Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
23.7.15 13:16

Ahoj holky, teda tohle jer ale počasí co? Taky Vám ty tepla už lezou na mozek? A ještě ke všemu máme kašel a rýmu jak blázen. Holky co dávate jíst prckum ke svačinám? Mě nějak dochází inspirace :-/ Dávám tak různě domácí přesnídávky, ovoce, jogurty, ale ráda bych i nějakou změnu ale nic mě nějak nenapadá :-/ Přidávám taky pár fotek naší berušky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.7.15 18:55

@PetraPiranha
Taky gratuluju.
Jak se máš Petro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.7.15 20:37

Gratulujem tehulam :mrgreen:
Tak to budete mat doma velmi veselo :lol: :mrgreen:
Uzivajte kludu pokial sa da.
Ja uz netrpezlivo cakam, kedy bude Lukasko samostatnejsi a ja si konecne riadne odychnem :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.7.15 20:40

@KačenkaU
No mne Lukasko uz vobec nepije mlieko…proste prestal pit zo dna na den :roll:
Tak ja sa snazim davat svacinu mliecnu tj. mlieko s vlockami a s medom alebo s javorovym sirupom.
Alebo jogurt s vlockami.
Niekedy som davala aj Vianocku s maslom s dzemom, alebo chleba s maslom so sunkou a zeleninou. Alebo Vianocku rozmocenu v mlieku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.7.15 20:54

Holky az do ted relativne dobre, nejak jsem nemela cas Ani sem zajit, ale ted diky tretimu tehu jsem musela, koukam na temata interrupce, pritel rek, ze bud dite nebo on :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
23.7.15 21:06

@PetraPiranhje Ty jo, tak to je mi lito, napada me uprimne spoustu jmen pro pritele, ale nase „rady“ a „nazory“ Ti asi moc nepomuzou :-(..Preju hodne sil, at to dopadne jakkoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.7.15 21:43

@Michaela-85 miso me taky napada spousta jmen :mrgreen: no uvidime, co rekne zitra dr. A podle toho se pak zaridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.7.15 21:49

@PetraPiranha
Jejda, tak to je mi taky moc líto. Ach jo, to bude rozhodování. Dyť dvě nebo tři, to je už přece jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.7.15 22:06

@marcela74 je a hlavne bych nemusela resit, kde mi Fildu vemou ve 2,5 letech do ms, jsem to i pocitala, ze bysme na tom ani financne blbe nebyli, navic vsechny veci mame, takze krom vajicka do auta by se nemuselo nic kupovat, akorat hold by se kluci museli nejak slozit v jednom pokoji (cca 30m2) ale koumala jsem to a slo by to. Jen pritel o tom nechce slyset a rek mi bud on nebo dite a ja tu ted bulim jak zelva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.7.15 23:02

@PetraPiranha
A nejsou schopni mu případně domluvit jeho rodiče? Dyť je to šílené. Já když jsem otěhotněla teď naposledy ve 39 letech věku, tak jsem byla mírně řečeno zoufalá, nemohla jsem těhotenství vstřebat, ale z důvodu svého věku. O potratu jsem ale nepřemýšlela. A když teď vidím Toníka, jak je suprový, hodný, krásný, zdravý… Držím ti moc palce. Zkus ho nějak ukecat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.7.15 23:07

@marcela74 rodice uz nema a brachove budou stat pri nem, zitra jdu k dr. A pak k mamce, uvidim, co mi na to povi, jestli jsem jen ja silenec, co chce 3. Dite :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 05:37

Dobre rano, dnes jdu k dr. Na potvrzeni tehu, pritel se samo se mnou vubec nebavi. Ja si vubec nejsem jista, jestli bych ho dokazala milovat stejne potom, co me donuti jit na interrupci :-( nejak nevim, co dal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 06:18

@PetraPiranha
Holka zlatá, drž se.
Myslela jsem na tebe celou noc, jelikož jsem nespala ani minutku, a je to těžká situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 06:35

@marcela74 ja taky ne :-/. A nejlepsi je, kdyzbpak ctu, jaxe znama snazi dva roky o mimi a nic a ja mam jit na interrupci :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 06:47

@PetraPiranha
Jo jo, přesně. A proč má chlap problém s třetím? Jaký je důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí