Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
5.3.15 12:12

@Evčík2 nevím jestli se nudím i když prcek zvládne kramařit sám, pejsci chrní i štěně a já se chci doma cítit jarně. Momentálně domácnost zvládám jen to nepřehaním jako dřív súklidem každý den. To víš bydlíme v paneláku a nemám tu zahrádku kde bych se mohla realizovat a přitom venčit psi a kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
5.3.15 12:26

@konice20 asi dělám něco blbě, dítě se samo zabaví jen chviličku, jinak mě pořád musi asistovat!!! :zed: což je asi pro ni fajn, ale horší pro nás…neuklizela jsem nijak extra ani dřív, ale ted vážně uvažuju o pani na výpomoc (dítě mi hlídat nema kdo, tak to musím vyřešit jinak)… Upřímně ti v tyhle době závidím :kytka: zahradu máme, ale tam na me taky jen kouká samá práce :cert:
A co si číst nebo ruční práce? Spíchnout něco pro malýho? Cepicku, hračku…? Na netu toho je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.3.15 13:42

@Evčík2 spíš jsem myslela jarní výzdobu. A třeba i někým odzkoušenou. Věřím že máte jen blbé období, malej mi taky u všeho asistuje kuchyň uklízím co 10 minut. Taky nemám nikoho kdo by pomohl manžel od rána do noci v práci a babičky se taky nehlásí a ještě před měsícem jsem byla z malýho vyřízená, ale teď je v pohodě tak se chci taky věnovat i jiným činnostem než jen jemu. Možná to zní sobecky, ale i máma má nárok odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.3.15 14:13

@konice20

Kde na to beres cas??? Ja jsem rada, kdyz zvladnu nachystat veceri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.3.15 14:44

@olga1975 sama nevím, ale prostě mám chuť za každou cenu tvořit. A taky holky bydlíte v domech já v malým bytečku tak to bude i tím. A navíc mě se všim Šimon pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.3.15 19:41

@konice20 holky bych tě tu potřebovala :mavam: pořád něco vyrábím na svatbu a dělám to po nocích. Ted jdu namočit penig a pak tvořit výzdobu na auto :)…a to jsem tu až do neděle taky sama chlap odjel na výstavu motorek do prahy, ale já jsem štastná páč budu mít sobecky prcka jeeeeeen pro sebe :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.3.15 20:17

@Vlaďka 74 přidala bych se hned. A prcek jistě pomůže. Já se doma při pomoci Šimona hrozně bavím je to sranda jak ten malej rotum pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.3.15 22:23

…

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.3.15 07:55

Jak tak čtu tak můžu být ráda jak je malej samostatný. Ale aby jste si nemyslely, tak nemám bezúdržbové dítě. Dopoledne mám vyčleněné na domácnost a domácí práce a odpoledne procházku a hraní se Šimonem a jsou právě chvíle kdy na mě kašle tak v mezičasech bych tvořila. A jako bonus mám dva psi a z toho jeden ještě štěňě. Kdo má v plánu tento rok pořídit sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.3.15 15:48

@konice20 já bych chtěla tři děti takže rozhodně ano ale jelikož neveřím v zázraky ani boha pochybuju že sama otěhotním :lol: :lol:…ach jo bylo by to pak snažší zabavili by se sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.3.15 15:58

@Imagine13 chci si užít léto a pak se budeme pokoušet ale pochybuju na úspěch na první pokus jako u Šimona. Velká rodina je hezká ale asi u dvou zůstaneme už takhle asi nebude v našich silách dopřát dětem co budou chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.3.15 17:19

@konice20!ROZUMÍM! i přesto mi je to líto tedka dělám co můžu na 200% a itak to nestačí :zed:,znám vice lidí v mé situaci ale samozřejmě nikdo znich ani ve snu by si nepřál další dítě, budou radi že sou radi a až jim to jedno odroste a budou mít „pokoj“…ale já to mám uplně jinak, nejsem sobec a nechci mít tucet mimč který by strádali. přeju si abych zakopla o dobrého chlapa a bylo možné mít velkou chaotickou spokojenou rodinu.Pro mě je Kevin jako kyslík a jelikož chci žíd dlouho chci ho/dětí co nejvíc… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.3.15 17:20

Zdravíme z nemocnice. Teploty neklesaly, ba naopak, jeli jsme na pohotovost a museli jsme si tady lehnout. Průdušky. Naštěstí je to virového původu, jsme bez antibiotik a krásně zabraly inhalace. Toník je pohodář, ráno jsem ho přistihla se tulit se sestřičkou a celý den pokukuje po ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.3.15 20:29

…

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
8.3.15 00:03

@marcela74 chudinka tak ať jste brzo vpořádku. A jak říká manžel ať si užije Toník ošahávačky dokud může až bude velikej tak už si jen tak nemákne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí