Poradna duly
Jana Čurdová
Ja uz se tak tesim, az pujdem pro prvni boticky:-). V lete uz nam budou tapat venku, zlaticka:-)
Manžel mi na léto slíbil houpací síť, že ji upevní na pergolu, až budu grogy, že se budu ve stínu na čerstvém vzduchu houpat. A on bude s prckem vedle na pískovišti, máme totiž po starším klukovi takový domeček, spíš vyhlídku s klouzačkou, a pod vyhlídkou je pískoviště.
Tak devcata moje mala ma zanet obou ousek
V noci ji to jedno prasklo druhe ji propichovali doufam ze uz mame na cely rok vybrano.
@KačenkaU
Ty jo, chudáček. To muselo moc bolet. Ať jste brzo fit.
Tak holky u nas velky pokrok Mates je konecne na ctyrech
A ze ctyrech si sedne se slovy a zapomente ze polezu depa sedet budu
…tak snaaaaaaad proboha taky nekdy bude e chodit
do vanoc by to mohlo klapnout ![]()
@Vlaďka 74 píše:
Tak holky u nas velky pokrok Mates je konecne na ctyrechA ze ctyrech si sedne se slovy a zapomente ze polezu depa sedet budu
…tak snaaaaaaad proboha taky nekdy bude e chodit
do vanoc by to mohlo klapnout
No vidis a ako si sa bala. Lukasko este nesedi.
@Vlaďka 74
Super. Hošánek se teď zdravě nas.re, že je nepohyblivý, a zjistí, že se vlastně sám pohybovat umí. To půjde rychle. ![]()
@marcela74 Děkujem no malá ku podivu byla statečná říkl teda tatínek já tam sní bohužel být nemohla. Ale holky dejte si na to pozor dr. to třeba vůbec nepoznala malá měla 4 dny horečky přes 39 někdy i 40 pak už ty teploty ani neklesaly
Tři dny za sebou jsem byla s malou u dr. a pořád to byla viróza až 4 den když jsem malé objevila v oušku zaschlý strup tmavé barvy volala jsme to dr. tak ta mi dala žádanku na ORL a tam zjistili, že to má v obou ouškách
A ted ji musím cpát ATB ![]()
@Vlaďka 74 gratuluju:-) ja to vidim tez na Vanoce…uz se nemuzu dockat az bude tez sedet moc by mi to usnadnilo oblikani a koupani je uz hrooooozne dlouhy
Jinak holky kdo zvas ma toho cca 78cm vysokyho, zajima me kolik mel kdyz se narodil?
@KačenkaU chudinka malá ![]()
Ellča měla od neděle taky horečky, v úterý jsem s ní šla k Mudr, ptala se, jestli si netahá za ouška, ale nic nezjistila, žádný příznaky neměla, CPR (crp?) z krve měla pod 8… No večer horečka zacala klesat a Druhy den se osypala…6. Nemoc
to jsou taky chuťovky
ale ty ouška pry moc bolí ![]()
@Vlaďka 74 cahoun hehe no můj měl též 50 ale ted „jen“ 74… Ale myslím ze ho dožene uvidíme
kolik měříte vy s manželem? pokud to není tajný
Myslím na všechny nemocné zlatícka ať se brzy uzdraví
![]()
@Evčík2 6 nemocí už jsme si taky prošly. No musím říct, že to nesla beruška statečně řekla bych, že já to nesla hůře
Tak snad už je to za námi a už bude jen líp. ![]()
My měli při narození 51 cm a ted má malá 70 cm
A to muž má 2 metry
Tak jsem zvědavá kam se malá vyšplhá ![]()
@KačenkaU píše:
@marcela74 Děkujem no malá ku podivu byla statečná říkl teda tatínek já tam sní bohužel být nemohla. Ale holky dejte si na to pozor dr. to třeba vůbec nepoznala malá měla 4 dny horečky přes 39 někdy i 40 pak už ty teploty ani neklesalyTři dny za sebou jsem byla s malou u dr. a pořád to byla viróza až 4 den když jsem malé objevila v oušku zaschlý strup tmavé barvy volala jsme to dr. tak ta mi dala žádanku na ORL a tam zjistili, že to má v obou ouškách
A ted ji musím cpát ATB
No davam tiez ATB. Lukasko chytil hnisavu anginu ![]()