Poradna duly
Jana Čurdová
@Evčík2 nevím jestli se nudím i když prcek zvládne kramařit sám, pejsci chrní i štěně a já se chci doma cítit jarně. Momentálně domácnost zvládám jen to nepřehaním jako dřív súklidem každý den. To víš bydlíme v paneláku a nemám tu zahrádku kde bych se mohla realizovat a přitom venčit psi a kluka.
@konice20 asi dělám něco blbě, dítě se samo zabaví jen chviličku, jinak mě pořád musi asistovat!!!
což je asi pro ni fajn, ale horší pro nás…neuklizela jsem nijak extra ani dřív, ale ted vážně uvažuju o pani na výpomoc (dítě mi hlídat nema kdo, tak to musím vyřešit jinak)… Upřímně ti v tyhle době závidím
zahradu máme, ale tam na me taky jen kouká samá práce ![]()
A co si číst nebo ruční práce? Spíchnout něco pro malýho? Cepicku, hračku…? Na netu toho je…
@Evčík2 spíš jsem myslela jarní výzdobu. A třeba i někým odzkoušenou. Věřím že máte jen blbé období, malej mi taky u všeho asistuje kuchyň uklízím co 10 minut. Taky nemám nikoho kdo by pomohl manžel od rána do noci v práci a babičky se taky nehlásí a ještě před měsícem jsem byla z malýho vyřízená, ale teď je v pohodě tak se chci taky věnovat i jiným činnostem než jen jemu. Možná to zní sobecky, ale i máma má nárok odpočívat
Kde na to beres cas??? Ja jsem rada, kdyz zvladnu nachystat veceri ![]()
@olga1975 sama nevím, ale prostě mám chuť za každou cenu tvořit. A taky holky bydlíte v domech já v malým bytečku tak to bude i tím. A navíc mě se všim Šimon pomáhá.
@konice20 holky bych tě tu potřebovala
pořád něco vyrábím na svatbu a dělám to po nocích. Ted jdu namočit penig a pak tvořit výzdobu na auto
…a to jsem tu až do neděle taky sama chlap odjel na výstavu motorek do prahy, ale já jsem štastná páč budu mít sobecky prcka jeeeeeen pro sebe
![]()
@Vlaďka 74 přidala bych se hned. A prcek jistě pomůže. Já se doma při pomoci Šimona hrozně bavím je to sranda jak ten malej rotum pomáhá
Jak tak čtu tak můžu být ráda jak je malej samostatný. Ale aby jste si nemyslely, tak nemám bezúdržbové dítě. Dopoledne mám vyčleněné na domácnost a domácí práce a odpoledne procházku a hraní se Šimonem a jsou právě chvíle kdy na mě kašle tak v mezičasech bych tvořila. A jako bonus mám dva psi a z toho jeden ještě štěňě. Kdo má v plánu tento rok pořídit sourozence?
@konice20 já bych chtěla tři děti takže rozhodně ano ale jelikož neveřím v zázraky ani boha pochybuju že sama otěhotním
…ach jo bylo by to pak snažší zabavili by se sami
@Imagine13 chci si užít léto a pak se budeme pokoušet ale pochybuju na úspěch na první pokus jako u Šimona. Velká rodina je hezká ale asi u dvou zůstaneme už takhle asi nebude v našich silách dopřát dětem co budou chtít
@konice20!ROZUMÍM! i přesto mi je to líto tedka dělám co můžu na 200% a itak to nestačí
,znám vice lidí v mé situaci ale samozřejmě nikdo znich ani ve snu by si nepřál další dítě, budou radi že sou radi a až jim to jedno odroste a budou mít „pokoj“…ale já to mám uplně jinak, nejsem sobec a nechci mít tucet mimč který by strádali. přeju si abych zakopla o dobrého chlapa a bylo možné mít velkou chaotickou spokojenou rodinu.Pro mě je Kevin jako kyslík a jelikož chci žíd dlouho chci ho/dětí co nejvíc…
![]()
Zdravíme z nemocnice. Teploty neklesaly, ba naopak, jeli jsme na pohotovost a museli jsme si tady lehnout. Průdušky. Naštěstí je to virového původu, jsme bez antibiotik a krásně zabraly inhalace. Toník je pohodář, ráno jsem ho přistihla se tulit se sestřičkou a celý den pokukuje po ženských.
@marcela74 chudinka tak ať jste brzo vpořádku. A jak říká manžel ať si užije Toník ošahávačky dokud může až bude velikej tak už si jen tak nemákne. ![]()