Poradna duly
Jana Čurdová
Angu - to teda jo! Je to na mašli!
Gratulace k výhře!!! Však oni to jistě dají a postoupí! ![]()
U nás bude drsný boj, komu bude malý fandit na MS. Ale dokud nebudou hrát češi proti slovensku tak se to dá ještě prostřídat.
![]()
Horší to bude jestli ta situace nastane!
Snad mlékárna (já) zvítězí!
![]()
Tak já teď byly chvílu pryč a nechodily mi ani mailky, tak jsem si to musela najít a ono se tady kecá o 106
![]()
Radimek je krásný miminko a pořádný cvalíček a ty krásně naducaný tvářičky, jůůů, Amber moc a moc gratuluju
A přeju hlavně hodně zdravíčka
![]()
Jinak ta hláška dobrý, taky jsem se zasmála
to jsou obraty, ale hlavně že si rozumíme ![]()
Evi držím pěstičky, ať se těhu cukrovka nepotvrdí, jinak jsem to taky netušila s tou vodou, tak jsem zase o něco chytřejší, ale ty už máš taky kluky pořádný, tak kdyby se narodily nic se nestane, ale jen pěkně drž maminko ![]()
Ody, vždycky můžeš začít vydírat hladem, máš výhodu!
Ale beztak Slováci vypadnou, ještě než dostanou příležitost s náma hrát
U nás je to naštěstí jasné, komu budem fandit…
A postoupit by mohli a dostat se do 1.ligy… A pak třeba i zpět do extraligy, by jim ukázali, šmejdům, za to, že je vyhlasovali pryč
![]()
Ody, a co takhle zakoupit prckovi nějaký český fandící předmět? Třeba šálu nebo tak…
![]()
Holky …
sms od Mersy :
Ahoj,jmenuji se Tobiasek,na svet jsem vykoukl dnes 25.3.v 15.30.Vazim 2.850gr a merim 50cm.Mamince jsem dal zabrat,ale jsme oba v poradku
.
Moc moc gratuluju mersy …
Angu -
to je náááápad! Zatím tu má od tatínka jen šálu Dukly BB.
![]()
Asi mu koupím šálečku! To drahý nerozdýchá!
![]()
Moc moc gratuluju Merssy, super další miminko
… ať se mu na tom světě líbí, tak snad se pak dočkáme foteček ![]()
Teda holky se mají, mají to za sebou, závidím, už bych to taky chtěla mít za sebou začínám mít strach… To by mě zajímalo, jak dlouho Merssy rodila, choudě… ![]()
No nic holky jdu si lehnout, mám toho dost …
Luci, asi rodila dlouho, ale určitě nám to popíše, až bude na příjmu, na fotečky se taky moc těším …
Tak dobrou noc!!!!!!!!!!!!!!
Mersy-mooooc gratuluju k Tobiáškovi!!! Jsi statečná kočka a už máš poklad v náručí…
Gratulace Merssy k malému Tobiaškovi !!!
Chudince dal tedy zabrat! Ale odměna je jistě sladká!
![]()
Páni,to je dnes úroda ![]()
Amber a Radimku, Merssy a Tobiášku, všechno nejlepší do života a hodně štěstí!!!
A malý Ondrášek je fakt nádherný, Radimek též, ten je navíc krásně buclatý
. Nemůžu si pomoct, ale ta císařská miminka jsou oproti těm vytlačeným ze začátku hezčí, taková vymazlená a neztrhaná…Já už chci taky to svojeeeeeee!!!
Evi, taky trpím pocitem, že na mě všichni koukají,jenže ty můžeš na vtipné poznámky o tom, jestli náhodou nečekáš dvě děti,odpovědět jasně, že ano. Já tak maximálně můžu protáhnout ksicht a říct kdepak, já jsem jen tak tlustá
Přiznám se, že na veliké pupíky jsem taky vždycky zírala a v duchu nositelky litovala, tak se mi to holt karmicky vrátilo.
Stani, tvůj popis chodu domácnosti je úžasný, ale jako návod u nás doma naprosto nepoužitelný. Manžel třeba ještě teď není doma z práce, nemá mě kdo hýčkat ![]()
Tak konečně i to třetí dubňátko! Obrovská gratulace Mersy a Tobiáškovi!!!
A po asi dloooouhém porodu už jenom všecko dobré ![]()
Bože, právě jsem dokončila zkulturnění, je to maso, ale ani nebylo třeba moc opravovat
Beztak to ještě do porodu x-krát zaroste ![]()
Stanuska - jo, tiskárna na peníze by nebyla od věci… Ať tak či tak, pokojík je vážně nádherný. Já jsem se při přípravách na svého prvního prcka taky docela vyřádila. Hlavně při výrobě přebalovacího pultíku - resp. krabic na ukládání oblečení a patchworkového mantinelku. Fotku jsem dala sem do galerky, ať se taky mám čím pochlubit. Na zeď mají ještě přijít postavičky z kukuřičné hmoty, ale ještě je namám nabarvené
Jo a polička na olejík a podobné drobnosti pro prcka, ale ta čeká, až drahá polovička najde chuť něco doma udělat ![]()
Angua - k těm dupačkám s Maidenama - tady na tom linku je drahá polovička vybírala: http://www.rockthebaby.co.uk/
Je fakt, že takových adres je spousta, ale pro inspiraci ![]()
Mimochodem - máme stejný TP, tak doufám, že Tě tady ta mánie rodit už v březnu nechytne taky, ať se nemusím děsit
A co se zkulturnění týká, chystám se na to zítra, přeci jen to zabere dost času vzhledem k jisté imobilitě ![]()
Jo, holky, jak se dostanu na fotky, co dáváte na rodinu, abych se je taky mohla prohlídnout? (Pokud nejsou tajné
).
Odysea - jak jsi zmiňovala délky porodů v rodině a možné dědičnosti, tak já osobně jen doufám, že se dispozice k porodu nedědí, protože rodit jako máma 18 hodin bych asi nezvládla…
Takže v koutku duše doufám, že je to hodně individuální a že třeba zrovna u mě se pánbůh slituje a Mates bude na druhé zatlačení venku ![]()
Jinak ohromné gratulace novopečeným maminkám!!!
Tygříku, Ambrer a xmerssy, vše nejkrásnější a nejzdravější vám i vašim klučíkům!!! ![]()
Jo a taky jsem do galerie přidala ten svůj pupik, doufám, že už neporoste, na jedno mímo mi přijde až až… ![]()
Ahoj holky a dobré ránko
Merssy moc moc gratuluju a vítám Tobíska na svět