Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
15.7.15 20:09

@Evčík2

Uplne citim, jak to boli:-(.

Co Purelan? Nebo ty polstarky od Medely - me teda moc nezabraly, ale hodne si je zeny chvali. Nebo cerny caj nebo nalev ze slezu a prikladat jako obklad, at se to rychleji hoji… A vitaminy, becko, mozna decko…

Kojila jsem vsechny deti dlouho a obcas teda prsa praskaly a bolelo to jak cert… Ale nikdy jsem je nemela pokousane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.7.15 20:37

Ahojky holky :lol: I u nas plati rad, jakmile vyjdeme tak je konec :roll: Jeli jsme do nemecka do bazenu a ze pojedeme tesne pred jeho spankem ze jako usne v aute a cestu prospi…hihihi takze rval jak tur a usnul cca pul hodky pred cilem a vzbudil se pri parkovani takze to jeste slo pac miluje vodu tak se zabavil a byl ok ale cesta domu PEKLO :cert: a opet usnul az pri dojezdu v 17hodin a za chvilku byl vzhuru…to byl ale romanticky vecer ty vado uplne pretazeny a jen chudak plakal a nemohl usnout…takze za nasi rodinu NIKAM :mrgreen: Pekne doma na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.7.15 20:40

Matýsek

Jeste par fotek jooooo holky vsimnete si ze ma pokazdy jidlo v ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.7.15 11:15

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla bez počítače je to těžké. Jak se tak dívám,..je tu vůbec ještě někdo nechodící kromě nás?…malý je akční ale po svém,…když se narodil říkali. bud ráda že jen spí. Nebyla jsem, Když se otáčel. 5íkali bud ráda že ještě nelozí pak ho neuhlídaš. Nebyla jsem,…a ted mi všichni říkají bud ráda že nechodí. Nejsem..Kevin rozhodně není ten typ mouchy snězte si mě a je velmi společenský ale vyhraje si i hodiny sám. a když leze tak vždycky za nějakým učelem,,..čím se musím pochlubit: umí otevřít peněženku, vyndat penízky a dát je do pokladničky! přklídám fotky ktere fotil bratránkek a dvě které fotil Kevin:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.7.15 14:20

@Vlaďka 74 @Imagine13 holky máte moc hezky fotky a chlapečky :kytka:! Když je vidím po delší době, tak vidím jak se mění… Stárnou :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.7.15 14:26

@olga1975 beru vitaminy pro kojicí+ kalcium a hořčík, do ted to bylo v pohodě, ale poslední dny horor…kdyby mi jedla pořádně a mohla normální mliko, tak s kojením fakt skončim, ikdyž jsem si tak plánovala, že dvou let to chci vydržet.. 8) Oli nemáš nějakou vychytávku, co má Jozifek rád a jí to? Ja už nevím co zkoušet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
16.7.15 19:04

@Evčík2

nejradeji ma mliko (materske) a jinak docela ji vsechno, co je sladke - tzn. nezdrave. Jogurt s medem a marmeladou, buchty a krupicku (oslazenou). Vlastne ma rad ovoce, to je fakt…

Dneska snidane - rohlik s maslem a syrem - nula, svacina - snedl nektarinku, obed - brokolicova polivka nula, maso a testoviny - nula, druha svacina buchta s merunkama, tak to si kousek dal. A mezi tim pije a pije a pije mliko, dneska aspon 10 x, mozna i vic.

Ja jsem to tak mela s Anickou (nejstarsi) kojeni v pohode a jak mela v lete rok, zacaly mi praskat prsa. Nebylo to pokousane, proste na spodni strane bradavky praskliny. Urcite to bylo v lete, protoze jsme byli kamaradum na svatbe, kdyz se to poprve objevilo. Bolelo to strasne. Tehdy mi na to pomohla Pevaryl pasta (myslim se zinkem), ale nejsem si jista, jestli to byl dobry napad (mimino to olizuje) a stejne se to objevilo znova. Zpetne si myslim, ze mi neco chybelo - mozna vic odpocivat - celkove vycerpana… a nebo si rikam to zelezo, kdyby se mi to objevilo ted, necham si udelat krevni obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.7.15 14:07

@olga1975 u nás jídlo taky nula :zed: občas sní par lzicek hov. vyvaru s trochou nastrouhany zeleniny, solim, ale min. A někdy si cucá rajcatko. Toť ze zeleniny vše. Dřív snědla i pul banánu, poslední dobou ho taky nechce. Sem tam dá do pusy ty malý zahradní jahudky, 5-6ks :roll: a NĚKDY sní pul ovocný presnidavky (ty 100%ovoce v plastovým kelímku) celou nektarinku, meruňku ani omylem, natož aspoň ochutnat! :cert: a sladkou kaši sní tak obden a max šálek na esspreso. Jooooo ale mat. mliko :mrgreen: to ví kde je :evil: kolikrát ji udělám vyloženě švédsky stůl- včetně salámu, at se v tom hrabe a rochňá a neco si vybere, protože fakt už nevim :roll: mám kamarádku, co ma holčičku v první třídě- je to špejlička hubená, 15kg! A pry když sní talíř polívky, tak oslavujou…no u nás kazdej trošek je taky vítězství :dance: (za to já žeru jak utržená… :oops: )
Ty prsa uvidím…mažu bepantenem a snažím se ji přikládat z jinýho směru. Snad se to brzy zlepší :andel:
A jinak díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.7.15 19:13

@Evčík2

Jo, ja taky luxuju vsechny mnamky ze spizky:-)

S problemama pri kojeni mam bohate zkusenosti :zed:, hlavne s Petou (druhe dite) to byly chutovky… Stalo me to spoustu nervu, na dlouhou dobu znicene zdravi a kdyz jsem tak orientacne spocitala naklady, vyslo mi kolem padesati tisic :nevim: (homeopatika, ruzne doplnky stravy), jsem byla jak cvok proste, fakt mi hrablo. Zasadni vec, kterou jsem si z toho odnesla, je ze nesnasim Laktacni ligu a kdyz to nepujde, tak to nebudu hrotit. A proste s kojenim prestanu, kojeni neni to hlavni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.15 06:39

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.7.15 14:14

@olga1975 tolik penez 8o za to by byli novy prsa, ne ;) :mrgreen: :lol: pokud to bylo nějak ze zacatku, tak ti v tom asi ani hormony nepomohly, asi bych taky chtěla kojit za kazdou cenu 8) ja jsem zase jedla skoro jen strouhanku a vodu :mrgreen: - mala měla hrozny koliky a ja nevěděla jak ji pomoct! Taky jsem byla šílená :roll:
Jak jsi psala, ze ti prsa praskala v létě - to bude asi ono :idea: me to začalo po těch vedrech, kdy jsme se koupali v bazénku! Včera zas a ty mokrý plavky a voda vůbec me pěkně vadili, tak mi to docvaklo… Tak zádný máchaní prsou ve vodě!
@Lambisko v pohodě, úplne te chápu, ta bolest je hrozná! A když se to nelepší, tak to nemá cenu protahovat… U nás to vypadá nedějně a i s ohledem na to, že normální mliko nemůže, to chci ještě vydržet… Taky doufám, že až bude mít víc zoubků, že se snad konečně i lip nají :| to jídlo je trápení :roll:

A jinak holky, co jste psali, že ještě nechodíte - U nás se sama pustila teprve minuly týden! Do tý doby jen za ručičku a když jsem nešla, tak po kolínkách…a to jsme tu jedni z nejstarších, tak buďte v klidu - oni si na to přijdou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.7.15 19:21

@Evčík2

Ale ne, bylo to tak prubezne. Nejenom zezacatku, kojila jsem nakonec Petu skoro tri roky. Ja myslim, ze jako se mi delaji koutky, tak mi praskaji prsa, tezko rict proc. Ted si myslim, ze by to mohlo byt tim zelezem, protoze s Jozifkem mi ho dali po porodu kvuli mirne horsimu krevnimu obrazu a zatim ani prasklinka, to snad musim zaklepat. Ale buh vi. Taky jsem mnohem klidnejsi a snazim se odpocivat a nejet nadoraz.

Nejvic mi tehdy pomohla jedna kozni doktorka, zacala jsem to mazat obyc mastickou (infadolan mozna), bepanten mi stejne nepomahal, pak ty slezove obklady (to byla takova alchymie, jak to das do hrnku, meni to barvu:-), obklady s cerneho caje, jsou mirne desinfekcni, myt co nejmin a vubec ne mydlem a vetrat a slunit (pokud je to spolecensky mozne:-).

Bolest je to teda hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.7.15 19:22

Jo, chci se zeptat, mate uz nekdo naockovane spalnicky - zardenky - priusnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.15 21:57

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
19.7.15 07:05

Jozifek mel prijit zitra (15 mesicu). A za dva mesice ctvrta hexa. Prijde mi to nejak moc rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí