Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
20.8.15 20:17

@Vlaďka 74 @olga1975
Přeju pevné nervy. Dneska to není legrace stavět barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
21.8.15 13:02

@Evčík2
No ja som bola absolutny nejedlik…no bohuzial teraz to mne fakt nie je vidiet :lol: :roll:
Aj brat bol absolutny nejedlik…ten dokonca bol na nejakom vykrmovacom tabore…po 3 mesiacoch pribral 100g :lol: :mrgreen:…to tam asi napisali, aby tam bol aspon nejaky prirastok :lol:
No a teraz ma 29 a uz ma pupok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
21.8.15 13:07

Ahojte,
kolko Vam deti vypiju tekutin?
Ako mne Lukasko pije prvu ligu…mama do mna stale husti, ze to nie je normalne, ze tolko pije, ze aby nemal cukrovku :roll:
On vypije cca. 1.4 litra…ako je to fakt dost :lol:, ale zas si vravim vsak je 30 stupnov, tak nech pije.
No hlavne on ma taky blby zvyk, ze pije aj v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
21.8.15 15:03

@Monika123
S pitným režimem u nás stejně, ve vedrech vypije i 1,5 litru tekutin, a to myslím bez mléka, jen vodu nebo čaj. Moje máti taky vyšiluje, jestli nemá cukrovku. Ale teď už myslím pije i míň, vedra ustoupily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
21.8.15 21:11

Děvčata, jak se jmenuje aplikace do mobilu, která kontroluje složení potravin pro děti? Myslím, že to některá máte. Nemůžu se na netu dopátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.8.15 22:05
@marcela74 píše:
Děvčata, jak se jmenuje aplikace do mobilu, která kontroluje složení potravin pro děti? Myslím, že to některá máte. Nemůžu se na netu dopátrat.

mám to jakoNutriAtlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
21.8.15 22:34

@Evčík2
díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.8.15 14:49

@Monika123 a můžeš mi prosím tě říct, proč jste jako maly nejedli!? :lol: ;)? Takhle trápit maminku!!! Jak píše @marcela74, děti jsou asi v pohodě ( přece dobrovolne nechtějí umřít hladem) jen my šílíme… Manzel byl pry to samy, ve 4letech byl v ozdravovně na vykrmení… :roll: No Elli pořád ještě nemá ani 10 kg, i se mi zdá bledá… V záři jdeme na 18m kontrolu, tak si řeknu jestli ji udělají z kapičky krevní obraz… V tydnu jsem ji dala pul rozpuštěný tablety železa do kaše, ale zase jsem četla, že předávkování je hrozne nebezpečný, u děti smrtelný ( jasně, že velka dávka, ale stejně :think: ) tak to nechám radši na MUDr ).

Holky stavitelky - hodně štěstí :kytka: nás čeká rekontrukce stropu a mám z toho osypky už teď :roll: manžel to chce mít do listopadu hotovy, ja bych radši až na jaře… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.8.15 15:44

Ještě jsem chtěla napsat, že malá pochopila Pexeso :D hraje to teda na IPodu :roll: 4×4 obrázky, chvilku ji to trva, ale sama to dá.. :pankac: mate u vás taky někdo něco, co můžou prťata hrát? (Myslím neco ´inteligentního" :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.8.15 20:34

@Evčík2
Tak Toníka nezajímá nic, jen auta a vše co má kola, a ještě jeho „zemědělská kniha“ Rok na vesnici, ale jen ty strany, kde jsou traktory, kombajny a různé další stroje. Jiné hračky nemají šanci. Je fakt, že si s autem dokáže jezdit i hodinu v kuse. Takže paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.8.15 22:41

Dneska jsme měli křtiny Toníka, tak dávám pár fotek. :)
Je tam hlavně Toník s kmotry, my jsme tak nějak v pozadí.

Příspěvek upraven 25.08.15 v 05:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.8.15 06:43

@marcela74

To je frajer:-) moc mu to slusi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.8.15 06:48

@Evčík2
Jozifek si moc nehraje, trochu na pisku, ale tam ho spis bavi vsude pisek rozhazovat. A kdyz postavime komin z kostek, tak ho bori. A pak teda taky jezdi s autama. Nejinteligentnejsi vec co delame je asi prohlizeni zviratek v knizce:-). Ze by zvladl peseso, to me vubec nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
25.8.15 08:17

@marcela74 blahopřejiu a vítám „do rodiny“ (katoliků?) asi to zvladnul v pohodě viď :andel: a jakého měl motýla :D fešák :jazyk:!

@marcela74 @olga1975 malá je docela zvídavá, není teda kramářka, do šuplíku koukne, prohlíží a zase zavře, ale knížky co máme ji už nebaví ( jednu dobu jsme cely den furt dokola prohlíželi, tak jsem jich nakoupila dost :roll: ) a jak se ji povedl kominek ze všech 9 kosticek co ma, tak uz ji to taky neba :? Puzzle je ještě těžký, s Duplem si taky ještě sama moc nevyhraje…tak nevim co na hraní, aby ji to chvíli zabralo a nekoukala pořád jen na youtub 8) Po venku se vždycky neco najde, co dělat, ale doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.8.15 08:36

@Evčík2
Tady na třinecku a těšínsku jsme převážně evangelíci. :mrgreen:
Křtiny byly fajn, ale už druhý den jsem fyzicky teda grogy, vždycky když je nějaká větší zátěž, tak potom ležím jako placek.
Jinak Toník opět od rána jezdí s autama. Z deky si udělal tunel nebo garáž a zajíždí tam se svýma ferrari. :lol: Telka ho nezajímá, nějaké pohádky nebo tak, maximálně reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí