Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
25.3.15 17:19

Ahoj u nás se toho moc neděje malej stále leze a tedy více stojí bez opory. Chodíme už ven na hřiště a moc se mu tam líbí. A já si každý den říkám jak ten čas letí před rokem ještě v bříšku a teď takový rošťák a někdy mi chybí to mrně. Ale snad přístí rok bude ještě sourozenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.3.15 19:50

Video, jak Toňula chodí

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.3.15 20:30

Ahoj Konecne ma malej jen rymu mel anginu horecky39 nic nezabiralo a antibiotika az po trech dnech. Tonik je sikulka Kevin nechodi, neleze akorat se o neco umi zvednout do kleku. A nevim jak u vas ale co se tyce mluvy furt zvatla steje nesmysly jak v lednu zvuky pripominajic agi, achmadas, heja, blabla, amen, mamu, a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
25.3.15 20:43

Jozifek uz chodi:-). Minuly tyden jsem sla s kamaradkama posedet a nechodil a nez jsem se vratila (cca 3 hodky) presel cely pokoj:-)

Ono mi to prijde vzdycky tak po skocich, dlouho nic a najednou velka zmena:-)

Uz premyslim, jak oslavime prvni narozky, vzhledem k tomu, jak se nam ted rodina rozrusta, tak nevim, jestli to nepozvat vsechno nekam do restaurace… mame to dvacateho, to byla loni velikonocni nedele:-), letos jsou Velikonoce driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.3.15 21:08

Náš Matýsek má narozky 2.4. dostane tatrovku :palec: a budu péct dort, už jsem koupila marcipán… máte pravdu strašně to uteklo a popravdě kdybych nebyla stará a měla za může miliardáře tak si pořídím ještě jedno :think: :mrgreen: a už nikdy nedovolím abych chodila do práce a mužskej byl doma :zed: toho ňuňánka si člověk opravdu moc neužije jak to letí :nevim:…jo Matyšek se naučil mi česat po jeho koupání vlasky a dělá u toho áááááááák :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.3.15 21:10

@marcela74 jéé no to je šikulka :hug: to je roztomilí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.3.15 06:38

@marcela74 @olga1975 kluci jsou borci. Malej jediné co mu je rozumět táta, mama a umí napodobit husu gaga a pak kravičku bu. A tím končíme. A co jsem koukala měl by pomalu začít ukazovat když řeknu třeba balonek a zatím nic. Knížka ho baví chvilku a hned mi ji rve z ruky. Co ho baví moc jsou reklami v televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.3.15 09:42

@marcela74
Teda ten chodi uplne bez problemov :mrgreen:…s takym kludom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.3.15 09:44
@Imagine13 píše:
Ahoj Konecne ma malej jen rymu mel anginu horecky39 nic nezabiralo a antibiotika az po trech dnech. Tonik je sikulka Kevin nechodi, neleze akorat se o neco umi zvednout do kleku. A nevim jak u vas ale co se tyce mluvy furt zvatla steje nesmysly jak v lednu zvuky pripominajic agi, achmadas, heja, blabla, amen, mamu, a

Ahoj, aj Lukasko mal anglinu…tiez horucky k 40…no nastastie uz to za sebou. Hned po angline…asi tyzden mu doktorka pocula nieco na prieduskach tj. dala mu dalsie antiobiotika :roll:. Ako teraz je uplne zdravy, len musi tie antiobika brat az do nedele.
A co spanok? Stale pekne spinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.3.15 09:46

@Monika123
No úplně, trénuje poctivě každý den, a teď ho nezajímá nic jiného, než chůze. Chodí, dokonce si otevře dveře (ne za kliku :mrgreen: ), a jde si na chodbu, do kuchyně, včera si z obýváku zašel do pokojíku za bráchou, tam si dokonce sám hrál. Jasně, že jsme ho šmírovali, ale úplně to tam miluje, šmejdí mu po šuplíkách s hračkama, a vůbec nechce z pokoje pryč.
Takže teď pořád chodí, a žádné hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.3.15 09:49

No co sa tyka pohybu, tak do chodenia ma Lukasko daleko…ani riadne nelozi. Sa naucil vsade vstavat, tak sa stale vstava a lozenie slo do pozadia. Ako schody vylezie vsetky…takze mam o zabavu postarane. Za den ich vylezie aj 6× :lol:
Mluvi tata, baba, mama, kde je, tam…a to je tak vsetko :mrgreen: a na vsetko ukazuje prstikom a ja mu musim vysvetlovat co to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.3.15 10:39

@Monika123 prevenar povinně, to je příšerný. Sami doktoři říkají, že je to nesmysl… Snad se toho nedočkáme! No uvidíme s čím přijdou v parlamentu. Jinak souhlasím, že čím je mala větší, jsem víc klidnější- uz si „rekne“ kdyz něco chce nebo nechce a nešílím z každýho brečení :mrgreen:
Ale i tak obdivuju vás holky, co se chystáte na další mimčo :andel: ja se ho uz nejspíš nedočkám…za 1. Bych musela na další IVF; za 2. ted fyzicky nejsem schopna poradne fungovat a za 3. Bych potřebovala mít 100% hlídací babičku, kterou nemám vůbec a manžel ani neprebali. Takže tak :(
@marcela74 Tonik je skvělej :mrgreen: jak si capká… A Jozífek vypada asi stejne, jsou kluci sikulky :D

Jinak u nás se spí často uz jen přes poledne :| knížky ji bavi prohlížet moc, mě to stejny po desátý za den už min :mrgreen: ale jinak ji taky mele tu svou hatmatilku jak se ji to hodi… Akorát u pápá a paci říká " pa - pa " a na kočky dělá: ne ne ne (jako že domu nesmějí ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.3.15 22:42

@Monika123 ahoj no po ockovani zas hruza ale spaval dobre od8 do pul seste s jednim buzenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
27.3.15 06:31

Holky, ja ziram jak mate ty mimina sikovne. Jozifek teda beha jak torpedo a uz se naucil i slezat z nasi postele, ale nejake mluveni, cteni knizek nebo paci paci nebo papa, to je u nas na nule. Proste nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
27.3.15 06:35

A spani taky nemam vyresene, dneska v noci jsem ho kojila tak 5 x, premyslim, ze mu koupim uz velkou postel a presunu ho, at spi sam, jelikoz ted spi se mnou, ani nevim, jak se mi tam nastehoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí