Poradna duly
Jana Čurdová
jé,další miminka,
Amb gratuluji k Radíkovi a Merssy gratuluji k Tobískovi!!!!!!!!!!!!
![]()
Elli, díky za ten odkaz, škoda,že tam toho není víc… Já jsem vždycky vybírala na ebayi. Chcem pak najít někoho, kdo prodává víc různých a vzít třeba 2-3 za jedno poštovné ![]()
Ty přihlašovací údaje na rodinu ti pošlu přes SZ.
S rozením snad vyčkám až na ten termín, ačkoli uvidíme dneska po KO, jestli si tím vytrvalým kašlem nepřivozuju nějaké předčasné puzení
Ale jinak myslím, že bych měla rodit až kolem 20. - všechny utz tomu nasvědčovaly a i já si myslím, že jsem otěhotněla až nějaký 22.DC. Tak uvidíme ![]()
Elli, máš to v té SZ
A klidně dávej fotky i na tu rodinu, Ody ti tam už založila album ![]()
Jé, četly jste? Juchůůůů
![]()
Sati píše:
Během tohoto týdne by se mělo přejí na nový server a novou servrovnu - takže rychlost by se měla razantně zvýšit. Prosíme o strpení.
(to je zpráva ze včerejška…)
TAk dnes jsem nemohla dospat, a takjsemnechala drahého spát a šla z dětmi já!
Normálně jsem se probudila v 6:30 a začala jsem přemýšlet co všechno bych ještě chtěla udělat než porodím, a to jsem neměla dělat, protože mě to dokonale probralo. ![]()
Holky, přemýšlely jste nad tím, že by jste si měli dát něco na matraci? Mě totiž praskla s Jarkem voda ráno v posteli.
A my máme novou postýlku do zimy, tak bych nerada hned zaneřádila matraci.
![]()
Elen - přihlašovačky máš v SZ!
A neboj, i 18 hodin se dá přežít! Ono ti vlastně nic jiného nezbyde!
To mimčo ven prostě musí. Ale jak píšu, těžko říct jestli se to dědí, spíš si myslím, že je to různé. ![]()
Jeeeeeeee Angu mě předběhla!
![]()
Angu - já se hlásím k spoluobjednávání na ebay.
Když bude něco pěkného tak si objednáme a opůlíme si poštovné! ![]()
No sláva s tím emiminem, už je to tu k nevydržení! ![]()
Elen - pěkný pupíček. Další těhu modelka!
![]()
Já asi holky přibrala další 2 kg!
On si to ten náš mladík vážně nechával až na finále!
![]()
Ody, se nediv, celý týden vychrapuješ do 11, tak jsi asi přespaná ![]()
Nad tím něčím na matraci jsem taky uvažovala, taky máme novou postýlku a drahé matrace
Zvlášť jak dvojčecí holky psaly, že jim praskla voda v noci… Jak by asi byla účinná ta protipočurávací podložka? Šak on by ji drahý pak vypral, než se vrátím… ![]()
Ody, OK, jak něco vyberem, budu na tě pamatovat
Akorát to bude asi až po porodu - na to léto, abysme věděli, jak nám roste a měl na Masterech tu správnou velikost ![]()
Angu - jo jasně, já taky nemyslela dřív, to by mi asi neprošlo!
Máme toho teď kvanta! ![]()
No s tou matrací to asi ještě dnes nějak pořeším, protože když rupne voda, tak jí je docela dost!
![]()
Jéé tak že by nám přestalo padat mimino???
![]()
no jo s tím na tu matraci mě to nenapadlo......dobrý nápad.....
vezmu to Anetce z postele tu podložku ![]()
Jinak jdu za chvíli do školy na drby ![]()
Ody, ještě žes to napsala s tou váhou, málem jsem se nasnídala před vážením
+2 kg, i ty tlouštíku, kolik máš dohromady? +6? ![]()
Mně se to dneska kolébalo mezi 90,2 a 90,3, tak nahlásím asi 90 (minule 90,5
) - sestra to chce po půl kilech ![]()
S vodou - Ibri vlastně psala, že měla v posteli lavor vody
A co tam teda dáváš? Napadla mě pod prostěradlo ta protičurací podložka a na prostěradlo tlustá deka - jinak nevím ![]()
Dobré ránko tak já jsem si dnes trošku pospala, ale to jen proto, že jsem šla pozdě spát, nemohla jsem samozřejmě usnout, po tom odpoledním dýchánku, a holka mě strašně tlačila na žaludek a mě bylo fakt divně a ty sny zase
Máte taky tak živý sny? Já poslední dobou pořád, už se děsím toho, co se mi bude zase zdát…
Ellen máš krásný bříško, takový hodně dopředu, já budu mít asi placku placatou až do porodu
a ten přebalovák je pěknej, jsi šikovná, já jsem na ruční práce a výrobu atd. tele neumím nic… a docela mě to štve, ale já nemám ani fantazii, takže ztracenej případ ![]()
Angu zkulturnění mě čeká dnes a to teda stojí za to, holím se ve vaně ale ta vana se nám nějak zmenšila či co, takže to fakt stojí za to, no mám na to klid, manžel je na odpolední
a zítra jdu určitě na kozu, tak ať se mě dr. nelekne, i když on je asi zvyklej na všechno
![]()
Luci…mě se taky zmenšila vana ![]()
když v ní sedím a napouštím vodu,sem jako přehrada…předemnou voda a za mnou nic ![]()
A na kozu jdu zítra taky,musím teda dnes doupravit ![]()
Ahoj ahoj, vidím že je tu hromadná úpravna, tak se taky hlásím. Já včera. Já teda jen zastřihuju doole, protože mi holení nedělá dobře…no povedlo se mi včera se střihnout, tak si ségra dělala srandu, že už trénuju na ten porod a šití
, ha ha ha!
Jinak jsem si ráno říkala, že už Tobiášek určitě bude na světě! Takže taky se přidávám ke gratulacím i Radimkovi!!!! Holky se ,máte, že už to máte za sebou (je tu nějaký závidící smajlík?) Jo a Lucinko s těma fotkama, to bych musela moc hledat, máme je kdesi na záložním CD, tady na PC mám jen naposledy z loňska a tam zrovna nic z toho, co jsem našla společnýho není…
Matraci jsem si taky říkala, že bych tam měla něco dát…jenže já mám tu podložku jen do kolíbky a to by mě asi nezachránilo, budu to muset ještě nějak promyslet… ****
Já ti nevím, asi tam dám tu podložku igelitovou, mám jí po dětech, když se učily spinkat bez pleny. na to asi deku a pak prostěradlo.
Tu deku kvůli tomu aby jsem neležela přímo na tom igelitu, to musí být hnus, chudáci děti.
![]()
Hele celkem to teĎ bude asi 7,5 kg nebo 8 kg. Nejsem si jistá!
A jestli budu přibírat 2 kg týdně až do porodu, tak to ještě přibydou! ![]()
Cože? Tak ono je to všude to zmenšování van???
![]()
A kdyby jen vany, ony ji dveře jsou nějak úzké, a na gauč se už nevedem vedle sebe s drahým a podobně. A vyzkoušeli jste vyndat věci z pračky s horním plněním?
Je nějaká hlubší či co.
![]()