Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
13.11.15 15:26

Holky taky vám děti tak rychle rostou z boticek :zed:? My je máme tak max na 3 mesice… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.11.15 17:26

@Evčík2

Na me se prodavacka obuvi velmi vlidne usmiva:-), mam jeden oblibeny obchod, kam chodim…

Letos uz jsem kupovala Jozifkovi plne boty na jare, sandalky v lete, plne boty na podzim a k tomu gumacky, protoze dost prselo a ted minuly tyden zimni boticky, ty uz ma 25.

K tomu dvoje boty Petovi a dvoje Ani, jo Ani vlastne jeste jedny do tanecnich a jedny k druzickovym satum na svatbu.

Me taky myslim dvoje, no, uz bych mela dostat mnozstevni slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
14.11.15 13:40

@olga1975 no bodejť by se neusmívala :mrgreen: takových nákupů :D
Co tak počítám, tak od prvních botiček k 1.narozeninam jsem jich pro malou koupila už sedmery (aby měla vždycky dvoje rüzný) a to nepočítám čtvery bačkorky :roll: no a teď s hrůzou zjišťuju, že do jara nám zimní nevydrží… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
14.11.15 15:17

@Evčík2

Ty jo, tak to jsi mnohem lepsi-). Taky te asi v obuvi radi vidi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.11.15 19:30
@Evčík2 píše:
Holky taky vám děti tak rychle rostou z boticek :zed:? My je máme tak max na 3 mesice… :roll:

Ano, ano…akurat som dokupovala 4 pary backurek nech ma do zasoby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.11.15 09:14

Ahojky,
Toníčkovi zabraly léky ihned, a představte si, že jsme přehodili postel na druhou stranu ložnice, a spí celou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.11.15 19:23
@marcela74 píše:
Ahojky,
Toníčkovi zabraly léky ihned, a představte si, že jsme přehodili postel na druhou stranu ložnice, a spí celou noc!!!

Fakt? Tak to mate super, ze ste objavili to spravne miesto :palec:.
U nas uz Lukasko spal v kazdej moznej miestnoti, ale vplyv na spanok to nikdy nemalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
15.11.15 19:41

@Monika123
Snad jo, ještě k tomu spí hlavou na opačnou stranu, než my. Našel si svou polohu a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.11.15 09:56
@olga1975 píše:
@Evčík2Ty jo, tak to jsi mnohem lepsi-). Taky te asi v obuvi radi vidi, ne?

u nás jsem kupovala jen ty bačkorky :mrgreen: boticky nemají výběr…zbytek všelijak, i na netu. Má teď 23, tak nevím jestli vzít 25? Aby přes tak velký nadměrek zase nebrkala :think:
Jo a Elouše vážím tak, že ji držím nahatou v náruči a pak se zvážim bez ní. Zda se, že už má 10,1 kg :mrgreen: :lol: snad už na dvoucifernym čísle zůstaneme…

@marcela74 to je super, že to pomohlo :palec: než ho chudáčka zkoumat, jestli není ´divnej´, stačí dát pelíšek jinam :andel: já si vzpomínám, byla jsem už ve školce, že jsem byla náměsíčná :lol:! Naši mě hlídali a pak mě rano vyprávěli, co jsem v noci dělala… Občas jsem se při tom i vzbudila ranou do hlavy :zed:
U nás se teď taky spí špatně… Usiná pozdě a do 4h do rana knoura, hází sebou, porad mě sosá :roll:usne tvrde až k ránu… A jak je světlo, tak už zase nezaberu já, takže poslední 3 noci jsem spala tak 4 hodiny max. Boli mě hlava a jsem teda KO… Snad to brzy přejde… Nevím čím to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
18.11.15 06:29

No u nas Lukasko teraz tiez spi katastrofalne…hadam to rychlo prejde. Teraz s nim spal manzel, ale dnes budem ja, tak dufam, ze uz to bude lepsie :lol:
Ako rastu mu zuby spicak a dole trojka…tak ono to bude isto tym :roll:
Teraz mame doma babicku na 2 tyzdne, tak to je taka pohodicka :mrgreen:
Dokonca vcera sme boli s manzelom v kine na novu Bondovku…to bol relax :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.11.15 15:23

@Monika123 hmmmm hlídání závidím :oops: a o Bondovi si muzu tak leda nechat zdát…že by to ale byly sny :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.11.15 06:23
@Evčík2 píše:
@Monika123 hmmmm hlídání závidím :oops: a o Bondovi si muzu tak leda nechat zdát…že by to ale byly sny :mrgreen: :lol:

No veru…krasne sny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.11.15 07:17

@Monika123
jo jo jo, nový Bond je můj typ :mrgreen:

Holky, jupí, dnešní noc spánek opět v celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.11.15 08:41
@marcela74 píše:
Holky, jupí, dnešní noc spánek opět v celku.

Jej, tak to v dobrom zavidim.
Aj ked dnes mal tiez Lukasko najlepsiu noc v jeho zivote…zobudil sa iba 2× 8o :dance:…sice vzdy bol hore tak pol hodinu pokial znova zaspal, ale aj tak to je dobre…len teda dufam, ze mu to vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.11.15 08:44

Spamujem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie