Poradna duly
Jana Čurdová
@konice20 tak tos mě pobavila
…ale je to tak ať si sáhne pak už si spíš bude vybírat na jaky makne ![]()
@marcela74 Marcelko ať je Toník co nejdříve zdráv a supajdite domů ![]()
Toníček od včerejška horečky jako blázen, a má počínající zápal plic. Máme antibiotika. Snad to bude brzo dobré. ![]()
Ach jo, bozatka nemocne. U nas Jozifek chytil od brachy rymu, celou noc se budil po pul hodinach. Snad to nebude nic horsiho. At jste (jsme) vsichni brzo zdravi.
Letos jsou ty bacily nějak agresivní. Hodně lidí nemocných a trvá moc dlouho, než se zas dají do cajku.
@marcela74 Marcel ať je ten maličký bojovník brzo v cajku
a prosím at to nechytneš tyyy před tou operací ![]()
@Vlaďka 74
No už se mi vrátila rýmička a bolest v krku. Operace je odložena, nejdřív chemo.
@marcela74 myslím na vás
chudáček Toníček
být takhle malej v nemocnici neni žádná radost
hlavne at tam nechytnete ještě něco navíc ![]()
@Gibo píše:
Ahojky, je tu nekdo z Prahy nebo z Prahy-vychod? Hledam pro svou dceru kamaradku, najde se?
Ja som
@Imagine13 píše: @konice20!ROZUMÍM! i přesto mi je to líto tedka dělám co můžu na 200% a itak to nestačí,znám vice lidí v mé situaci ale samozřejmě nikdo znich ani ve snu by si nepřál další dítě, budou radi že sou radi a až jim to jedno odroste a budou mít „pokoj“…ale já to mám uplně jinak, nejsem sobec a nechci mít tucet mimč který by strádali. přeju si abych zakopla o dobrého chlapa a bylo možné mít velkou chaotickou spokojenou rodinu.Pro mě je Kevin jako kyslík a jelikož chci žíd dlouho chci ho/dětí co nejvíc…
![]()
![]()
Teda, ty mas energie. Dieta ti zava zabrat a ty by si chcela kopec dalsich
. To si dobra
@marcela74 píše:
Toníček od včerejška horečky jako blázen, a má počínající zápal plic. Máme antibiotika. Snad to bude brzo dobré.
Jej, tak hadam antiotika rychlo zaberu. Lukasko ich akurat tiez dobral…ten chytil hnisavu anginu ![]()
Holky dneska pozvedněte číši a kolektivně připijeme na to že náš Matyášek 3 týdny před jeho prvními narozeninami začal LÉZT
![]()
doufám, že se gratulace pohrnou
![]()
@Vlaďka 74 oooooooo jaky to div
naše veličenstvo pozvedlo prdelku
![]()