Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chystám dcerce věci do školky, ale tak nějak nevím co nachystat. Punčocháče nebo stačí ponožky? a jakou bundičku? Dorazily mě mě dvě přechodovky, ale příjdou mě dost teplý
ráno asi ok. ale dopoledne když půjdou na procházku mě příjde že už by jí bylo horko. A nebo máte ve školce ještě nějakou tenčí bundičku, kterou si děti oblíkají když jdou ven? Jak to máte vy?
Ahoj, já dávám dětem kalhoty softshellky a bundu softshelku, pod to tričko a tenčí mikinu. Víc nic a to i ráno. Vlastně ještě lehčí čepici, tu ale spíš jen ráno
@králíček 777 píše:
Ahoj holky, chystám dcerce věci do školky, ale tak nějak nevím co nachystat. Punčocháče nebo stačí ponožky? a jakou bundičku? Dorazily mě mě dvě přechodovky, ale příjdou mě dost teplýráno asi ok. ale dopoledne když půjdou na procházku mě příjde že už by jí bylo horko. A nebo máte ve školce ještě nějakou tenčí bundičku, kterou si děti oblíkají když jdou ven? Jak to máte vy?
tričko, mikinu, softshelku, ponožky a kotníkový botasky- nezateplený jo a tenkou čepici hlavně ráno..
Příspěvek upraven 03.04.16 v 20:04
Tak na zítra vzhledem k předpovědi bych dala jen tepláčky. punčocháče určitě ne. v sedm ráno nepůjdou. a dala bych mikinu a tenkou bundičku.
@králíček 777 ráno má leginky, tričko, mikinu, softshelovou bundu, bavlněnou čepici. K tomu ji na poličku dávám šusťáky s tenoučkou podšívkou. Jak ji oblečou na procházku, nechávám na nich, každý den je ještě jinak teplo, když je líp, dají ji šusťáky, když zima, nechají pod tím leginky, někdy vynechaj tu mikinu, odpoledne na sluníčku běhá jen v mikče
Ráno kluk dostane sofshellky, mikinu, triko s krátkým rukávem, softshellovou bundu, šátek a slabou čepici. Na odpoledne ksiltovku.
@mischelinka píše:
Ahoj, já dávám dětem kalhoty softshellky a bundu softshelku, pod to tričko a tenčí mikinu. Víc nic a to i ráno. Vlastně ještě lehčí čepici, tu ale spíš jen ráno
U nás to samé.
Me přijde uz dost teplo. Ráno dám tenčí leginy, tričko a mikinu. Jarní kabatek nebo jen vestu, podle teploty. Boty celoroční a tenkou cepku.
Ráno tepláky, ponožky, triko s dlouhým rukávem, mikinu, vestičku chlupatou, čepici bekovku a tenisky. Až začne zase od středy pršet dám softshelovou bundu.
Příspěvek upraven 03.04.16 v 20:49
Dávam, triko s dl rukávem, slabší mikinu, džíny zítra teda nepodšité kalhoty a šustákovou bundu a slabou čepici. Dopoledne má šustáky a za boty má tenisky ![]()
Tepláky, ponožky, tričko s dlouhým, mikinu a dám vestu. Softshelku měla ještě minulý týden, teď má být teplo. Ještě tenkou čepici a celoroční boty.