Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
27.3.15 10:42

Ahojte holky, doufám, že nevadí, že sem zavítám vždy jednou za čas, ale s tím mým raubířem nemám vůbec čas. Jakmile otevřu noťas nebo mobil (že bych chtěla na net, jak je vzhůru), tak je v tu ránu u mě a kozluje, řve, že ho k tomu nechci pustit, tak to raději zavřu a neřeším. My teda ještě nechodíme, ale pár krůčku už Tobínek udělal, ale ještě to není plynulé, že by ťapkal sám:-) Teďka má nějaký spurt ohledně jídla, úplně mi bojkotuje obědy a večeře:-( Vždycky papkal krásně, nebyl vybíravý, ale poslední týden hrůza:-( Stalo se to taky některé?? Holky ještě jsem se chtěla zeptat, co budete kupovat prckům k 1. narozeninám?? Já teda nakoupila už nějaké oblečení, co bude potřeba na léto, ale z toho malý nebude nic mít, potřebovalo by to ještě něco, co mu udělá radost a něco z toho bude mít, ale co?? Na odrážedlo je podle mě ještě brzy, v létě by ho podle mě ještě nevyužil a hraček má spousty a stejně si s nimi nehraje..Poraďte prosím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.3.15 19:44

@Milileo My koupili Tatrovku tu velkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.3.15 16:45

@Vlaďka 74

Vladi tu taky máme v plánu koupit a malému se teda líbí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.3.15 17:13

@Milileo já jsem pro něj dostala dřevěnou dráhu s autíčky http://www.bum-bac-shop.cz/…RAHA-BAREVNA ale zkus pohledat já ji mám za 260z jarmarku,…dala sem mu to na zkoušku a byl z toho uplně hotovej a do pul hodiny si hral sám(už sem to schovala) :lol:

taky je spoustu vecí tady http://www.woodyland.eu/

pak keramicky zvoneček (on je opatrný ) ale ten co měl sem mu nechtěně rozbila já hodiny si vyhrál s kuličkou uvnitř

pakhttp://www.hrackarna.cz/drevene-hodiny-krtek-140535.html

zdruhé ruky chci sehnat malý stan s míčky v jedné kavarně měl také zachvaty smíchu že pobavil všechny :lol:

a pak má slíbené od tety nářadí

jo a stopro neškodný bublifuk a spoustu pohankových křupek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.3.15 17:14

Dostane ji pristi nedeli ve ctvrtek je mu rok a v nedeli mame oslavu a jedeme se fotit :lol: jo a pritel koukal na recenzi a mame tu klasickou oranzovou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.3.15 17:35

@Vlaďka 74

My bychom taky právě chtěli tu klasiku. Vladi a kupovali jste ji přes net nebo v kamenném obchodě?? Máte tedy tu 100 kg nosnost???

Holky a jaký máte názor na ty tříkolky??? :think:

@Imagine13 Ten stan s míčky to je super nápad, ale bojím se, že ho nebudeme mít, kde dát..jsme na bytě 2+1, už tak je malý všude, takže na to už asi nebude prostor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.3.15 20:18

@Milileo maly stan se vejde vsude nebo staci na velkem prosteradle dat balonky do postylky ja bydlim v 1+1 a m22 je tp mensi nez garzonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.3.15 08:31

Pres heureku na www.legenio.cz 629,– +postovne…presne tak na 100 kg :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.3.15 08:42

Ahoj, jsem náhodou narazila na tuhle skupinu. Mam dcerku Soffi a je narozena 14.4 2014. Snad nevadí, že jsem sem tak vlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.3.15 14:27

Tak už jsme slavili :potlesk: slza mi ukápla, když jsem vzpomínala co a jak před rokem… :srdce:
Jedna fotka z mobilu… Hezčí jsou bohužel ve fotaku, tak možná někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.3.15 15:47

@scentini Ahoj Za mě rozhodně neva tak krásnou princeznu tu rádá přivítám, :kytka:

Evčík2 :potlesk: krasná fotečka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.3.15 16:13

@Imagine13 Jééé tak to moc děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.3.15 18:00

@Imagine13 dekuji :kytka:
@scentini taky vitam :mavam: jen si říkám, že jste teda hooodně napřed ;) kdeže my se zubama, natož váha/výška!? Možná taková bude za rok :lol: ( :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.3.15 18:08

@Evčík2 no jo, mam velkou dcerku:mrgreen: nevím teda po kom :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.3.15 19:20

@Evčík2

Moc pekna fotka:-) Takova radostne jarni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí