Poradna duly
Jana Čurdová
Jsme doma, Toník je spokojený, že už je s bráchou a ve známém prostředí.
@Vlaďka 74
Gratuluji, je to radost, že? Šikula všechno dožene.
@Evčík2 přesně sice včera jen opatrne aby si neublížil a hlavně NEUNAVIL ale dneska už léta ![]()
@Vlaďka 74
No už jsme doma Vladi, Toník má antibiotika, a je spokojený, že je v domácím prostředí.
Halooo děvčata
tak si říkám, že uz tady máme detičky, co svůj první dortik měli
co nějakou fotecku? ![]()
@Vlaďka 74 wau!!!zavidím a gratuluju k lezení
@marcela74 moc přeju aby už byl fit Toníček zlatý
![]()
no a ještě jednou se vrátím k témetu co na narozky, nás to čeká až za měsíc apůl ale i tak
je mi hrozně(jak před Vánoci) když du po hračkářstvích okukovat a všeichni prodavači mi nabízí odrážedla stan s balonky větší jak muj byt a věci co malej ještě nemůže a brzy ani moct nebude,…tak „babo raď“
zajímá ho všechno a chci něco co vydrží aspon zabavit na další dva roky,…na Vanoce dostal fisher price hrnec a kostky vkladací už má a staví už i na sebe,…co se týče motoriky je hodně popředu,… ![]()
@Imagine13
Tak my bohužel letos narozeniny nebudeme řešit.
Když si vzpomenu na první narozeniny staršího syna, nějaké dárky ho nerajcovaly, hlavně že byl dort, který si mohl rukama zlikvidovat, a to byl jeho největší zážitek. A to samé teď vnučka, dostala dort a ihned do něj rukama.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Přeji brzké uzdravení všem marodům. My nedávno prošli s výjimkou malého (naštěstí!) střevní infekcí a teď máme celá rodina kašel a rýmu, snad už brzy budem fit.
Malej už chodí, tak začínám řešit koupi bot, zatím se přikláním spíš barefootům. Doma chodí bos nebo v capáčkách.
Jak to mate se spanim?
Jozifek spi 2 x, v kocarku (porad jezdim venku).
Vetsinou se vzbudi v sedum, pak jde spat tak o pul desate a spi do pul jedne (nekdy by spal dyl, ale budim ho). Odpoledne usne kolem pul ctvrte a spi do pul seste (zase ho nekdy musim budit) a kolem pul desate vecer jde spat…
Jak je to jinde?
@olga1975
u nás podobně, dopoledne kolem 10, odpo kolem 3, většinou spí 1,5-2 hodiny, někdy míň, a večer kolem 9
Zatím spí dvakrát denně, vstává mezi 7:30 až 8 a usne cca v 10:30/ 11 (když jdeme ven) a spí 1,5-2h, odpoledne zabere kolem 16/16:30 na cca hodinu, též v kočárku.
A spát ho dáváme mezi 20:45 až 21:30, před spaním stále vyžaduje nošení.
Zrovna jsem se chťela taky zeptat na spaní u nás se poslední týden vstává v 6 dnes vstával v 5. Dopolední spaní je tak od 9 do 10 a pak odpoledne od 14 do 16 a spát chodí kolem 20. A brzy to vidím už jen na odpolední spaní a konec.
Ja uz se prave tesim, az bude spat jenom jednou a to doma!!! Ale zda se mi, ze to zatim nevypada. Jozifek miluje spani v kocarku, doma spi vzdycky jenom chvilku.