Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Toník má angínu, takže další antibiotika. Myslím, že už třetí za svůj krátký život.
Jinak na vánoce chci pořídit piánko na nožkách. U známých ho to moc bavilo. Jinak nic extra, letošní vánoce hodlám nějak přežít, pokud půjde vše dobře a nebudu nemocná, s ozářkama končím 23.12., takže nějaké vánoce mám letos na párku. ![]()
Jejda. chudatko. Co na to doktorka? Dela vam nejake specialni vysetreni? To je treti angina?
Joooo Vánoce, jen par prkotin co uvidím, malá má tolik krámů (poděděné), až mi to vadi- všude to roznáší a brkame přes to ![]()
@marcela74 chudacek
co naplat, tak už jen posilovat telicko, ať se to už nevrací
našla při hledání něčeho vyzivnyho pro tu naši cacoru toto : http://www.nutridrink.cz/fortini.html# pro nás to není, protože je tam mléčná bílkovina, ale pro nemocný deticky by to mohlo byt ![]()
Nam ted nutridrink doporucila doktorka, jak se ji zdalo, ze maly malo pribral.
@olga1975 píše:
@Evčík2Nam ted nutridrink doporucila doktorka, jak se ji zdalo, ze maly malo pribral.
já jsm si koupila loni pro sebe, když jsem byla unavená a nestíhala jsem se poradne najíst.. Dobrý to bylo. Nevedla jsem, ze to mají i pro děti! A takový čokoládový, hmmmmm
Škoda, že je to s mlikem, hned bych to koupila.
@olga1975 a už se ti podařilo malýho zvážit zaměřit? Ze jsem tak zvědavá ![]()
To vis, ze jsem hned koupila digitalni vahu
. Na tak 11 a pul v domacim obleceni, takze tak 11 kg celkove. Takze pribral za toho pul roku asi kilo.
Kolik meri netusim, to by musel na chvilku zastavit.
Vcera dostal po prdeli, schvalne hodil cepici do kaluze, darebak. Moc dobre jsem videla, co chce udelat, trikrat jsem mu rekla ne, takze ma smulu hosan. Nebude delat lumparny.
@olga1975
Byli jsme u dr, na mandlích bílý hnis, takže udělala stěry, a nasadila antibiotika.
Ale je fakt, že zabraly hned, už včera odpo měl dobrou náladu, začal jíst, a dělal blbiny. To je vždy dobré znamení. ![]()
Jinak angínu má podruhé, jednou byl počínající zápal plic, jak jsme byli v nemocnici, březen.
To je dobre, ze ATB zabiraji. U nas par roku zpatky Anicka mela myslim 3 x po sobe anginu behem cca pul roku a tehdy nas Dr. vsechny poslala na stery. jestli nekdo neni bacilonosic. No nastesti jsme nebyli a ta treti byla posledni a od te doby je klid…
Holky včera jsem vzala Simu do hračkářství a byl naprosto nadšenej z kinetického písku jen se mi zatím nepovedl prosadit i doma
no já sama jsem z něj byla nadšená. Lego už má náš Ježíšek také na skladě, pak rozmyslime kuchyňku, ponk s nářadím u babičky a taky by to chtělo poradny auto. A z hračkářství jsem ho nemohla dostat, tak máme zasebou i první vztekací scénu.
prvni scena, tak to ti zavidim, me se ted vzteka v jednom kuse, nechce od kacen (chodime krmit k rybniku), nechce z kaluze, nechce od pisku. Rev, rev, rev.
@olga1975 no první velká scéna že se ohlídlo půl obchoďáku co to máme za spratka. Jinak se taky vzteká pořád a kaluže jsou také v kurzu.
@marcela74 píše:
@olga1975
Byli jsme u dr, na mandlích bílý hnis, takže udělala stěry, a nasadila antibiotika.
Ale je fakt, že zabraly hned, už včera odpo měl dobrou náladu, začal jíst, a dělal blbiny. To je vždy dobré znamení.
Jinak angínu má podruhé, jednou byl počínající zápal plic, jak jsme byli v nemocnici, březen.
Jej chudiatko..to uz tretiu? To je celkom dost.
Ja davam Lukaskovi kazde rano Ccko a Dcko, tak mozno by vam to pomohlo trosku nastartovat imunitu. Existuje aj vitaminovy sirup Martanci ten je tiez dobry.