Poradna duly
Jana Čurdová
Jej, tak to som rada, ze maleho nervaka nemam iba ja doma
.
No Lukasko sa tiez rozculuje pravidelne…jedine, ked je chvilu kludny je, ked ma plne ale fakt plne brucho ![]()
A spanok…no vcera aj predvcerom mi spal iba 1× za den 1 hod…ako dufam, ze toto rychlo prejde
. Ja chcem nech spi 1× denne 3 hod
…som ja ale naivna ![]()
A nechty? Tak tie striham tak na 4×…ako jeho telka absolutne nebavi…vobec
. A vesanie pradla je tiez „supr“ ja vesam a Lukasko to daval dole
…ako vcera som takto pradlo vesala 4×
…je „super“, ze to ciste pradlo sa vala po zemi, ale co narobim ![]()
jeeeee to me těší, že v tom nejsem sama
už jsem měla pocit, že všude jinde v rodinách to funguje, jen u nás je to na prd! Mám tady sousedku, co má 6 ti měsíčního, a tam všichni lítají okolo malého, babičky se můžou přetrhnout, manžel věší prádlo… Pak vidim ty mladý holčiny s kočárama, jak si spokojeně vykládají o blbostech, k tomu jsou načančaný a načesaný…no kde na to berou čas???. A to si říkám, nač si vlastně stěžuju - vždyť mám jen jedno dítě, jsme zdraví (chuděrka Marcel, co ta má ted za starosti
) ale jak píše @olga1975, dítě je pěkná zátěž pro vztah, navíc pokud je partner „další dítě“ co se servisu a péče o něj týče
to pak o nejakym čase pro sebe, natož v klidu pověsit prádlo nebo vyměnit nádobí v myčce, nemůže být ani řeč!!! Asi píšu zmateně, ale něco z toho pochopíte, spechám - ted malá usnula a musím rychle jít něco po-dělat
…
@Vlaďka 74
neboj taky na tebe myslím!!! Ty máš ty depky ale hezký - svatba - dělám si srandu
nechci ani nikoho zvát na návštěvu, natoz kdybych měla organizovat svatbu…
hlavně klid! Nejaký to bude, blbosti neřeš ![]()
@marcela74 @olga1975 joooo holky, u nás asi klasická školka neproběhne, to by se museli změnit zakony, ale máme tady fajn lesní, kde berou od 2,5 roku…myslím, že Elouš bude mít děti rada, tak se fakt moc těším, že ji tam sem tam budu moci dát… Uvidíme… Ale to je ještě moc daleko
spíš momentálně uvažuju o někom na úklid
jenže… Jsem dost introvert a aby mi někdo cizí uklizel spoďáry
a ještě o tom nevykládal široko daleko… Ale takhle to fakt dal nejde… ![]()
@Evčík2
Tak do paní na úklid bych klidně šla. Na takové ty větší práce, podlahy, prach, koupelna, wc, žehlení… Do pračky nahodíš, uschne, spoďáry dáš bokem a je to. ![]()
@Evčík2 to uz mi prave posilaji a je to des. Vysledky v poradku.diky zkusim jeste to.
Lesni skolka je myslim fajn. Par let zpatky jsem to sledovala a jednu jsme tu meli, nevim jestli jeste funguje.
Pani na uklid - uz mam kontakt, odhodlavam se k zavolani. Ale myslim, ze ta chvile se blizi:-)
Jo, dneska od nas odjela babicka a v posteli!!! nechala ibalgin. Myslela jsem, ze me budou omyvat. Nastesti jsme se dopocitali a zadny prasek nechybel.
@Vlaďka 74
Vladi, tak zítra je tvůj velký den, tfuj tfuj, vykročte tou správnou nohou a ať vám to s Kájou vyjde. Napořád. ![]()
@olga1975 taky o někom na úklid uvažuju dlouho… Ale dobry kontakt nemám, tak to zuby nehty porad nějak plácám… Ale už se blíží ten okamžik, že začnu urputně shánět, už to cítím ![]()
Bim bam… Už slyším od Plzně pomalu bít svatební zvony
@Vlaďka 74