Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
2.5.15 10:27

Nazdárek děvčata tak koukam že všichni oslavili roček úspěšně i my :srdce: vyšlo nám počasí tak jsme slavili venku :potlesk: jinak mala roční kontrola 9kg a 71 cm ještě nechodíme a máme šest zubů a týden jsme bojovali s průjmem ve dne v noci :( ale je to už za nami tak snad už bude klid..na začatku května nás taky čeká očkování..všechny máte ty prcky šikovné tak se opatrujte pokusím se tu vrazit nějaké fotky :mavam: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.5.15 10:27

Nazdárek děvčata tak koukam že všichni oslavili roček úspěšně i my :srdce: vyšlo nám počasí tak jsme slavili venku :potlesk: jinak mala roční kontrola 9kg a 71 cm ještě nechodíme a máme šest zubů a týden jsme bojovali s průjmem ve dne v noci :( ale je to už za nami tak snad už bude klid..na začatku května nás taky čeká očkování..všechny máte ty prcky šikovné tak se opatrujte pokusím se tu vrazit nějaké fotky :mavam: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.5.15 10:15

Ahojky holky taky hodim fotky z oslavy jen co mi je pritel da z fotaku :cert:…no jinak ctu vase vahy a miry hteda my mame doma obrika :roll: 84cm a 12 kg :mrgreen: No zadny vechytko :mrgreen:

Priprava na svatbu finisuje a zrovna jsem zjistila ze budu mit na svatbu menstruaci no super to jsem si protivna a natekla a vubec sakraaaaaa :cert:

Tak a Mates se vychrni a jdeme ven jsem z Plzne a jsou tu oslavy Americanu tak to jdeme zase omrknout tanky ho nezajimaji ale letadla to nacuhuje divizna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.5.15 10:39

Ahoj roční prohlídka u nás proběhla den před narozeninama malej se asi zmenšil naměřila 75cm a váží 9,2 kg poprvé na měření stál u metříku v leže mu naměřím 80cm. Dostal poslední hexu a Synflorix a teď kontrola až na 15 měs. Den před narozkama poprvé udělal pár krůčků sám. Narozeniny byly super a užili jsme si je všichni. Jinak nějaké extra pokroky v mluvení nejsou je spíš šikovný motoricky. Holky nějaké tipy jak vychytat nočník zatím úspěšnost nula. přidávám foto z narozek. PS: jsem tlustá jako prase a nejde mi s tím hnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.5.15 11:01

Ty Jsi prdla tos mi pobavila tvoje ps :mrgreen:…Musim rict ze jeste ze ses vesla do zaberu jak jsi tlusta :mrgreen: Bozeeeee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.5.15 11:18

@Vlaďka 74 no tak asi zveřejním foto měsíc před tím než jsem byla těhotná. Jsem ze sebe znechucená, ale žeru pořád jak chlap což jsem dělala i předtím, jen jsem fyzicky alespoň makala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.5.15 12:44

@konice20
Jsi kusanec, kočka. A tvůj chlap taky kořen. No a ten váš prcek, nádherný chlapeček. Rodinka jak z nějakého katalogu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.5.15 14:53

@marcela74 ooo děkuji. A jak se daří? Přeji jen co nejvíce zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.5.15 10:59

Holky máte krasné dortíky a dětičky :hug:! Velká gratulace ročáčkům našim všem :srdce:
nemám moc příležitost psát, jak mě dítě vidi, tak mi to rve z ruky, tak jak jste tu některá taky psala.. Ale zběžně čtu stále :kytka: musím se pochlubit, že už jsem malé vytahovala klíště :( :cert: a to nikde moc nechodíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.5.15 15:01

@Vlaďka 74
Teda to su miery 8o. Drobcek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
5.5.15 16:18

Dnes jsme absolvovali roční prohlídku.
9,72 kg a 77 cm.
Taky bylo očkování, no chvilka pláče a pak už ok. Za odměnu dostal Toník líznout zmrzlinu.
Dr nám předepsala Nutrilon hypoalergenní, protože máme pořád velké bolesti bříška, hlavně v noci se Toník budí pravidelně ve stejnou hodinu s velkým pláčem. Vypadá to, že má problém s trávením. Přes den, když je v pohybu je to ok, ale večerní dávka je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.5.15 18:14

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
5.5.15 21:46

@Lambisko v 14m je nejdriv, co můžou začít očkovat, odkládat můžeš jak dlouho chceš, strop není. Avšak- mělo by se od příštího roku schválit 18m první MMR a druhé až v 7 letech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.5.15 22:04

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
6.5.15 11:17

Po včerejším očkování děs, teploty, chudák pořád leží, vůbec si nestoupne na nohy.
Jediná útěcha pro Toníka je kocour. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital