Poradna duly
Jana Čurdová
@marcela74 faaakt jdu tam hodit vocko ja je chciiiiii
jsou krasny Marcelko…
@Vlaďka 74
Vladi, vyčkej, během víkendu tam budu ještě dodávat nějaké další věci.
@marcela74 Marcelko ja urcite koupim, mam venkovni (teda budu mit ) ruzovo zelenou tutu kombinaci miluju. Takze pro mne budou urcite ruzovy a zeleny vajicka a hnedy ptacci a s tou travou nahore, ale pockam co jeste hodis za foto
. Zrovna jsem v nemecku koukala co povesim ven na vetve do kvetniku a ted mam vyreseno
. Koupila jsem tam ty 50 cm hlineny kvetniky no manzel mel oooobrovskou radost, ze ted kdyz delame barak kupuju kvetniky
ale vysli daleko levneji nez tady ![]()
@marcela74 píše:Jej, to je krasne. Ja ze fler vyraba iba jedna zena
@konice20
snažím se je prodávat na fleruhttp://www.fler.cz/marcelatel
@marcela74 píše:
@konice20
snažím se je prodávat na fleruhttp://www.fler.cz/marcelatel
Jej, to je nadhera. A ja ze na fler predava jedna zena - som vzdy rozmyslala, ze ako to moze stihat
![]()
Marcelka - ta ruzova, duhova je nadherna - dala by sa vyrobit aj vacsia? Ja mam 5 rocnu dceru
Dakujem
@Monika123
Určitě, takže ta růžovo - duhová na pětiletou, jo? Tahle čepička je z velice fajn příze, složení bavlna + bambus, je moc příjemná na omak, absolutně nekouše, a je to spíš na jaro a teplejší podzim.
A ještě ti posílám fotky barev přízí. Můžeš si vybrat, kterou barvu bys chtěla k té duhové. Všechny jsou moc hezké a budou pasovat. Tak mrkni a napiš.
Příspěvek upraven 20.02.16 v 15:14
@Vlaďka 74 Šiju jako šílená. ![]()
Během příštího týdne očekávám zásilku materiálu na šití, takže ti můžu speciálně spíchnout růžové a zelené vajíčka. Hnědých ptáčků mám dost. Nafotím ti je, a pošlu zprávou.
@Monika123
Jelikož už pletu, demokraticky jsem teda rozhodla, že zvolím kombinaci duhová - růžová, asi je to fakt nejhezčí kombinace.
@marcela74 píše:
@Monika123
Jelikož už pletu, demokraticky jsem teda rozhodla, že zvolím kombinaci duhová - růžová, asi je to fakt nejhezčí kombinace.
Super. Teda ty si rychlik ![]()
@marcela74 píše:
@Monika123
souhlasíš teda s tou růžovou, jo?
Jasne
Ahojky
Tak Sofinka bude za 2měsíce slavit 2 roky tak nám vyrostla
Jak se máte a co dětičky? U nás vše dobré, děti rostou Nelinka za 5měs.4roky a Natálka má 9týdnu
.Jinak holky taky háčkuji, kdyby jste měl+ nekterá zájem. Čepičky od 100kč ![]()
@Vlaďka 74
Ahoj Vladi, dorazil nový matroš, takže jdu na věc.