Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj u nás se toho moc neděje malej stále leze a tedy více stojí bez opory. Chodíme už ven na hřiště a moc se mu tam líbí. A já si každý den říkám jak ten čas letí před rokem ještě v bříšku a teď takový rošťák a někdy mi chybí to mrně. Ale snad přístí rok bude ještě sourozenec
Ahoj Konecne ma malej jen rymu mel anginu horecky39 nic nezabiralo a antibiotika az po trech dnech. Tonik je sikulka Kevin nechodi, neleze akorat se o neco umi zvednout do kleku. A nevim jak u vas ale co se tyce mluvy furt zvatla steje nesmysly jak v lednu zvuky pripominajic agi, achmadas, heja, blabla, amen, mamu, a
Jozifek uz chodi:-). Minuly tyden jsem sla s kamaradkama posedet a nechodil a nez jsem se vratila (cca 3 hodky) presel cely pokoj:-)
Ono mi to prijde vzdycky tak po skocich, dlouho nic a najednou velka zmena:-)
Uz premyslim, jak oslavime prvni narozky, vzhledem k tomu, jak se nam ted rodina rozrusta, tak nevim, jestli to nepozvat vsechno nekam do restaurace… mame to dvacateho, to byla loni velikonocni nedele:-), letos jsou Velikonoce driv.
Náš Matýsek má narozky 2.4. dostane tatrovku
a budu péct dort, už jsem koupila marcipán… máte pravdu strašně to uteklo a popravdě kdybych nebyla stará a měla za může miliardáře tak si pořídím ještě jedno
a už nikdy nedovolím abych chodila do práce a mužskej byl doma
toho ňuňánka si člověk opravdu moc neužije jak to letí
…jo Matyšek se naučil mi česat po jeho koupání vlasky a dělá u toho áááááááák ![]()
@marcela74 @olga1975 kluci jsou borci. Malej jediné co mu je rozumět táta, mama a umí napodobit husu gaga a pak kravičku bu. A tím končíme. A co jsem koukala měl by pomalu začít ukazovat když řeknu třeba balonek a zatím nic. Knížka ho baví chvilku a hned mi ji rve z ruky. Co ho baví moc jsou reklami v televizi.
@marcela74
Teda ten chodi uplne bez problemov
…s takym kludom ![]()
@Imagine13 píše:
Ahoj Konecne ma malej jen rymu mel anginu horecky39 nic nezabiralo a antibiotika az po trech dnech. Tonik je sikulka Kevin nechodi, neleze akorat se o neco umi zvednout do kleku. A nevim jak u vas ale co se tyce mluvy furt zvatla steje nesmysly jak v lednu zvuky pripominajic agi, achmadas, heja, blabla, amen, mamu, a
Ahoj, aj Lukasko mal anglinu…tiez horucky k 40…no nastastie uz to za sebou. Hned po angline…asi tyzden mu doktorka pocula nieco na prieduskach tj. dala mu dalsie antiobiotika
. Ako teraz je uplne zdravy, len musi tie antiobika brat az do nedele.
A co spanok? Stale pekne spinka?
@Monika123
No úplně, trénuje poctivě každý den, a teď ho nezajímá nic jiného, než chůze. Chodí, dokonce si otevře dveře (ne za kliku
), a jde si na chodbu, do kuchyně, včera si z obýváku zašel do pokojíku za bráchou, tam si dokonce sám hrál. Jasně, že jsme ho šmírovali, ale úplně to tam miluje, šmejdí mu po šuplíkách s hračkama, a vůbec nechce z pokoje pryč.
Takže teď pořád chodí, a žádné hraní.
No co sa tyka pohybu, tak do chodenia ma Lukasko daleko…ani riadne nelozi. Sa naucil vsade vstavat, tak sa stale vstava a lozenie slo do pozadia. Ako schody vylezie vsetky…takze mam o zabavu postarane. Za den ich vylezie aj 6× ![]()
Mluvi tata, baba, mama, kde je, tam…a to je tak vsetko
a na vsetko ukazuje prstikom a ja mu musim vysvetlovat co to je ![]()
@Monika123 prevenar povinně, to je příšerný. Sami doktoři říkají, že je to nesmysl… Snad se toho nedočkáme! No uvidíme s čím přijdou v parlamentu. Jinak souhlasím, že čím je mala větší, jsem víc klidnější- uz si „rekne“ kdyz něco chce nebo nechce a nešílím z každýho brečení ![]()
Ale i tak obdivuju vás holky, co se chystáte na další mimčo
ja se ho uz nejspíš nedočkám…za 1. Bych musela na další IVF; za 2. ted fyzicky nejsem schopna poradne fungovat a za 3. Bych potřebovala mít 100% hlídací babičku, kterou nemám vůbec a manžel ani neprebali. Takže tak ![]()
@marcela74 Tonik je skvělej
jak si capká… A Jozífek vypada asi stejne, jsou kluci sikulky ![]()
Jinak u nás se spí často uz jen přes poledne
knížky ji bavi prohlížet moc, mě to stejny po desátý za den už min
ale jinak ji taky mele tu svou hatmatilku jak se ji to hodi… Akorát u pápá a paci říká " pa - pa " a na kočky dělá: ne ne ne (jako že domu nesmějí ).
@Monika123 ahoj no po ockovani zas hruza ale spaval dobre od8 do pul seste s jednim buzenim
Holky, ja ziram jak mate ty mimina sikovne. Jozifek teda beha jak torpedo a uz se naucil i slezat z nasi postele, ale nejake mluveni, cteni knizek nebo paci paci nebo papa, to je u nas na nule. Proste nic.
A spani taky nemam vyresene, dneska v noci jsem ho kojila tak 5 x, premyslim, ze mu koupim uz velkou postel a presunu ho, at spi sam, jelikoz ted spi se mnou, ani nevim, jak se mi tam nastehoval.