Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
tak Klarku prijali do statnej skolky
…teda to bude zmena po tolkych rokoch v sukromnej
![]()
Tak to vyzera, ze mozno par mesiacov nebudem platit sukromnu skolku
…az Lukaskovi…aj ked to bude za chvilocku ![]()
Ja do 3 rokov doma neplanujem byt maximalne do dvoch. Mozno este kratsie. Uvidim ![]()
@olga1975 @Lambisko Všecko nejlepší vaším andílkům!!!
![]()
My budem slavit tež v neděli protože to se „narodí“ a hned v pondělí ráno de na cvičení a odpo na roční prohlídku.
u doktora to probehlo tak že sem ho přemluvila na cvičení a když sem se šla objdenat ta paní se divila že jaktože už někam nechodíme
že je Kevin „starý“ ale že to zkusíme.
nočník vůbec,…má uplně záchvaty když ho tam dám…vůbec žádne zlepšení,..uplně se vzpýra a kroutí, prohýbá
,…nevím jak mu odeberu moč
My jsme taky v roce odebirali moc. Nechala jsem ho hodne napit a pak jsem cekala se sklinkou. No nic moc… Ale dali jsme to:-)
@Imagine13
Když jsme byli v nemocnici s Toníkem, moč mu odebírali tak, že mu dali na pinďourka takový pytlíček z igelitu, nalepilo se to jako náplast. Normálně jsem ho pak zabalila do pleny, a bylo to. Jestli by to třeba neměli v lékárně.
Všem oslavencům jen to nejlepší
![]()
Teda po nás naštěstí moč nechtěla…
to bych taky nevěděla jak! Na nočník jedině oblečená, nechám to až na leto, až nebude tak oblečená, případně nahatá… ![]()
@Imagine13
Na odobratie moci su pre klukov take specialne sacky. Das na pipika zabalis do pleny a je to. Skus sa spytat v lekarni. Mne to dala doktorka.
@Monika123 jo uz sem koupila,…nechce do toho čurat měl to na sobe tři hodiny anic hned jak sem mu to sundala se vyčural ![]()
pěkná dovolená
To kevin si hraje takže věci bere a dáva je zpátky,…někdy má problém když vezme něco z jídelního stolu ![]()
![]()
Tak jsme definitivně projeli hokej. Krásně nám to šlo v minulých zápasech.
Dneska to ale bylo nějaké zvláštní. No jo no. Příští rok fandíme znova. Konečně mi aspoň
skončily ty nervy u telky. ![]()
@marcela74 píše:
Tak jsme definitivně projeli hokej. Krásně nám to šlo v minulých zápasech.
Dneska to ale bylo nějaké zvláštní. No jo no. Příští rok fandíme znova. Konečně mi aspoň
skončily ty nervy u telky.
Aky hokej? Vsak MS este nezacali, nie?
@Monika123
Extraliga, včera poslední finálový zápas - Třinec x Litvínov.
Posílám fotku z narozenin (26.4), párty před, atd.
@Imagine13 píše:
Posílám fotku z narozenin (26.4), párty před, atd.
Pekne fotky. Jej to je narodeny 26.4? To je ten isty den ako ja Lukasko…nespvaci
![]()
Vsetko najlepsie prajem.
A ved tam stoji, tak to je sikula ![]()
@Imagine13
Jani, vypadáš moc spokojeně, Kevinek taky. Fešák.