Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
29.8.15 12:50

Ahojte,
tak u nas tiez Lukasko lieta s ruzovym kacarkom :lol: :mrgreen: a potom sa ide hrat s autami…ako riadny chlap :mrgreen:
Posledne 2 dni bol tak strasne uplakany…proste len sa chcel nosit na rukach…a potom som zistila, ze mu lezu 3 stolicky naraz…tak aspon je opravnene protivny :lol:
V pondelok mu zacita adaptacia do jasli :roll:…no tento mesiac bude tazky Lukasko jasle, Klarka nova skolka…prvy krat v jej zivote statna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.8.15 22:55

@Monika123
Fakt jsou ty voskové figury dokonalé. No uvidíme. Zítra večer už by měli dorazit domů, tak už se na toho mého lumpa těším. Doma je neskutečné ticho. :lol: Marek je totiž hodně ukecaný a komunikativní, a teď nic. Je to zvláštní, když je doma, tak mu říkám „prosím, už chvíli mlč“, a když doma není, člověku to chybí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.8.15 22:57

Jo a novinka, Toníčkovi rostou nahoře tři zuby najednou, obě jedničky a jedna dvojka, chudák už je to vidět, každým dnem se prorazí.
Dnes jsme hodně vandrovali po výletech, a Toník má nový krásný žlutý bagr. Vybral si ho sám. :P Takže sbírka vozidel se rozrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.8.15 15:29

H&M shop má do zítra 15% slevu na vše a dodání zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.8.15 15:42
@Evčík2 píše:
H&M shop má do zítra 15% slevu na vše a dodání zdarma…

Jejda :lol: :mrgreen:
A na www.odmaminky.cz najdes 20% zlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
31.8.15 16:18

A je to tam 1 000Kc pryc :lol: :mrgreen:
A to sme ani nic nepotrebovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.9.15 15:40
@Monika123 píše:
A je to tam 1 000Kc pryc :lol: :mrgreen:
A to sme ani nic nepotrebovali :lol:

taky jsem chtěla jen teplou vestičku…ale ještě jsem přihodila 3 kalhoty :mrgreen:
Jak to děti zvládli 1.den v „novým“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
2.9.15 15:57

@Evčík2
Evi, na kterých internetových stránkách jsi objednávala oblečky HM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
2.9.15 16:15

@Evčík2
Už jsem to našla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
2.9.15 18:34

@Evčík2

Ty slevy tam obcas byvaji nebo to byla vyjimka? Nestihla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.9.15 08:32

@marcela74 @olga1975 omlouvám se, ze jsem sem nehodila zrovna odkaz, spěchala jsem :,( :oops: slevy nebo doprava zdarma je jen občas, jednou do mesice? Ted to bylo jen na 24hodin :cert: zaregistrovala jsem se teprve v červnu, chodi mi to mailem… Jinak mají akce na určitý druh zboží, kolekci nebo ve vyprodeji pořád.. Ja jsem s jejich oblečením spokojena, vím jak co pasuje a velikosti, tak je to fajn, do obchodu to mám nejblíž hodinu a to se s malou nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.9.15 09:33
@Evčík2 píše:
@marcela74 @olga1975 omlouvám se, ze jsem sem nehodila zrovna odkaz, spěchala jsem :,( :oops: slevy nebo doprava zdarma je jen občas, jednou do mesice? Ted to bylo jen na 24hodin :cert: zaregistrovala jsem se teprve v červnu, chodi mi to mailem… Jinak mají akce na určitý druh zboží, kolekci nebo ve vyprodeji pořád.. Ja jsem s jejich oblečením spokojena, vím jak co pasuje a velikosti, tak je to fajn, do obchodu to mám nejblíž hodinu a to se s malou nedá…

No ja mam sice obchod nemam tak daleho ako ty, ale ked tam pridem, tak vacsinou nemaju tu velkost co potrebujem, tak cez net je to lahsie :mrgreen:
Ja takto nakupujem aj Lindex :mrgreen: tiez maju eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.9.15 09:40

Ak by ste nahodou zhanali nove boty celorocky ci zimne…tak tato pani ma super ceny na boty Essi.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
My uz mame doma celorocne aj zimne…Essi som kupovala aj Klarke su super…len teda Klarke ma vzdy stali ku 1000Kc a pani ich ma za 450Kc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.9.15 13:09

@Monika123 botičky vypadají dobre :palec: ale máš zkušenost s tou pani??? Tolik novych bot za takovou slevu v bazárku se mi moc nepozdavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.9.15 13:54
@Evčík2 píše:
@Monika123 botičky vypadají dobre :palec: ale máš zkušenost s tou pani??? Tolik novych bot za takovou slevu v bazárku se mi moc nepozdavá :think:

Ja som si od nej objednala a vsetko rychlo a bez problemov dodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí