Jak oblíkáte ráno děti do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.4.16 19:58

jak oblíkáte ráno děti do školky?

Ahoj holky, chystám dcerce věci do školky, ale tak nějak nevím co nachystat. Punčocháče nebo stačí ponožky? a jakou bundičku? Dorazily mě mě dvě přechodovky, ale příjdou mě dost teplý :zed: ráno asi ok. ale dopoledne když půjdou na procházku mě příjde že už by jí bylo horko. A nebo máte ve školce ještě nějakou tenčí bundičku, kterou si děti oblíkají když jdou ven? Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
3.4.16 20:02

Ahoj, já dávám dětem kalhoty softshellky a bundu softshelku, pod to tričko a tenčí mikinu. Víc nic a to i ráno. Vlastně ještě lehčí čepici, tu ale spíš jen ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.4.16 20:02
@králíček 777 píše:
Ahoj holky, chystám dcerce věci do školky, ale tak nějak nevím co nachystat. Punčocháče nebo stačí ponožky? a jakou bundičku? Dorazily mě mě dvě přechodovky, ale příjdou mě dost teplý :zed: ráno asi ok. ale dopoledne když půjdou na procházku mě příjde že už by jí bylo horko. A nebo máte ve školce ještě nějakou tenčí bundičku, kterou si děti oblíkají když jdou ven? Jak to máte vy?

tričko, mikinu, softshelku, ponožky a kotníkový botasky- nezateplený jo a tenkou čepici hlavně ráno..

Příspěvek upraven 03.04.16 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.4.16 20:03

Tak na zítra vzhledem k předpovědi bych dala jen tepláčky. punčocháče určitě ne. v sedm ráno nepůjdou. a dala bych mikinu a tenkou bundičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
3.4.16 20:04

@králíček 777 ráno má leginky, tričko, mikinu, softshelovou bundu, bavlněnou čepici. K tomu ji na poličku dávám šusťáky s tenoučkou podšívkou. Jak ji oblečou na procházku, nechávám na nich, každý den je ještě jinak teplo, když je líp, dají ji šusťáky, když zima, nechají pod tím leginky, někdy vynechaj tu mikinu, odpoledne na sluníčku běhá jen v mikče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.4.16 20:06

Dávám ponožky, tepláky, triko, mikinu, a tenkou šustku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.4.16 20:06

Ráno kluk dostane sofshellky, mikinu, triko s krátkým rukávem, softshellovou bundu, šátek a slabou čepici. Na odpoledne ksiltovku.

• Citovat
  • Upravit
6836
3.4.16 20:17
@mischelinka píše:
Ahoj, já dávám dětem kalhoty softshellky a bundu softshelku, pod to tričko a tenčí mikinu. Víc nic a to i ráno. Vlastně ještě lehčí čepici, tu ale spíš jen ráno

U nás to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
3.4.16 20:18

Me přijde uz dost teplo. Ráno dám tenčí leginy, tričko a mikinu. Jarní kabatek nebo jen vestu, podle teploty. Boty celoroční a tenkou cepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.4.16 20:48

Ráno tepláky, ponožky, triko s dlouhým rukávem, mikinu, vestičku chlupatou, čepici bekovku a tenisky. Až začne zase od středy pršet dám softshelovou bundu.

Příspěvek upraven 03.04.16 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
3.4.16 20:48

Dávam, triko s dl rukávem, slabší mikinu, džíny zítra teda nepodšité kalhoty a šustákovou bundu a slabou čepici. Dopoledne má šustáky a za boty má tenisky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
3.4.16 21:41

Tepláky, ponožky, tričko s dlouhým, mikinu a dám vestu. Softshelku měla ještě minulý týden, teď má být teplo. Ještě tenkou čepici a celoroční boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí