Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
tak u nas tiez Lukasko lieta s ruzovym kacarkom
a potom sa ide hrat s autami…ako riadny chlap ![]()
Posledne 2 dni bol tak strasne uplakany…proste len sa chcel nosit na rukach…a potom som zistila, ze mu lezu 3 stolicky naraz…tak aspon je opravnene protivny ![]()
V pondelok mu zacita adaptacia do jasli
…no tento mesiac bude tazky Lukasko jasle, Klarka nova skolka…prvy krat v jej zivote statna ![]()
@Monika123
Fakt jsou ty voskové figury dokonalé. No uvidíme. Zítra večer už by měli dorazit domů, tak už se na toho mého lumpa těším. Doma je neskutečné ticho.
Marek je totiž hodně ukecaný a komunikativní, a teď nic. Je to zvláštní, když je doma, tak mu říkám „prosím, už chvíli mlč“, a když doma není, člověku to chybí. ![]()
Jo a novinka, Toníčkovi rostou nahoře tři zuby najednou, obě jedničky a jedna dvojka, chudák už je to vidět, každým dnem se prorazí.
Dnes jsme hodně vandrovali po výletech, a Toník má nový krásný žlutý bagr. Vybral si ho sám.
Takže sbírka vozidel se rozrůstá.
@Evčík2 píše:
H&M shop má do zítra 15% slevu na vše a dodání zdarma…
Jejda
![]()
A na www.odmaminky.cz najdes 20% zlavu.
@Monika123 píše:
A je to tam 1 000Kc pryc![]()
A to sme ani nic nepotrebovali
taky jsem chtěla jen teplou vestičku…ale ještě jsem přihodila 3 kalhoty ![]()
Jak to děti zvládli 1.den v „novým“?
@Evčík2
Evi, na kterých internetových stránkách jsi objednávala oblečky HM?
Ty slevy tam obcas byvaji nebo to byla vyjimka? Nestihla jsem…
@marcela74 @olga1975 omlouvám se, ze jsem sem nehodila zrovna odkaz, spěchala jsem
slevy nebo doprava zdarma je jen občas, jednou do mesice? Ted to bylo jen na 24hodin
zaregistrovala jsem se teprve v červnu, chodi mi to mailem… Jinak mají akce na určitý druh zboží, kolekci nebo ve vyprodeji pořád.. Ja jsem s jejich oblečením spokojena, vím jak co pasuje a velikosti, tak je to fajn, do obchodu to mám nejblíž hodinu a to se s malou nedá…
@Evčík2 píše:
@marcela74 @olga1975 omlouvám se, ze jsem sem nehodila zrovna odkaz, spěchala jsem![]()
slevy nebo doprava zdarma je jen občas, jednou do mesice? Ted to bylo jen na 24hodin
zaregistrovala jsem se teprve v červnu, chodi mi to mailem… Jinak mají akce na určitý druh zboží, kolekci nebo ve vyprodeji pořád.. Ja jsem s jejich oblečením spokojena, vím jak co pasuje a velikosti, tak je to fajn, do obchodu to mám nejblíž hodinu a to se s malou nedá…
No ja mam sice obchod nemam tak daleho ako ty, ale ked tam pridem, tak vacsinou nemaju tu velkost co potrebujem, tak cez net je to lahsie ![]()
Ja takto nakupujem aj Lindex
tiez maju eshop.
Ak by ste nahodou zhanali nove boty celorocky ci zimne…tak tato pani ma super ceny na boty Essi.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
My uz mame doma celorocne aj zimne…Essi som kupovala aj Klarke su super…len teda Klarke ma vzdy stali ku 1000Kc a pani ich ma za 450Kc ![]()
@Monika123 botičky vypadají dobre
ale máš zkušenost s tou pani??? Tolik novych bot za takovou slevu v bazárku se mi moc nepozdavá ![]()
@Evčík2 píše:
@Monika123 botičky vypadají dobreale máš zkušenost s tou pani??? Tolik novych bot za takovou slevu v bazárku se mi moc nepozdavá
Ja som si od nej objednala a vsetko rychlo a bez problemov dodala.