Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
24.6.15 21:29

Tak u nás nočník docela dobrý (ťukám na zuby), jednou až dvakrát denně se vyčůrá. Mluva taky nic moc - táta, máma, bába, děda, Vala (ségra Valinka), ňam, ham, ták a mémé (to je mimi). Krásně ale umí zvuky zvířátek, to jí baví. Jinak sama nechodí, jen za ruku a strašně kroutí prstíčky pod sebe, takže boty má do půlky prázdný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
25.6.15 05:54

Prisla nam sedacka, v sobotu pro ni jedem, tak koupim rovou nocnik a uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.6.15 13:37

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
25.6.15 17:52

@Lambisko
neni, Jozifek nerika nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.6.15 20:57

A holky co mají doma dudlikáře povedlo se vám už odbourat??? u nás dudlik jen na spaní a semtam se na něj zapomene, ale úplně zrušit se mi zatím nedaří. k plinkam a mluvení budu doufat že až půjde do školy už to bude pohodě :D.. Za měsíc vyzkouším nocnik opět ale moc šancí tomu nedávám. Zase když se dám do řeči s mammkama co mají starší děti a přijde řeč na mluvení a ročník jsem v klidu asi má vše svůj čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.6.15 21:19

@konice20
Dudlík dávám jenom večer, když jde spát, někdy přes den na uklidnění. U nás je problém, že pokud má dudana přes den, vždycky ho pak někam plivne, a nemůžu ho najít, když je potřeba. Ale vysledovala jsem, že ho prakticky před den nepotřebuje, takže takhle ho snad časem odbourám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.6.15 05:49

Ja si rikam, proc jsem tak hotova, dneska jsem se snazila zapamatovat si, kolikrat se v noci vzbudil na kojeni a mezi pul devatou (to se napil) a pul sestou to bylo osumkrat!!!

Dudlik davam na spani pres den, myslim, ze jinak by neusnul. Obcas pres den si ho najde.

@marcela74 mam jich asi pet, taky mi je pres den ruzne plive, kdyz je nekde objevi:-) tak at mam zalohu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.6.15 07:23

@olga1975
My máme dudlíky 2, z toho jeden aktuálně nemůžu několik dnů najít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.6.15 07:40

Měli jsme dudliku dohromady 6. Tři měl miminkovke a tři co dostal jako půlroční. O víkendu stratil jeden venku, jeden hodil za gauč a poslední že sérii dudliku pro velké netuším kam se doma podél. Takže v konečném součtu zbyly mi dudliky jen tři a ještě ty co měl od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.6.15 13:43

@konice20
Tak ja som sa dudlik este ani odburat nesnazila. Davam ho tiez iba na spanie..vynimocne, ked je protivny, tak mu nim zalepim pusu :lol: :mrgreen:
Ako zubar povedal, ze dudlik treba odnaucit do 2 rokov tj. casu mam este koopec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.6.15 14:32

Ja vim taky jenom o poloze dvou dudliku:-). Zbytek je nekde schovany, jenom Jozifek vi kde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.6.15 23:24

Jdu se „chlubit“ nejnovějšími výtvory
je to pro mně totální relax, akorát se mi doma hromadí čepice, doufám, že je někde udám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
27.6.15 07:59
@marcela74 píše:
Jdu se „chlubit“ nejnovějšími výtvory
je to pro mně totální relax, akorát se mi doma hromadí čepice, doufám, že je někde udám :lol:

Ja bych taky chtela umet takhle relaxovat :-)..Ted v lete to s udanim bude asi horsi, ale na podzim bych male premerila hlavicku a ozvala bych se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.6.15 08:10

@marcela74 krásný,doufam, že další sourozenec bude holka a já si pak taky čepičku objednam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.6.15 08:18

@Michaela-85
Jasně, teď v létě to nepůjde, ale mám plán, naháčkuju a napletu zásoby, a pak zkusím nějaké vánoční trhy, nebo podobně, u nás v tescu mají takový stánek, kde se prodávají i tyhle pleteninky, ovšem mají to tam hrozné, nekvalitní vlna, nehezké, přemýšlela jsem, že jim taky nabídnu, no prodej budu prostě realizovat později. :P

@konice20
Zatím jedu pro holčičky, ale mám krabici vlny, a holčičí barvy docházejí, a mám hodně klučičích, takže musím začít i něco pro kluky, akorát nemám nápady na aplikace, nějaké autíčka nebo bagříky, to mě teda nebaví háčkovat, zatím prostě nemám nápad. :lol: Ale něco vymyslím. Teď mám rozdělanou klučičí pletenou, moc krásná vlna, mám z ní radost, doufám, že se dílo podaří. Dávám foto, jak by měl vypadat výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí