Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek děvčata tak koukam že všichni oslavili roček úspěšně i my
vyšlo nám počasí tak jsme slavili venku
jinak mala roční kontrola 9kg a 71 cm ještě nechodíme a máme šest zubů a týden jsme bojovali s průjmem ve dne v noci
ale je to už za nami tak snad už bude klid..na začatku května nás taky čeká očkování..všechny máte ty prcky šikovné tak se opatrujte pokusím se tu vrazit nějaké fotky
![]()
Nazdárek děvčata tak koukam že všichni oslavili roček úspěšně i my
vyšlo nám počasí tak jsme slavili venku
jinak mala roční kontrola 9kg a 71 cm ještě nechodíme a máme šest zubů a týden jsme bojovali s průjmem ve dne v noci
ale je to už za nami tak snad už bude klid..na začatku května nás taky čeká očkování..všechny máte ty prcky šikovné tak se opatrujte pokusím se tu vrazit nějaké fotky
![]()
Ahojky holky taky hodim fotky z oslavy jen co mi je pritel da z fotaku
…no jinak ctu vase vahy a miry hteda my mame doma obrika
84cm a 12 kg
No zadny vechytko ![]()
Priprava na svatbu finisuje a zrovna jsem zjistila ze budu mit na svatbu menstruaci no super to jsem si protivna a natekla a vubec sakraaaaaa ![]()
Tak a Mates se vychrni a jdeme ven jsem z Plzne a jsou tu oslavy Americanu tak to jdeme zase omrknout tanky ho nezajimaji ale letadla to nacuhuje divizna ![]()
Ahoj roční prohlídka u nás proběhla den před narozeninama malej se asi zmenšil naměřila 75cm a váží 9,2 kg poprvé na měření stál u metříku v leže mu naměřím 80cm. Dostal poslední hexu a Synflorix a teď kontrola až na 15 měs. Den před narozkama poprvé udělal pár krůčků sám. Narozeniny byly super a užili jsme si je všichni. Jinak nějaké extra pokroky v mluvení nejsou je spíš šikovný motoricky. Holky nějaké tipy jak vychytat nočník zatím úspěšnost nula. přidávám foto z narozek. PS: jsem tlustá jako prase a nejde mi s tím hnout
Ty Jsi prdla tos mi pobavila tvoje ps
…Musim rict ze jeste ze ses vesla do zaberu jak jsi tlusta
Bozeeeee ![]()
@Vlaďka 74 no tak asi zveřejním foto měsíc před tím než jsem byla těhotná. Jsem ze sebe znechucená, ale žeru pořád jak chlap což jsem dělala i předtím, jen jsem fyzicky alespoň makala…
@konice20
Jsi kusanec, kočka. A tvůj chlap taky kořen. No a ten váš prcek, nádherný chlapeček. Rodinka jak z nějakého katalogu. ![]()
@marcela74 ooo děkuji. A jak se daří? Přeji jen co nejvíce zdraví.
Holky máte krasné dortíky a dětičky
! Velká gratulace ročáčkům našim všem ![]()
nemám moc příležitost psát, jak mě dítě vidi, tak mi to rve z ruky, tak jak jste tu některá taky psala.. Ale zběžně čtu stále
musím se pochlubit, že už jsem malé vytahovala klíště
a to nikde moc nechodíme… ![]()
Dnes jsme absolvovali roční prohlídku.
9,72 kg a 77 cm.
Taky bylo očkování, no chvilka pláče a pak už ok. Za odměnu dostal Toník líznout zmrzlinu.
Dr nám předepsala Nutrilon hypoalergenní, protože máme pořád velké bolesti bříška, hlavně v noci se Toník budí pravidelně ve stejnou hodinu s velkým pláčem. Vypadá to, že má problém s trávením. Přes den, když je v pohybu je to ok, ale večerní dávka je problém.
@Lambisko v 14m je nejdriv, co můžou začít očkovat, odkládat můžeš jak dlouho chceš, strop není. Avšak- mělo by se od příštího roku schválit 18m první MMR a druhé až v 7 letech!
Po včerejším očkování děs, teploty, chudák pořád leží, vůbec si nestoupne na nohy.
Jediná útěcha pro Toníka je kocour. ![]()