala jsem o tom s Ody a odhodlala se dát vám návrh.
Taky mě štve, že tohle musíme vůbec řešit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
26.3.09 19:10

Angu…dej diskusní fora a pak uplně dole jsou skupiny…takové pidi písmo a tam jsou Macešky…tam chodím jááááa a zkus to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.3.09 19:12

Jinak s pejskama, s naším se taky bojím chodit, jednou sem s ní byla sama a o něco takového se pokusila, má 30 kilo a to fakt nejde jí udržet, ona je strašná drsňačka na ostatní psy a strašně by se chtěla se všema prát, ale já jí prostě neudržím…
To je asi měsíc, trhla se mnou a mě se zablokly záda, ale naštěstí jsem nespadlo, jo jsou to nezmaři :lol: ale taky bych měla strach,kdybych spadla… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 19:13

Ještě k zamykání… Já myslím, že odemknout se dá časem vždy, ale to je jenom můj názor… Třeba až to „šmíráky“ přestane bavit, páč zjistí, že diskuze je zamčená (třeba za půl roku, za rok…)

Jinak já tu taky nepíšu nic supertajného, co by mi vadilo, že si někdo známý přečte (kromě Samíkova jména, ale to už je holt riziko podnikání :wink:), ale tak nějak je mi nepříjemná představa, že by moje příspěvky četli lidi, kterým nejsou určeny. Samozřejmě, že je mi jasné, že se to děje, že když něco napíšu na net, tak si to přečte klidně celá ČR, ale je to jen takový pocit… Jak když by mi třeba někdo četli poštu nebo tak…

Cizí mi nevadí prakticky vůbec, známí by mi přišli prostě divní - potkat někoho, aby mi řekl, jé, vy jste prý byli tam a tam, přečetla jsem si to na eMiminu 8O To bych asi koukala jako blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.09 19:17

Peti, drsné 8O Těch skupin jsem si nikdy předtím nevšimla, jsou takové maskované :lol: Tak dík… :wink:

Miri, tak to asi budete muset do lázní, tam je místa dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.3.09 19:20

Jo tak to holky buďte v klidu, mě položil na zem i ten náš 7 kilový zmetek, trhl, já to nečekala a přímo na prdel, takže jsem třasořitka, že se nechám povalít 7 kilovým psem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.3.09 19:23

No jo Angu, ale to když skočím do vody v lázních, tak mě ten bazén zase vyvrhne ven jak nějakýho vorvaně, nebo nezůstane voda v bazénu … :lol: :lol: :lol:
To nemůžu riskovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital