Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
23.9.15 14:38

Hojik holky procitam za letu je tu jeste nějaký prcek co nechodí my jsme pořad na 4:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.9.15 14:37
@carodejka711 píše:
Hojik holky procitam za letu je tu jeste nějaký prcek co nechodí my jsme pořad na 4:(

No myslim, ze v tejto skupine uz vsetci chodia. No ono je to este v norme ked dieta zacne chodit do 18m…ak nie, tak sa radsej treba spytat doktora nech sa pre istotu na dieta pozrie.
Kamoske zacal syn chodit ako 20m a teda teraz mal 2 roky a lieta ako vietor :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.9.15 23:42

Holky děkujeme za gratulace…bylo to trosku složitější, že jsem podstoupila i odběr plodove vody, ale výsledky dopadly dobře…a dozvěděli jsme se, že to je chlapeček…mamka má 5 vnucek a ted konecne bude kluk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.9.15 08:29

@LenkaV89
Tak to je krásné. Taky moc blahopřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.10.15 07:28

Ahoj holky,
tak jak vaše ratolesti? V průběhu října už bude všem rok a půl. :lol:
Toník - je moc hodný, krásně chodí, když hraje na schovky se starším bráchou, tak dokonce i rychle běhá, je malý otesánek, sní všechno, co mu nachystám, spí jednou denne od 12 do 15 až 16, zuby už rostou :P, dole dva, třetí se klube, nahoře dva a dva lezou, na nočník nic, miluje zvířata, nejvíc si hraje s auty, traktory a bagry, má jen dvě oblíbené knihy (se zahradní technikou a obrázkovou s jídlem), rád tančí, chodí rád na procházky, ale jen po hlavní silnici, kudy jezdí auta, aby je mohl kontrolovat, nebo k sousedovi, má statek, koně, krávy a hlavně traktory. Je technický typ, kabely, zásuvky, šroubovací hračky, motory, větráky, vše co rachotí, to miluje. Má výbornou jemnou motoriku, prstíkama všechno krásně chytá. Moc nemluví, jen mama, ňam ňam, není, jede, tam, dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.10.15 07:55

Toník a jeho traktor.
Foto čerstvě po probuzení, malý trochu mimo, ale v ruce musí mít traktor.

Příspěvek upraven 03.10.15 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.10.15 08:13

@marcela74 ahojda tak Šimon má zubů 12 z toho 4 stoličky. Chodí už taky skvěle venku už ho musím i dobihat, vůbec neuposlechne. Naučil si dělat stupínek z různých hraček aby se dostal tam kam jinak nedosáhne. Baští hezký nejraději má samozřejmě sladké. Vše ho baví tak maximálně 5minut a už je zase jinde. Vzteklej je teda hrozně když něco nesmí a nebo mu vemu nějakou pro něj nevhodnou věc. A hrozně řád mi léze do spodního prádla oblékne si přes hlavu moje tanga a je spokojenej že mu to sluší. Zabírá se do skříní a museli jsme odstranit všude klíče už se mu podařilo s ním otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.10.15 13:53

Je to super, ze tak pekne rastu.
Lukasko sa casto smeje…hodi taky americky usmev kde vidno hore 4 zuby a dole 2 :)
U nas vedie motorka…je na nej aj doma aj vonku. Papa stale a vsechno, ale zas je to chlap a nemoze mat to iste jedlo napr. 3 dni za sebou :lol:
Spi 1× denne tak 1-1,5hod, rano sa budi o 7 a spat chodi o 20:00.
Chodi uz do skolky a je tam strasne spokojny…teraz v stredu, ked ho tam manzel viezol, tak bol cely stastny, ze tam ide :mrgreen:
Inak stale chce chodit von - vzdy si prinesie boticky a nahana ma s nimi az pokial nejdeme von.
Je to s nim teraz take prijemne obdobie…dufam, ze to dlllhdo vydrzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
4.10.15 06:57

Jozifek neji, teda ma to v takovych vlnach, vzdycky ji lip a pak se mu zacnou tlacit zuby a sup, zase jenom mliko. Nahore ma ted 1, 2 a rostou 4 a dole to same. Vstava kolem 7 a chodi spat mezi 8 a 9 a spi v poledne vetsinou tak dve hodky.

Ma ted vztekaci obdobi, jak ho to chytne, tak vsim haze, co ma zrovna po ruce, auticko, motorka, cepice, bude asi dost cholerik :-). Me nekdy prijde, ze mu kazda cast mozku uvazuje samostatne, obcas jak se vztekne a necim mrskne, tak se pak zarazi, jako by premyslel, co se to vlastne stalo:-).

Jinak je sladous a smeje se jak krtecek:-), taky miluje chozeni ven a motorku (odrazedlo). Na hristi chce zasadne veci, se kteryma si hraje nekdo jiny. Umi rict mami, bu, koko, be, cici, ia a to je asi vsechno. Jo a miluje zvirata, u babi furt neco krmi a ve meste pronasleduje psi a kocky na prochazce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
5.10.15 13:09

Holky vy jste to tak krasne popsaly :lol: u nás od všeho kousek, nápodobně :mrgreen: měli jsme jít na 18m kontrolu, ale popletla jsem datum :oops:, tak jdeme 14.10. No myslím, ze přes 10kg ale ještě nebudem :? Momentálně zase nejí, třetí den jen MM :roll: zubů 9+2 skoro venku čtyřky. Jinak u nás ještě rada kreslí - po zdi :cert:! Přidám pak foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
5.10.15 14:28

Abstraktní umění…snad je to trochu vidět :think:
Jo a je hodně ukecaná - odhaduju na čínštinu s portugalským přízvukem :mrgreen: ale jak přijde někdo cizí, tak zarytě mlčí! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.10.15 14:30
@Evčík2 píše:
Abstraktní umění…snad je to trochu vidět :think:
Jo a je hodně ukecaná - odhaduju na čínštinu s portugalským přízvukem :mrgreen: ale jak přijde někdo cizí, tak zarytě mlčí! 8)

Tak taku zed mame aj my, len menej pokreslenu - stihla som v cas zasiahnut :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.10.15 08:33

@Monika123 me nedošlo, co tam dělá… Až kdyz pro me přišla a radostně ukazovala… 8o :roll: ted uz jen hlídání, aby nešla i jinam. Tam na tom místě mě to tolik neva, stejně se musí vymalovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
10.10.15 22:44

Ahoj holky, už vůbec nemám čas se za váma chodit koukat. :-( Jinak dneska je naší Elišce roka a půl. Je to velký éro :-D Máme 12zubu z toho už všechny 4 stoličky. papáme jak o život máme už 11kg. Je ukecaná neuvěřitelně. Umí už i říct opice, tak určitě, ještě, taky, pojd, a mnoho a mnoho dalšího dokonce už i běž pryč :-D Ted máme období moje moje a jak už někdo psal vztekání když něco nedovolím nebo vezmu :-D Já stále cvičím své fitMAMI a je to super. 15.8. jsem se stala vdanou paní :-) Všechno je fajn a uživáme každý den. Mějte se všechny krásně a zase se za vámi snad brzy kouknu. :_) Přikládám dvě fotky ze svatby a jednu Elinku u babi a dedy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
13.10.15 08:15

@KačenkaU
Moc sluší, taková šmrncovní nevěsta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...