Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
15.2.15 14:47
@marcela74 píše:
Včera jsme byli oslavit první narozeniny vnučky, cvakli jsme je všechny, takže strejdové s neteří (starší strejda za dva týdny 11 let, mladší strejda 9 měsíců, a jejich neteř měla 1.2 rok) :P

Vnucky? A ty mas vnucku? Ja ze mas 2 deti.
Pekna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.2.15 14:55

@Monika123
Dcera je manželova z prvního manželství. Ale loni jsme to tady rozebíraly dostatečně, že jsem otěhotněla 3 měsíce po ní. Samozřejmě jsme ji řádně pokárali, že těhotná ve 20, proč nebereš antikoncepci atd. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.2.15 15:19
@marcela74 píše:
@Monika123
Dcera je manželova z prvního manželství. Ale loni jsme to tady rozebíraly dostatečně, že jsem otěhotněla 3 měsíce po ní. Samozřejmě jsme ji řádně pokárali, že těhotná ve 20, proč nebereš antikoncepci atd. :oops:

Tak to je sranda :lol: :mrgreen: Tak to z teba asi hlidaci babicka nebude :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.2.15 15:33

@Monika123
Když je krize, hlídáme spolu obě děcka najednou. Je to fakt lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.2.15 15:49

Tak jsme minulý týden doléčili virózu a dneska se malá probudila a 38,1 - dostala Nurofen, v poledne čípek, pod 38 to nekleslo a teď 39,3 :-(..Nic jiného jí není, tak to přikládám zubům..Za chvíli je na řadě Nurofen, tak snad se to zlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.2.15 17:25

@Michaela-85
Toník má taky rýmu, a mini kašlíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.2.15 17:55

Je toto normální hrabat se v maminčině spodkách a rvát si je na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.2.15 20:05

@marcela74 Thea měla 39,5..Léky naštěstí zabrali, ale dneska už se pod 38,5 nedostala, tak snad to v noci zůstane pod 39…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.15 22:14

Ahoj holky, opět se hlásím po krátké odmlce :) Nějak jsem zapomněla přihlašovací udaje, tak jsem pod novým jménem. Kdysi jsem byla pod Hedvika :)
My jsme byli taky nemocní, ale žádná hrůza- rýma a kašel. Za 14 dní budeme mít 10M :) 14 dní už se Vaneska sama staví a dneska nám začala chodit s chodítkem :) S kojením jsme skončili před týdnem a ted bojujeme s nočním stáváním. Sice když jsem kojila, taky se budila x krát za noc i 8×, ale ted při UM se mi budí co 2-3h a vypije 150ml. Je to normální? Když ji dám čajík, tak se napije, ale hned na to breči, že chce mléko. Prosím co mám dělat? Máte nekterá zkušenosti :nevim:
Jdu vás dočítat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
16.2.15 06:17

@Lenule2014

Ja prave kvuli tomuhle kojeni nerusim. Jozifek se budi hodnekrat, ale uz to neregistuju, napije se a spime dal. Kdyz byla mala Anicka, taky po odstaveni chtela v noci pit, tak pila caj, opravdu spoustu, az zpetne si rikam, co na to ledviny… Ale reseni nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
16.2.15 09:03

@Lenule2014 ahoju nás zabralo někdy na půlroce malýmu napít nedat asi dvě noci co to trvalo vždy když se vzbudil vzala jsem ho k sobě a uspala a od té chvílw klid ale je pravda že už se budil jen jednou za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.2.15 11:50

Ahoj holky, nějak to tu vymřelo. Tak jsem dnes zjistila příčinu teploty, malýmu lezou tři zuby najednou všechny nahoře, ale krom té teploty co měl den je vpohodě. Tak už jsme dohromady na 7 zubech. Stoupne si bez opory, ale chodit bez opory si netroufá. Za to lézt do výšek se mu daří tak jen trnu kdy nestihnu doběhnout a někde se mi zřítí. Jediné co ŕekne je tata a mama a to zřídka jinak jen různé slabiky na to jak byl jako mrně uhučený jsem čekala jak bude žvanit a spíš je jak malej Tarzan. Ze soboty na neděli mám hlídání přrs noc tak se těším co s mužským podnikneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.15 12:34

@Vlaďka 74 Ahoj máš recht!!!a vydupej si to cvičení já tam jdu v březnu už na třetí kontrolu furt jen říkaž že je ok,…přitom se vyvíjí minimálně a to s ním cvičím třikrát denně „posvojemu“,..protože oni mi nic nedoporučili a neukázali,…ano plazí se ale strašně asymetricky natáhne levou ruku a kní taha celý tělo :roll:,myslím že v pořádku sice je ale to jak se prohýba nesvědčí jeho páteři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.2.15 12:37

@Imagine13 my jsme kvůli asymetrii ted začaly vojtovku znovu cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.2.15 14:56

Moj manzel bol u krejciho aj s Klarkou a krejci sa ho pyta, ze ci ma este nejake dieta…no manzel, ze ano, ze Lukaska.
A krejci na to „Viete, ja Vam teraz nieco poviem, ale Vam sa to bude zdat, ze to nie je pravda. Viete, tieto chvile s detmi co prezivate su tie najkrajsie v zivote“
A manzel na to…„Ano mate pravdu, naozaj sa mi zda, ze to nemoze byt pravda“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí