Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
7.4.15 11:34

Máme opačný extrém - je to otesánek, teď měl nějakou virózu a moc nejedl, byl skoro plně kojen, ale jinak sní ráno cca 300g kaše, pak mívá ovoce, oběd cca 250g (někdy víc), odpo jogurt nebo ovoce, večer 200 g a více kaše, v průběhu dne sušenky a křupky, něco sní nám a když se chci najíst, tak je hysterickej. Navíc se 3 krát denně kojí, když měl horečku, tak byl přisátej celej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.4.15 11:37

@Evčík2 Nejezení by mě též trápilo, my to s ním zažili jen párkrát a byl to stres, chtělo by to naše prcky zprůměrovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.4.15 13:27

@Aaja82

Ty jo, tak to je u nas vase denni porce jidla tak na tyden:-). Kojeni nepocitam, protoze je prisaty v jednom kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.4.15 13:31

@Evčík2

Oni jednou jist zacnou, neboj:-). Me se na druhou stranu libi, ze si ted pri tretim konecne uzivam kojeni:-), u tech dvou predchozich bylo kojeni jeden velky stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
7.4.15 15:01

@olga1975 to jooo, to mas taky pravdu, taky si to užívám, protože mě to už asi nikdy víc nečeká :( akorát, ze jsem si v pul roce říkala: no v roce, to už bude pekne papat… :mrgreen: prd! Porad stejny! O trosku víc než ze lzicky sní presnidavky „do rucicky“ takova tuba (tubiičky cucá děsně ráda :cert: ) Nestle je ma jen ze 100%ovoce bez dalších přídavků. Ale i tak ten trošek má na dva dny a dojídám já :roll: a dáváš mu ještě nejaký pití? Mě nechce ani nic jinýho pít… Ochutná, vyplivne… :nevim:

@Aaja82 ty jo to jsou objemy :mrgreen: 300g kaše najednou? Kurnik suplik, jak to děláte :lol: ;)!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.4.15 17:06

U nás přes den strava pro malého - ráno mlíko, pak za hoďku chleba s něčím (většinou žervé nebo pomazánka ze zeleniny), dopolední sváča ovoce, oběd pokud vyhodnotím, že by mohl co my, tak mu dám, vývary nesolím, odeberu malému a dochutím až pak, včera jsme měli slepičí s domácím kapáním, mňamka, králík a bramborová kaše, maso solím, ale pak mu vybírám spíš od kosti, kam se sůl dostane minimálně, odpo svačina jogurt nebo tvaroh, večer kaše. Akorát máme problém, v noci má bolesti břicha, zkusíme večerní kaši vyloučit. No a mezi tím ještě mlíko, hlavně když jde přes den spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.4.15 17:25

U nás se „nejí“ dřív jedl všecko ale ted…na snidani krajic suchého chleba na svačinu nastrouhane jabko s mrkví a když není tak nejí nic jiného(ani banán),..na obed kuřecí hustý vývar, nebo file s bramborem,…nebo nic,…na druhou svačinu suchý chleba nebo nic,…na večeří tři lžicky rýžové nebo kukuřičné kaše či pohankové krupice(dřiv snědl celou misku) a v postýlce při usýnaní 250mlUM a vnoci este dvakrát,..a v průbehu celý den 0-8 dětských sušenek, křupek kukuřičných či pohankových :nevim: netuším co sním ted je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.4.15 17:29

@Evčík2 no ty tubičky on vůbec nechápe,…některé jsou již od čtyř měsícu on to akorát zmáčkne a zašpini si triko nebo to cumla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.4.15 18:45

@Imagine13
Tak ked papal a prestal, tak to bude isto kvoli zubom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.4.15 20:19

@Evčík2 On by dal i víc, ale nechci znovu zažít to zvracení a dávení, proto vážím, abych měla představu, kolik jsem toho udělala a zda mu to můžu dát celé… Ta nenasytnost nás šokovala, zvlášť když po takové porci chce i naše jídlo (a nejde mu jen o ochutnání). Přitom není tlustej - má teď 76 cm a 9700g, má hodně pohybu, celý den běhá po bytě a krámuje, v kočárku venku kouká nebo spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.4.15 20:37

@Monika123 ma dva a pul zubu a jine nevidim se prodirat ale jestli mas pravdu…at uz vylezou svine maly bily tolik vzruchu okolo a pak vypadaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.4.15 20:52

@Evčík2

obcas pije nevychovne caj s cukrem - tak celkem 200 ml denne (max)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.4.15 22:10
@Imagine13 píše:
@Monika123 ma dva a pul zubu a jine nevidim se prodirat ale jestli mas pravdu…at uz vylezou svine maly bily tolik vzruchu okolo a pak vypadaji

:P pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.4.15 23:09

Ahojky holky, po delší odmlce Vás opět všechny zdravím. Dnes roční kontrola a Eliška má 72cm a 9,040kg :-) A v pátek nám bude rok :-) Já úspěšně dopsala bakalářku a ve středu odevzdávám a pak se budu jen kochat přípravama na svatbu.-) Až bude víc času tak si Vás dočtu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.4.15 18:21

Holky tady nám to nějak vázne :| kdepak jsou všichni oslavenci :kytka:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí