Poradna duly
Jana Čurdová
@konice20 píše:
@Monika123 tak stolek zatím vede jen ta cena to je hrůza.
Ale raz ho predas. A pouzite sa predavaju celkom draho tj. raz sa to vrati ![]()
@Monika123 už vidím jak největší úspěch sklidí krabice a papír a stolek ho bude bavit 5 minut
Ahoj,
dárek zatím neřeším, onehdá jsem přes net koupila takovou „dečku“, kde jsou vyobrazená zvířátka na zahradě, a když se na nějaké zmáčkne, vydává zvuk. Jenže manžel už to malému rozbalil. ![]()
Ples se moc nevydařil, nebyla ta správná atmosféra. ![]()
Toník je teda velký šikula, už zvládá ty 3-4 kroky sám. Baví ho to. Když pak dojde k někomu, nebo žuchne na zadek, tak si zatleská.
Spaní se hodně zlepšilo, dávám mu vydatnější večeři, krupicovou kaši klasickou, pak čaj, a spí celou noc. Po kaši instantní se budil a měl bolení břicha.
@marcela74
Ahoj, a v com rozrobis tu normalnu krupicovu kasu? V normalnom mlieku?
By som mu chcela dat vyskusat nieco ine ako tie instatne kase. Hlavne teraz mi pride, ze ma nejake obdobie, ze nejako vela papa, tak mozno by mu to trosku pomohlo.
@Monika123
Jo, v obyčejném polotučném mléku - čerstvém, ne trvanlivém.
Holky v Ikea mají Vladovo křesílko v malém provedení je super, ale už vidím jak tam sedí
a ten stolek vůbec nevím o jaký jde tak jdu na to hodit vočko
![]()
Tak dneska máme 10 měsíců a máme 69,5 cm 8,54 kg a třikrát hurááá po 4 týdnech jsme konečně zdravý
Jinak malá taky rozjíždí chození, ale je vidět, že je to ženská je hroozně opatrná ![]()
A ja jsem už oficiálně instruktorkou Fitmami a již brzy budu rozjíždět své vlastní lekce
![]()
Hlásím 10 měsíční kontrolu: 69 cm, 7930 g, dva zuby dole, nahoře opuchlá dásnička..Stojí sama, chodí se vším možným (okolo nábytku, se sušákem na prádlo, jídelní židličnlkou…) a na samostatný krok čekáme
..