Duben - klíště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
5.4.16 20:17
@martina.se píše: ;) jo, u dětí je většinou fakt mírný průběh. U dospělých je to mnohem horší.. kdyby mělo dítko např za měsíc teplotu a rádoby virózu, vzpomeň na klíště.. ale určitě bych neplašila předem :hug:

Děkuji moc, holky já vím, že jsou to jen písmenka, ale tak vždycky mi tady poradíte, jsem šílený plašan no :( ale né zas takový že bych musela letět k Chocholouškovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.16 20:21
@cezet píše:
Děkuji moc, holky já vím, že jsou to jen písmenka, ale tak vždycky mi tady poradíte, jsem šílený plašan no :( ale né zas takový že bych musela letět k Chocholouškovi :-)
:mrgreen: klid.. i to plašení je normální :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.4.16 20:31

@cezet Jako bys mluvila za mě ;) Totéž u dcery: o víkendu v lese, dva dny ve školce, dnes klíště (u mě teda na krku)… hele upřímně, nakažených klíšťat je málo, encefalitid byly v roce 2014 v celé Praze TŘI případy a nakažení v dubnu je velmi vzácné i celorepublikově. Takže jsem si řekla, že pravděpodobnost je minimální, a pouštím z hlavy. Jinak bych se totiž musela zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.16 20:33
@Slečna Ferka píše:
@cezet Jako bys mluvila za mě ;) Totéž u dcery: o víkendu v lese, dva dny ve školce, dnes klíště (u mě teda na krku)… hele upřímně, nakažených klíšťat je málo, encefalitid byly v roce 2014 v celé Praze TŘI případy a nakažení v dubnu je velmi vzácné i celorepublikově. Takže jsem si řekla, že pravděpodobnost je minimální, a pouštím z hlavy. Jinak bych se totiž musela zbláznit.

To jseš dobrá, chtěla bych kousek z tebe, taky si myslím, že dva dny to pustím z hlavy, poznámku mám ale víš jak ten první den… ufff snad bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.4.16 20:33

Jinak borelie se z testů zjistí až po dvou měsících. Takže až v případě, že by byly příznaky potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
5.4.16 21:33

Já tě chápu, ale jak moc. Taky mám z těhle mrch hrůzu největší.
Chytnout mohla, uvidíš. Teď nic nevyřešíš, projevuje se to později.
Ale nevybereš si. Dcerka měla boreliozu a očividně klíště neměla. Ale poštípali ji takový ty (my říkáme) muňky - u řeky.
Přeji, ať je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.16 22:00
@Aries6 píše:
Já tě chápu, ale jak moc. Taky mám z těhle mrch hrůzu největší.
Chytnout mohla, uvidíš. Teď nic nevyřešíš, projevuje se to později.
Ale nevybereš si. Dcerka měla boreliozu a očividně klíště neměla. Ale poštípali ji takový ty (my říkáme) muňky - u řeky.
Přeji, ať je OK.

a jak jste to poznali? děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
5.4.16 22:24

@cezet Udělalo se jí kolo kolem krku. Můžu poslat do sz zprávu. My mysleli, že je to jen otlačené, ale za pár dní bylo jasné, že ne. Zvětšovalo se to. Pošítpalo jí to na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.16 22:31
@Aries6 píše:
@cezet Udělalo se jí kolo kolem krku. Můžu poslat do sz zprávu. My mysleli, že je to jen otlačené, ale za pár dní bylo jasné, že ne. Zvětšovalo se to. Pošítpalo jí to na hlavě.

díky moc. Dyžtak jo, díky, at vidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect