Poradna duly
Jana Čurdová
@Vlaďka 74 @olga1975
Přeju pevné nervy. Dneska to není legrace stavět barák.
@Evčík2
No ja som bola absolutny nejedlik…no bohuzial teraz to mne fakt nie je vidiet
![]()
Aj brat bol absolutny nejedlik…ten dokonca bol na nejakom vykrmovacom tabore…po 3 mesiacoch pribral 100g
…to tam asi napisali, aby tam bol aspon nejaky prirastok ![]()
No a teraz ma 29 a uz ma pupok ![]()
Ahojte,
kolko Vam deti vypiju tekutin?
Ako mne Lukasko pije prvu ligu…mama do mna stale husti, ze to nie je normalne, ze tolko pije, ze aby nemal cukrovku ![]()
On vypije cca. 1.4 litra…ako je to fakt dost
, ale zas si vravim vsak je 30 stupnov, tak nech pije.
No hlavne on ma taky blby zvyk, ze pije aj v noci ![]()
@Monika123
S pitným režimem u nás stejně, ve vedrech vypije i 1,5 litru tekutin, a to myslím bez mléka, jen vodu nebo čaj. Moje máti taky vyšiluje, jestli nemá cukrovku. Ale teď už myslím pije i míň, vedra ustoupily.
Děvčata, jak se jmenuje aplikace do mobilu, která kontroluje složení potravin pro děti? Myslím, že to některá máte. Nemůžu se na netu dopátrat.
@marcela74 píše:
Děvčata, jak se jmenuje aplikace do mobilu, která kontroluje složení potravin pro děti? Myslím, že to některá máte. Nemůžu se na netu dopátrat.
mám to jakoNutriAtlas
@Monika123 a můžeš mi prosím tě říct, proč jste jako maly nejedli!?
? Takhle trápit maminku!!! Jak píše @marcela74, děti jsou asi v pohodě ( přece dobrovolne nechtějí umřít hladem) jen my šílíme… Manzel byl pry to samy, ve 4letech byl v ozdravovně na vykrmení…
No Elli pořád ještě nemá ani 10 kg, i se mi zdá bledá… V záři jdeme na 18m kontrolu, tak si řeknu jestli ji udělají z kapičky krevní obraz… V tydnu jsem ji dala pul rozpuštěný tablety železa do kaše, ale zase jsem četla, že předávkování je hrozne nebezpečný, u děti smrtelný ( jasně, že velka dávka, ale stejně
) tak to nechám radši na MUDr ).
Holky stavitelky - hodně štěstí
nás čeká rekontrukce stropu a mám z toho osypky už teď
manžel to chce mít do listopadu hotovy, ja bych radši až na jaře… ![]()
Ještě jsem chtěla napsat, že malá pochopila Pexeso
hraje to teda na IPodu
4×4 obrázky, chvilku ji to trva, ale sama to dá..
mate u vás taky někdo něco, co můžou prťata hrát? (Myslím neco ´inteligentního"
)
@Evčík2
Tak Toníka nezajímá nic, jen auta a vše co má kola, a ještě jeho „zemědělská kniha“ Rok na vesnici, ale jen ty strany, kde jsou traktory, kombajny a různé další stroje. Jiné hračky nemají šanci. Je fakt, že si s autem dokáže jezdit i hodinu v kuse. Takže paráda.
Dneska jsme měli křtiny Toníka, tak dávám pár fotek. ![]()
Je tam hlavně Toník s kmotry, my jsme tak nějak v pozadí.
Příspěvek upraven 25.08.15 v 05:51
@Evčík2
Jozifek si moc nehraje, trochu na pisku, ale tam ho spis bavi vsude pisek rozhazovat. A kdyz postavime komin z kostek, tak ho bori. A pak teda taky jezdi s autama. Nejinteligentnejsi vec co delame je asi prohlizeni zviratek v knizce:-). Ze by zvladl peseso, to me vubec nenapadlo…
@marcela74 blahopřejiu a vítám „do rodiny“ (katoliků?) asi to zvladnul v pohodě viď
a jakého měl motýla
fešák
!
@marcela74 @olga1975 malá je docela zvídavá, není teda kramářka, do šuplíku koukne, prohlíží a zase zavře, ale knížky co máme ji už nebaví ( jednu dobu jsme cely den furt dokola prohlíželi, tak jsem jich nakoupila dost
) a jak se ji povedl kominek ze všech 9 kosticek co ma, tak uz ji to taky neba
Puzzle je ještě těžký, s Duplem si taky ještě sama moc nevyhraje…tak nevim co na hraní, aby ji to chvíli zabralo a nekoukala pořád jen na youtub
Po venku se vždycky neco najde, co dělat, ale doma ![]()
@Evčík2
Tady na třinecku a těšínsku jsme převážně evangelíci. ![]()
Křtiny byly fajn, ale už druhý den jsem fyzicky teda grogy, vždycky když je nějaká větší zátěž, tak potom ležím jako placek.
Jinak Toník opět od rána jezdí s autama. Z deky si udělal tunel nebo garáž a zajíždí tam se svýma ferrari.
Telka ho nezajímá, nějaké pohádky nebo tak, maximálně reklamy.