Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
15.9.15 13:39

@Evčík2 u nás tak boj většinou zabírá že já čistím Šímovi a on mě. Jinak máme období vzteku a řevu nic mezi tím není jak mu něco nejde a nebo nesmí vzteká se a řve aa někdy se musím přiznat už šílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.9.15 14:42

@konice20 taky to zkouším, že si budeme čistit navzájem, ale to jen otevře a hned zase zavře a chce čistit jen mě :roll: proste ji ten kartáček nechávám uz jen aspon kousat, protože si do pusinky nenechá sáhnout… To bude jednou očištec u zubaře ( ještě zádný ho nemá, nikdo nebere, obzvlášt děti :cert: )
Joooo holka trpělivost, kliiiiiid… Nech ho, jdi pryč, hlavne neřvat a netlouct, to by se asi jen stupňovalo :think: u nás je celkem klid, taky brblá, ale dá se to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.9.15 17:42
@Evčík2 píše:
Holky daří se vám čistit prťatům zoubky? U nás teda děs… :( :oops:

Toníkovi dávám kartáček jako „hračku“ přes den, a radostně si ho vždy okusuje, tím i čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.9.15 18:30

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.9.15 19:58

My berem Jozifka s sebou k nasi zubarce na preventivku, takze uz byl 2×:-). Pry by bylo dobre po kazdem kojeni v noci aspon otrit zoubky vlhkou plinkou, ale jak to zvladnout prakticky, to teda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.9.15 08:29

@olga1975 to je supr, že jste už byli u zubarky… Co se narodila, tak se pořád ptám, jestli mi ji vezmou do péče (i výměnou za manžela) a NE. Ma plno…a jinam bych musela přejít i já a všude plno… No a jezdit 60km do Hradce Králové, kde bere, se mi nechce…
Pry to noční kojení je blby, ale prakticky je otírat nejde :lol: 100× za noc ve spaní? Si říkám, že tu bradavku mají v pusince docela daleko a že to mliko jde spis rovnou do krku, že na zoubky ani nepřijde :think: moje útěcha 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.9.15 17:49

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.9.15 06:12

@Evčík2

tak to je sila… U nas taky (pry) zubari moc neberou (nevim, protoze u te sve jsem uz opravdu dlouho). Starsi dcera voli stredni skolu, tak ji navrhnu variantu gympl a pak na zubarinu:-).

Vlastne me napada, jak jsi dopadla s tim kojenim? Prsa dobry, bez praskani? A co ti pripadne pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
17.9.15 08:54

Ahojky,
všechny vás moc zdravím z nemocničního lůžka, jsem po operaci a cítím se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.9.15 09:35

@marcela74

to je dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.9.15 09:40

@marcela74
to je super :) držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.9.15 13:31

@marcela74 :mavam: ahooooj :) tak to j výborný! Čekáme na další dobré zpravy…!

@olga1975 no měla jsi pravdu - ten primární problém byly mokrý plavky a zoubky to uz jen dodělaly… Dávala jsem si na to pak pozor, kdyz uz koupat, tak rychle prevlict, usušit, namazat Bepantenem, ale radši než koupání jen větrat a bavlněná podprda. Jak se to zahojilo, tak paráda, jedeme dál… No ikdyž, co ti budu vyprávět, hlavně v noci a při usínání mě to rozčiluje… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.9.15 15:45
@marcela74 píše:
Ahojky,
všechny vás moc zdravím z nemocničního lůžka, jsem po operaci a cítím se dobře.

Tak to je super. Tak snad uz sa budes citit len a len dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.9.15 16:45

"@marcela74 tak to je dobře že už to mas zasebou teď už bude jenom lépe..

Dnes jsem se byla podívat v práci a jsem nadšená že Šimona je po mě vůbec se nebojí a všechny by umuchlal. Já teda taky a hrozně mi má práce chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.9.15 17:42

@konice20
Ja som tento tyzden nastupila do prace..zatial na 2 dni v tyzdni od listopadu na plny uvazok.
Ako tie 2 dni…to bola takaaaa pohoda :mrgreen:…nic som nemusela upratovat ani varit, naobedovala som sa v klude v spolocnosti dospelych ludi, bolo som upravena pekne oblecena…nie ako doma stale v teplakoch :lol: :mrgreen:
No proste krasne 2 dni…uz teraz sa tesim na pondelok :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital