Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
27.6.15 08:47

… a to je fotka z reálu, jak ta vlna fakt moc hezky vypadá. Mám i růžovou pro holky, taky moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.6.15 08:52

@marcela74 tak to chci to se mi líbí, ten nakrcnik je taky jako šala spojena dohromady a dvakrát omotana kolem krku??? A cepice s podšívkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.6.15 09:06

@konice20

Myslím, že to bude spíše jarní/podzimní model.

na netu, odkud mám návod píšou:

ŠÁTEK:
Velikost: jednotná
Rozměry: délka 20 cm (středová délka v cípu), šířka asi 92 cm (horní, uzavřený okraj).

Čepice je bez podšívky.

posílám odkaz, kde se fotka zvětší
http://garnstudio.com/…/pattern.php?…

Nejdřív vyzkouším, jestli se povede, a pak pošlu foto na Toníkovi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.6.15 20:34

Svatba

Ahojky holcicky moje jsem v jednom kole :oops:…Marcelko nadherny capky ty jsi fakt sikulka :kytka: S mluvenim to je u nas taky nic moc spis nic nez moc :mrgreen:…Maja teda taky nemluvila ale Kuba ve 2 letech odposlouchal Smolicka pacholicka a nadherne ho odrikal no a Matysek to bude to nejlepsi na konec :mrgreen:…jinak ho strasne zajimaji auta fuuutr tady neco taha vozi a tatrovka je plna auticek :palec:…posilam vam jeste par fotek ale vsechny od fotacky teprve budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.6.15 08:20

@Vlaďka 74
Ahoj Vladi,
no dost, že jsi písla. Už jsem přemýšlela, jestli jsi přežila svatební noc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.6.15 09:54

Hotovo, akorát Toníka čepice otravují, nechce se fotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.6.15 14:07

@Vlaďka 74 taky jsem si říkala, že mate ty líbánky nějak dlouho :mrgreen:
@marcela74 moc pěkná vlna- čepka z toho je fakt povedená :palec: a barevně se mi líbí snad i víc ta klučičí než holčiči, ale to je tim, že moc neholduju fialkovo- růžový… A Marcel, jak tě bavily ty kytičky? Ja bych si u tebe vážně nějakých 10ks objednala :kytka: kdyžtak písni do soukr. zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.6.15 15:27

@Evčík2
Kytičky mi nevadí, dělají se dobře. Když tak ti pošlu nějaké foto z netu, jaké bych zvládla udělat, a můžeš si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.6.15 21:58

Svatební noc na nafukovacích matracích a rostoucima zubama Matese :mrgreen:..takže sex nula :lol:…jako ostatne skoro každý jiný den bud padnu ja nebo ja :( ja jsem poslední 3 měsíce strasne unavena dokonce tak že na to mám sice chuť no ale spánek je silnější 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.6.15 22:40

@konice20

hotovo… a dodělala jsem i holčičí

a už vás s těma pleteninama nebudu dlouho prudit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
30.6.15 13:00
@Vlaďka 74 píše:
Svatební noc na nafukovacích matracích a rostoucima zubama Matese :mrgreen:..takže sex nula :lol:…jako ostatne skoro každý jiný den bud padnu ja nebo ja :( ja jsem poslední 3 měsíce strasne unavena dokonce tak že na to mám sice chuť no ale spánek je silnější 8) 8)

Takze romantika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to ze je spanok prednejsi to fakt chapem…ja som rada, ze dojdem do postele :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
30.6.15 13:04

Inak ak bojujete resp. ste bojovali alebo budete s nocnym kaslom u deti, tak vraj na to dokonala Vincetka do odparovaca.
Kamoske dieta prekaslalo vzdy celu noc…az jej toto v kupeloch odporucili a od vtedy ma pokoj…proste uz nekasle alebo uplne minimalne.
Tak som bola dnes v lekarni a Vincentku si hned aj kupila :lol: :mrgreen: a oni predavaju aj Vincentku do nosa pre uplne male deti :palec:…ako stoji 79Kc…teda oproti Sterimaru je to ako zadarmo a je to ucinnejsie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
30.6.15 13:19

@Monika123
Vincentku nosní sprej používám, naše dr nám doporučuje dlouhodobě.
Když jsem byla s Toníkem v nemocnici, tak tam inhaloval, a na základě toho jsem pořídila domů inhalátor, a taky budou děcka v případě kašle inhalovat Vincentku vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.6.15 15:44

My Vincentku akorát pijeme, docela radi…na překyseleny žaludek je výborná… Že se dá inhalovat vím, zatim nebylo potreba, ale že je do nosu sprej jsem netušila, v naši lékárně ho nemají, ale budu příště koukat jinde! Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
1.7.15 12:23
@marcela74 píše:
@Monika123
Vincentku nosní sprej používám, naše dr nám doporučuje dlouhodobě.
Když jsem byla s Toníkem v nemocnici, tak tam inhaloval, a na základě toho jsem pořídila domů inhalátor, a taky budou děcka v případě kašle inhalovat Vincentku vodu.

A to vydrzal inhalovoat? To si neviem ani predstavit :lol: :mrgreen:
Dat tu Vincentku do zvlcovaca je asi jednoduchsie…aj ked chudak zvlchcovac :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí