Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
Ja kapem Vigantol stale…doktorka vravela, ze treba kapat do 2 rokov zvlast teraz ked ide zima.
A este mu davam aj vitamin C.
No a ockovanie…tiez by sme mali ist, ale uz som zacala chodit do prace, tak ani nemam kedy
…tak to neriesim ![]()
Příspěvek upraven 04.11.15 v 06:32
@marcela74
Detska neurologia? ![]()
Tak to teda cumim…pritom ved to je normalne, ze sa budi…
A podla mna to ma isto kvoli zubom.
Aj Lukaskovi sa teraz zhorsil spanok, ale ma napuchnute dasne…tak dufam, ze to bude kvoli tomu
…nech uz vsetky tie zuby vyrastu.
Me doktorka na jare rikala, ze pres leto Vigantol neni potreba, protoze maji deti dost slunka a ze zacnem znova na podzim. Coz mi prijde logicke. Ted mi to vlastne jenom pripominala.
@Lambisko no super to teda moc není
tak musíte dělat všechno pro to, aby se to uz nikdy nevrátilo ![]()
@olga1975 píše:
@Monika123Me doktorka na jare rikala, ze pres leto Vigantol neni potreba, protoze maji deti dost slunka a ze zacnem znova na podzim. Coz mi prijde logicke. Ted mi to vlastne jenom pripominala.
Taky jsme měli přes leto přestat a začít zase na podzim, až bude málo sluníčka…
@Evčík2 píše:
@Lambisko no super to teda moc nenítak musíte dělat všechno pro to, aby se to uz nikdy nevrátilo
Taky jsme měli přes leto přestat a začít zase na podzim, až bude málo sluníčka…
Fakt? Tak to mne doktorka nerikala, ale v lete som tiez nedavala ![]()
@Monika123 Že pláče, to považuje doktorka za ok, to je normální, jenže on spí a přitom třeba sedá, leze v postýlce po čtyřech, má prostě pohyb ve spánku. To se jí nezdá.
Ahojky holky ![]()
Tak očkování MMR za námi…nechci ji koho strašit, ale u nás to bylo nejhorší ocko…ještě že je za námi…změna režimu spaní, odmítání jídla…protivna byla vic jak týden…už to naštěstí pominulo
No a s druhatkem jsem byla v patek na UZ ve 30tt a ten nás chlapak už má přes cca 1750g a vše je v pořádku ![]()
No mne sa do toho tiez nechce…syn kamosky mal reakciu po mesiaci…zapal varlat…chudak.
@olga1975 me se právě taky nechtělo, ještě k tomu, že je to živa vakcína a čekáme druhé, ale nepatřím do neočkovacích, ale nic moc příjemného to nebylo
Držím palce ať jste bez reakce
Taky nejsem neockovaci, hexy uz mame vsechny ctyri. Uplne ti zavidim dalsi miminko. Ja bych taky chtela:-). Ale porad se rozumove presvedcuju, ze uz fakt ne.
Ahoj holky, jdu si pro inspirací co budete prckum nakupovat k Vánocům??? Nějaké tipy mám, ale stejně pro řadu chodí i babičky a já nevìm vymyslet toho tolik najednou a hlavně aby to chvilku zabavilo