Poradna duly
Jana Čurdová
Me to nocni kojeni taky desne prudi. To bylo moje asi nejvetsi prekvapko s detma, podle knizek deti porad spi, ve skutecnosti mi prijde, ze nespi vubec. A nebo mam extremne nespaci deti a ja jako megaspavec to nedavam.
Ahojky, cítím se dobře, dnes tady byla dr operatérka, tam mi bohužel musela vyřezat komplet lymfatické uzliny v podpaží, byly taky zasažené.
Budu to muset nějak zvládnout, snad nebudu mít velké potíže.
@marcela74
Hm, to nejsou úplně výborný zpravy… Nic méně to riziko odebrání uzlin jsi psala… Snad to nebude ničemu vadit
kdy se začíná hýbat s rukou? Hlavne pozitivni mysl
![]()
@Evčík2
Hýbat rukou už můžu, akorát mám obavu z lymfoedémů. Musím teď masýrovat ruku, aby lymfa mohla odtékat jinou cestou, např. nad lopatku na záda.
@marcela74 ahaaa
no to jsou věci… Člověk by řekl, že ty uzliny ani nepotřebuje, že jich má ještě dost jinde
až budes doma, tak to naučíš masírovat celou rodinu a budou se na tobě pěkně střídat
ať mají mamču funkční
a kdy te vůbec pustí domů?
Ahojky holkyyyy
, moc se omlouvám, že jsem tu tak dlouho nebyla…jen jsem tak v rychlosti přeletěla, co je tu nového ![]()
Trošku k tématu…u zubare už nade Terezka.byla dvakrát, v prosinci jdeme znovu. Vše v poradku zoubky vyrostly, čištění jen když má náladu jinak se můžeme stavět na hlavu…
A u nás největší novinka…V lednu se narodí bráška ![]()
@LenkaV89 jejdaaaaa
no to krasny
moc gratuluju a at jste všichni zdraví!!! Určitě tu z dubnovek nejsi sama
myslím ještě Michaela85 to čeká touhle dobou, jen tu taky dlouho nebyla, tak nevíme co novyho… A ještě jedno další miminko je na ceste tuším v dubnu, uz nevím ale u koho to bylo?
Juuu taky gratuluji
…ja uz odrozeno na veky, ale kdyby prace a vek dovolili jdu do toho ![]()