Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
26.2.15 06:45

@KačenkaU

Ja uz se tak tesim, az pujdem pro prvni boticky:-). V lete uz nam budou tapat venku, zlaticka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.2.15 08:35

Manžel mi na léto slíbil houpací síť, že ji upevní na pergolu, až budu grogy, že se budu ve stínu na čerstvém vzduchu houpat. A on bude s prckem vedle na pískovišti, máme totiž po starším klukovi takový domeček, spíš vyhlídku s klouzačkou, a pod vyhlídkou je pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.2.15 17:33

Tak devcata moje mala ma zanet obou ousek :,( V noci ji to jedno prasklo druhe ji propichovali doufam ze uz mame na cely rok vybrano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.2.15 19:28

@KačenkaU
Ty jo, chudáček. To muselo moc bolet. Ať jste brzo fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.2.15 20:26

Tak holky u nas velky pokrok Mates je konecne na ctyrech :palec: A ze ctyrech si sedne se slovy a zapomente ze polezu depa sedet budu :mrgreen:…tak snaaaaaaad proboha taky nekdy bude e chodit :potlesk: do vanoc by to mohlo klapnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
27.2.15 10:00
@Vlaďka 74 píše:
Tak holky u nas velky pokrok Mates je konecne na ctyrech :palec: A ze ctyrech si sedne se slovy a zapomente ze polezu depa sedet budu :mrgreen:…tak snaaaaaaad proboha taky nekdy bude e chodit :potlesk: do vanoc by to mohlo klapnout :mrgreen:

No vidis a ako si sa bala. Lukasko este nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.2.15 10:05

@Vlaďka 74
Super. Hošánek se teď zdravě nas.re, že je nepohyblivý, a zjistí, že se vlastně sám pohybovat umí. To půjde rychle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.2.15 13:17

@marcela74 Děkujem no malá ku podivu byla statečná říkl teda tatínek já tam sní bohužel být nemohla. Ale holky dejte si na to pozor dr. to třeba vůbec nepoznala malá měla 4 dny horečky přes 39 někdy i 40 pak už ty teploty ani neklesaly :-( Tři dny za sebou jsem byla s malou u dr. a pořád to byla viróza až 4 den když jsem malé objevila v oušku zaschlý strup tmavé barvy volala jsme to dr. tak ta mi dala žádanku na ORL a tam zjistili, že to má v obou ouškách :-( A ted ji musím cpát ATB :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.2.15 19:56

@Vlaďka 74 gratuluju:-) ja to vidim tez na Vanoce…uz se nemuzu dockat az bude tez sedet moc by mi to usnadnilo oblikani a koupani je uz hrooooozne dlouhy

Jinak holky kdo zvas ma toho cca 78cm vysokyho, zajima me kolik mel kdyz se narodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
28.2.15 05:57

@KačenkaU
Chudatko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.2.15 08:04

Nas mel pri narozeni 50cm a ted 79 cm :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.2.15 19:47

@KačenkaU chudinka malá :(
Ellča měla od neděle taky horečky, v úterý jsem s ní šla k Mudr, ptala se, jestli si netahá za ouška, ale nic nezjistila, žádný příznaky neměla, CPR (crp?) z krve měla pod 8… No večer horečka zacala klesat a Druhy den se osypala…6. Nemoc :( to jsou taky chuťovky :roll: ale ty ouška pry moc bolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.2.15 19:55

@Vlaďka 74 cahoun hehe no můj měl též 50 ale ted „jen“ 74… Ale myslím ze ho dožene uvidíme :-) kolik měříte vy s manželem? pokud to není tajný

Myslím na všechny nemocné zlatícka ať se brzy uzdraví :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.2.15 22:26

@Evčík2 6 nemocí už jsme si taky prošly. No musím říct, že to nesla beruška statečně řekla bych, že já to nesla hůře :-( Tak snad už je to za námi a už bude jen líp. :)
My měli při narození 51 cm a ted má malá 70 cm :) A to muž má 2 metry :-D Tak jsem zvědavá kam se malá vyšplhá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.3.15 10:42
@KačenkaU píše:
@marcela74 Děkujem no malá ku podivu byla statečná říkl teda tatínek já tam sní bohužel být nemohla. Ale holky dejte si na to pozor dr. to třeba vůbec nepoznala malá měla 4 dny horečky přes 39 někdy i 40 pak už ty teploty ani neklesaly :-( Tři dny za sebou jsem byla s malou u dr. a pořád to byla viróza až 4 den když jsem malé objevila v oušku zaschlý strup tmavé barvy volala jsme to dr. tak ta mi dala žádanku na ORL a tam zjistili, že to má v obou ouškách :-( A ted ji musím cpát ATB :zed:

No davam tiez ATB. Lukasko chytil hnisavu anginu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital