Poradna duly
Jana Čurdová
@Imagine13
tak tak, já píše Marce
a malej se vůbec nezdá pozadu, na rošťárny ho asi užije až až
a tolik detiček co měl na párty
hezký!!!
@Monika123 @marcela74 děkujem jo on stojí když je blízko jídla:-)
. No roční prohlídka dopadla blbě,…měří 77cm a nevaží ani 9kg(já myslela že jo ale mám doma starou váhu) od minule ještě zhubnul
,…a na cvičení mi ukázala tolik věcí,..
než seženu gymnastický míč a vhodné boty tak už bude pozdě
…a opět říkala at hlavně nesedí
protože má ještě tří obratle ven
Olga1975 @Evčík2 To bylo u kámošky byla to oslava všech (tři kluci a tři holky) jsou všichni v dubnu a okolo ![]()
Ahojte,
tak ja pridavam z oslavy
. Dnes sme boli na rocnej kontrole a Lukasko ma 75cm a 10,2kg. Teda od poslednej prehliadky pribral skoro 1kg, tak to som rada, lebo naposledy pribral len 200g za 2 mesiace.
@Monika123
Ten má teda vlasů, vypadá jako holčička.
A moc hezký dortík.
Toníček má dnes první narozeniny, já ležím jak placek. Manžel šel s Toníkem, dcerou a vnučkou na procházku, hasiči stavějí májku, tak na ně aspoň vidím z okna. ![]()
A taťka poslal fotku, jak Toníček asistuje u stavění májky.
@marcela74 píše:
@Monika123
Ten má teda vlasů, vypadá jako holčička.A moc hezký dortík.
Uz som ho ostrihala
. Teraz vypada ako Ivanek z Mrazika
…no kadernik zo mna asi nebude ![]()
@marcela74 píše:
Toníček má dnes první narozeniny, já ležím jak placek. Manžel šel s Toníkem, dcerou a vnučkou na procházku, hasiči stavějí májku, tak na ně aspoň vidím z okna.A taťka poslal fotku, jak Toníček asistuje u stavění májky.
Jej, vyzera riadne velky..riadny chlapak
@Monika123 píše:
Uz som ho ostrihala![]()
. Teraz vypada ako Ivanek z Mrazika
![]()
…no kadernik zo mna asi nebude
Jo, chtela jsem se zeptat, na rocni prohlidce mi doktorka rikala, ze mas pozve v 15 mesicich, dalsi ockovani, myslim zardenky - spalnicky - priusnice a pak v 18 mesicich dalsi - ctvrta hexa.
Ja nejak nevim, zda se mi to nejak moc nemoci najednou a rychle za sebou… nejradeji bych doockovala hexu, pak dala pauzu a pak ty spalnicky.
@olga1975 píše:
Jo, chtela jsem se zeptat, na rocni prohlidce mi doktorka rikala, ze mas pozve v 15 mesicich, dalsi ockovani, myslim zardenky - spalnicky - priusnice a pak v 18 mesicich dalsi - ctvrta hexa.Ja nejak nevim, zda se mi to nejak moc nemoci najednou a rychle za sebou… nejradeji bych doockovala hexu, pak dala pauzu a pak ty spalnicky.
No to mne doktorka vravela, ze sa mam za mesiac stavit…ale to by mala byt hexavakcina a potom v cervenci na MMR.
A to je ctvrta nebo treti hexavakcina? Takze to mate podobne jako my…
@olga1975 píše:
@Monika123A to je ctvrta nebo treti hexavakcina? Takze to mate podobne jako my…
Posledna stvrta hexavakcina.