Poradna duly
Jana Čurdová
@PetraPiranha ahoj stojiš před těžkým rozhodnutím a já teda nevìm co bych dělala, ale asi čím jsem si jistá, že bych to nikdy nedokázala odpustit a asi stále se k tomu vracela. Kdyby jste na to měli stejný názor, ale takhle, hlavně ty se stím budeš muset vyrovnat, když těhotenství přerušíš. Přejí hodně sil…
@PetraPiranha No, mně je to úplně jasné, můžeme jen držet palce..
@PetraPiranha ale už je to taky běžný zákrok. A mnohem šetrnější než potrat. alespoň se vyčaruje rizika že se to stane znovu…
jeho jednání si moc pochopení nezaslouží
Tak a aby to nevypadalo nějak idilicky u nás tak od léta spolu téměř nespíme tento měsíc ani jednou, téměř nekomunikujeme jinak než hàdkama a vůbec mi to naše soužití krom financí nic dal nepřináší a nebaví. když to chci rozebrat na vině jsem já protože jsem prý jen protíná a ano má pravdu ale milého slova se také nedočkám. nemám srovnání jak to chodí jinde ale sex do vztahu patří a nedostatek se prostě projeví. tak holky radte co s tím??? Já už nevìm.
@konice20
Tak já ti můžu poradit jen jedno, pokud jste schopni změnit své chování, tak ho změňte oba, komunikujte, i když to může být nepříjemné, vyjasněte si mezi sebou, co vás štve, abys nedopadla jako já, a chlap bude hledat jinde. Protože pokud to necháte dojít daleko, a zkomplikuje se to případně nevěrou, tak mi věř, že je to pak totálně na ho.no a těžké.
Tvůj muž odmítá sex?
Konice tak to je jedine u nas pozitivni, sexuje se jak o zivot
. Jinak by to chtelo si v klidu promluvit, abyste si vyjasnili, co koho trapi. No a kdybys udelal nejaky pekny vecer, tak myslis, ze by nic nebylo?
U nas se to zlepsilo (u tech prvnich deti), kdyz jsem sla do prace. To uz mas tak za rok, za dva:-).
Ja to ted zpetne i chapu, pro manzela je to omezeni, doted mohl delat do chtel, jit kam chtel, tys mohla jit s nim. V praci mohl byt jak douho chtel a po praci si mohl odpocinout - ted bych chtela, at mi trochu pomuze, kdyz uz mi z celodenniho hlidani hrabe.
Mimino je omezeni i pro tebe - chvilkama dost nuda, kdyz sedis na pisecku a delas desatou babovicku. Krome toho jsi nevyspana, mate (zrejme) min penez, nemas cas se sejit s prateli, nedostatek intelektualnich podnetu.
No a kdyz se to tak sejde, je na hadky zadelano. Pro me je reseni - byt mila, co to jde (zeny vydrzi vsechno:-)) a nekde dobijet baterky (cas od casu zajit na to kafe, precist si knizku, podle toho, co te bavi, manzel muze obcas pohlidat). Chlapa chvalit, chvalit, chvalit.
Nez se rozhodnes, zajdi se poradit k nekomu nezavislemu, napadl me psycholog. Jake to pro tebe bude mit nasledky. Mam pocit, ze existuje neco jako postabortivni syndrom:-(.
Vetsinou, kdyz clovek dela nejake velke rozhodnuti, tak se poradi, s hypotekou s financnim poradcem, u soudu s pravnikem… A tohle je sakra rozhodnuti. Takze bych si nasla nekoho, kdo mi poradi. At se nenechas dotlacit nekam, kam nechces a pak si to cely zivot neses. Spousta veci se da opravit a vratit, ale tohle ne.
Oli to mas pravdu, tohle vratit nejde. Skoda, ze se mi znama psychoterapeutka odstehovala do Prahy, uz bych tam byla. Ale platit se mi za psychologa nechce a do krizoveho centra jit nechci, tam jsem delala
.
@PetraPiranha myslím, že psych. poradna je zdarma…ale spíš mám pocit, že tě to už zase až tak netrápí a sex doslova ‚jako o život‘ u vás bude dál…
omlouvám se za rejpanec, já bych na tvým místě byla totálně hotová
a tak zase dobrý, že to bereš s humorem ![]()
@olga1975 píše:
@konice20U nas se to zlepsilo (u tech prvnich deti), kdyz jsem sla do prace. To uz mas tak za rok, za dva:-).
Ja to ted zpetne i chapu, pro manzela je to omezeni, doted mohl delat do chtel, jit kam chtel, tys mohla jit s nim. V praci mohl byt jak douho chtel a po praci si mohl odpocinout - ted bych chtela, at mi trochu pomuze, kdyz uz mi z celodenniho hlidani hrabe.
Mimino je omezeni i pro tebe - chvilkama dost nuda, kdyz sedis na pisecku a delas desatou babovicku. Krome toho jsi nevyspana, mate (zrejme) min penez, nemas cas se sejit s prateli, nedostatek intelektualnich podnetu.
No a kdyz se to tak sejde, je na hadky zadelano. Pro me je reseni - byt mila, co to jde (zeny vydrzi vsechno:-)) a nekde dobijet baterky (cas od casu zajit na to kafe, precist si knizku, podle toho, co te bavi, manzel muze obcas pohlidat). Chlapa chvalit, chvalit, chvalit.
Naprosto se vším souhlasím… Chce to SVATOU TRPĚLIVOST ![]()
Evik, tak hlavne se musim starat o dva lotry a myslim, ze to co sem si prozila se svym fotrem me posililo v tom, ze asi jen tak nepadnu. Nebo si to tak nepripoustim ale nevim, co prijde pak az bude po. Jinak me prekvapilo, ze vlastne v 4+3 nevidel nic a v 5tt videl jen vacek a jeste k tomu jeste o dost mensi nez by mel byt, takze spis premyslim nad tim jestli je vse v poradku nebo ne?
@olga1975 píše:
Pro me je reseni - byt mila, co to jde (zeny vydrzi vsechno:-)) a nekde dobijet baterky (cas od casu zajit na to kafe, precist si knizku, podle toho, co te bavi, manzel muze obcas pohlidat). Chlapa chvalit, chvalit, chvalit.
Chlap je prostě jako malé dítě, hlavně to chválení… Já jsem nechválila a bylo vymalováno.