Poradna duly
Jana Čurdová
@Monika123 ty tapety jsou fakt krásný
i celkove jsou pokojicky moc hezky… A to tam už Lukaska necháváte spát samotnýho???
Ahojky holky hlásí se ostuda, ale nahrnulo se toho na mě mooooooc
…tolik práce co na mě hodili
a do toho stavba a svatba všechno najednou. no nic příští týden se vdám
už se těším budu mít tři dny dovču a v pátek jdu do toho
..zítra porada a ve čtvrtek školení… můžu vám říct že kdyby nešlo o peníze tak už to nikdy neudělám abych se vrátila do práce strašně se mi furt stýská a přítelovi to dávám sežrat jsem fakt občas hrozná
…
Ahoj děvčata. Musím si postěžovat malej mi nějak sabotuje spaní už 3.den vstává ve 4.15 nejak ho udržím do 5 pak vstanem a snídaně jde spát dopoledne tak od 8. Do 9 pak po obědě od 13-14. A dříve večer chodil spát v 20.00 teď jsem ráda když usne do 21.00. Tak nevím mám mu už zavést jen jedno spaní dopoledne???
@Evčík2 píše:
@Monika123 ty tapety jsou fakt krásnýi celkove jsou pokojicky moc hezky… A to tam už Lukaska necháváte spát samotnýho???
Ano spi tam sam. Ja tam mam vysielacku, ked zakrici, tak pribehnem ![]()
On spi sam uz od 6m.
@Vlaďka 74 píše:
Ahojky holky hlásí se ostuda, ale nahrnulo se toho na mě mooooooc…tolik práce co na mě hodili
a do toho stavba a svatba všechno najednou. no nic příští týden se vdám
už se těším budu mít tři dny dovču a v pátek jdu do toho
..zítra porada a ve čtvrtek školení… můžu vám říct že kdyby nešlo o peníze tak už to nikdy neudělám abych se vrátila do práce strašně se mi furt stýská a přítelovi to dávám sežrat jsem fakt občas hrozná
…
No vidis, ja tom mam zas naopak…ja by som do prace kludne sla a asi aj pojdem. Pri Klarke som vydrzala doma do jej 1,5 roka…myslim, ze teraz to bude pobodne
. Ako na materskej do 3 rokov by som nikdy nevydrzala…to by ma zabilo
![]()
A nieze to na svadbe popleties…musis povedat ANO
…teda budem na teba mysliem a tesime sa fotecky
@konice20 píše:
Ahoj děvčata. Musím si postěžovat malej mi nějak sabotuje spaní už 3.den vstává ve 4.15 nejak ho udržím do 5 pak vstanem a snídaně jde spát dopoledne tak od 8. Do 9 pak po obědě od 13-14. A dříve večer chodil spát v 20.00 teď jsem ráda když usne do 21.00. Tak nevím mám mu už zavést jen jedno spaní dopoledne???
No skus mu dat mlieko…mozno zaspi…mozno je len hladny ![]()
Me pripada, ze vetsinou se pise, ze deti zacinaji spat jedenkrat tak mezi rokem a 15 mesici. Muzes to zkusit a uvidis.
@konice20 ta naše cacorka už více méně spí taky jen jednou, kolem oběda.. Večer usínáme všichni kolem desátý a rano kolem sedmý vstáváme… Záleží jak se přes den unaví, když víc chodime a " lumpačime", tak usne dopol i odpol.. Děti mívají takový výkyvy.. Zase se ti srovná ![]()
Holky zítra držte ve 14 a v 16 hodin palečky Kuba dělá Maturitu čeština a ájina…teda já mám nervy
ale věřím že to dá ![]()
no a novinka přijímačky na Vš dělá v den mojí svatby, ještě že v 9 hodin a obřad je v 16 ![]()
no a pak nemám mít nervy v hajzlu ![]()
@Vlaďka 74
Mazec. Má syn přijímačky aspoň někde poblíž bydliště? Vladi, všechno zvládnete.
@olga1975 chudák určitě ho čekají gy scio testy taky jsem je při přijímačkách absolvovala a musela jsem na ně 1.kvétna od ohně ještě přiopilá. Ale i tak jsem je zvládla a syn je zvládne taky a pak vše řádné zapije na svatbě
![]()
Ahoj holky, tak i já se po dlouhé době hlásím. Koukám jak Vám dětičky rostou a mají se čile.
chtěla jsem se Vás zeptat. Od porodu mam problémy se zády a začalo mi brnět tělo (nohy, ruce, záda, obličej, jazyk). Podstoupila jsem všechna možná vyšetření a vše v pořádku. Ale mam to furt. Teď byl malýmu rok a stále se mi to drží. Mam za sebou 2císaře (druhý byl hrozný. bylo mi zle, nemohli mě napíchnout - asi na pošesté, točilo se se mnou vše, malý nedýchal). Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je to dost otravný. Díky
@marcela74 to nevím. Naposledy jsem byla na magnetické rezonanci, kde je vše v pořádku. A dělali mi rozbory krve, kde je také vše v pořádku. Oční ORL i EKG také v pořádku. Nebo na jaké testy se při tetanii chodí?