Poradna duly
Jana Čurdová
Bim bam… Už slyším od Plzně pomalu bít svatební zvony![]()
![]()
@Vlaďka 74
Holky dalsi nejkrasnejsi den v mem zivote
K oltari me odvedli vsechny moje deti
…dalsi fotky dodam…
@Vlaďka 74 juuuuu
no nádhera! Moc vám to všem sluší!!! Den jak malovaný
Čekala jsem růžovo-zelenou, že by změna na růžovo-bílou kombinaci barev?
@Vlaďka 74 píše:
Holky dalsi nejkrasnejsi den v mem zivoteK oltari me odvedli vsechny moje deti
…dalsi fotky dodam…
Krasne
Gratulujem. Krasne Vam vyslo aj pocasie. A teda vyzeras uplne mlado…fakt by ma nenapadlo, ze to su tvoje deti.
@Vlaďka 74 gratuluju. Nádherná nevěsta jsi byla a jak psaly holky nevěřila bych, že to jsou tvoje děti… krásná rodinka
Holky moje zlatý mooooooooooooooooooooooooooooooooc vám všem děkuji…já byla úplně vyřízená bylo to něco nádhernýho
…
jinak svatba byla opravdu růžovo zelená to bude vidět na dalších fotkách
kombinace krémová( šampaň) a zelená s růžovou prostě dokonalé
![]()
Holky, jak se máte, co děláte?
Představte si, Toník má během měsíce už 3 zuby. Jó rok nic, a teď se jdou zuby zbláznit, aby byly všechny venku. ![]()
Já jsem zase začala háčkovat, háčkuju do zásoby, a pokusím se postupně prodávat. Sice čepice fákt dělá kde kdo, no i kdybych neprodala, vyplním si čas a zrelaxuju. Zkouším nejen čepice, ale i košík z háčkovacích špaget, a chci se vrhnout neteři na krásnou vestičku, ovšem zatím jsem uháčkovala maximálně pět řetízkových ok, příze je chlupatá, a vůbec na to nevidím, takže jsem v pasti. A taky pro holčičky sukýnky z volánkové příze.
Přikládám nějaké fotky, co jsem teda vytvořila. A kdyby jste chtěli pro své caparty a capartky čepičky na podzim, klidně udělám na přání skoro cokoliv. Foto vestičky a sukýnky - nejsou moje výtvory.
@marcela74 Marcel, závidím zručnost, to je něco, co jde absolutně mimo mě
..
Jinak, jak jste tu řešili paní na úklid, také jsem o ní přemýšlela..Myslela jsem tak jednou nebo dvakrát týdně podlahy, prach, wc a koupelny..Máte potuchy, jak se to pohybuje cenově?
@marcela74 ty jo jsi šikovná… a hlavně ti závidím, že jsi schopná se k něčemu dokopat, mě přijde, že už jsem rezignovala na vše. Navíc to počasí mi nějak nedělá dobře jsem stále hrozně unavená. @Michaela-85 paní na úklid bych taky brala s prckem jsem ráda když setřu dvakrát do týdne jen jsem ostuda bydlíme zatím ve 2+kk a to chci domek, no už mě tu spíš uklízet nebaví ani byt prodáváme a já už se vidím jinde…