Poradna duly
Jana Čurdová
… a to je fotka z reálu, jak ta vlna fakt moc hezky vypadá. Mám i růžovou pro holky, taky moc hezká.
@marcela74 tak to chci to se mi líbí, ten nakrcnik je taky jako šala spojena dohromady a dvakrát omotana kolem krku??? A cepice s podšívkou???
Myslím, že to bude spíše jarní/podzimní model.
na netu, odkud mám návod píšou:
ŠÁTEK:
Velikost: jednotná
Rozměry: délka 20 cm (středová délka v cípu), šířka asi 92 cm (horní, uzavřený okraj).
Čepice je bez podšívky.
posílám odkaz, kde se fotka zvětší
http://garnstudio.com/…/pattern.php?…
Nejdřív vyzkouším, jestli se povede, a pak pošlu foto na Toníkovi. ![]()
Ahojky holcicky moje jsem v jednom kole
…Marcelko nadherny capky ty jsi fakt sikulka
S mluvenim to je u nas taky nic moc spis nic nez moc
…Maja teda taky nemluvila ale Kuba ve 2 letech odposlouchal Smolicka pacholicka a nadherne ho odrikal no a Matysek to bude to nejlepsi na konec
…jinak ho strasne zajimaji auta fuuutr tady neco taha vozi a tatrovka je plna auticek
…posilam vam jeste par fotek ale vsechny od fotacky teprve budou ![]()
@Vlaďka 74
Ahoj Vladi,
no dost, že jsi písla. Už jsem přemýšlela, jestli jsi přežila svatební noc. ![]()
@Vlaďka 74 taky jsem si říkala, že mate ty líbánky nějak dlouho ![]()
@marcela74 moc pěkná vlna- čepka z toho je fakt povedená
a barevně se mi líbí snad i víc ta klučičí než holčiči, ale to je tim, že moc neholduju fialkovo- růžový… A Marcel, jak tě bavily ty kytičky? Ja bych si u tebe vážně nějakých 10ks objednala
kdyžtak písni do soukr. zpravy…
@Evčík2
Kytičky mi nevadí, dělají se dobře. Když tak ti pošlu nějaké foto z netu, jaké bych zvládla udělat, a můžeš si vybrat.
Svatební noc na nafukovacích matracích a rostoucima zubama Matese
..takže sex nula
…jako ostatne skoro každý jiný den bud padnu ja nebo ja
ja jsem poslední 3 měsíce strasne unavena dokonce tak že na to mám sice chuť no ale spánek je silnější
![]()
@Vlaďka 74 píše:
Svatební noc na nafukovacích matracích a rostoucima zubama Matese..takže sex nula
…jako ostatne skoro každý jiný den bud padnu ja nebo ja
ja jsem poslední 3 měsíce strasne unavena dokonce tak že na to mám sice chuť no ale spánek je silnější
![]()
Takze romantika
![]()
A to ze je spanok prednejsi to fakt chapem…ja som rada, ze dojdem do postele
![]()
Inak ak bojujete resp. ste bojovali alebo budete s nocnym kaslom u deti, tak vraj na to dokonala Vincetka do odparovaca.
Kamoske dieta prekaslalo vzdy celu noc…az jej toto v kupeloch odporucili a od vtedy ma pokoj…proste uz nekasle alebo uplne minimalne.
Tak som bola dnes v lekarni a Vincentku si hned aj kupila
a oni predavaju aj Vincentku do nosa pre uplne male deti
…ako stoji 79Kc…teda oproti Sterimaru je to ako zadarmo a je to ucinnejsie ![]()
@Monika123
Vincentku nosní sprej používám, naše dr nám doporučuje dlouhodobě.
Když jsem byla s Toníkem v nemocnici, tak tam inhaloval, a na základě toho jsem pořídila domů inhalátor, a taky budou děcka v případě kašle inhalovat Vincentku vodu.
My Vincentku akorát pijeme, docela radi…na překyseleny žaludek je výborná… Že se dá inhalovat vím, zatim nebylo potreba, ale že je do nosu sprej jsem netušila, v naši lékárně ho nemají, ale budu příště koukat jinde! Díky za tip ![]()
@marcela74 píše:
@Monika123
Vincentku nosní sprej používám, naše dr nám doporučuje dlouhodobě.
Když jsem byla s Toníkem v nemocnici, tak tam inhaloval, a na základě toho jsem pořídila domů inhalátor, a taky budou děcka v případě kašle inhalovat Vincentku vodu.
A to vydrzal inhalovoat? To si neviem ani predstavit
![]()
Dat tu Vincentku do zvlcovaca je asi jednoduchsie…aj ked chudak zvlchcovac
![]()