Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
26.8.15 08:02

Ahojky,
takže u nás ranní klasika, budíček, mlíko, a už sedí u krabice s autama. Asi 10 minut jsem musela točit kolama auta na setrvačník, aby byly pořád v chodu. Teď si hraje s motorkou, je trpělivý, staví ji na stojan. :P
Starší kluk jel s mamkou na poznávací zájezd do Londýna, takže budu do neděle mírně osamocena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.8.15 13:45

Ahojte,
tak my po mesiaci doma. A prichadza tvrda realita starat sa o 2 deti sama :lol: :mrgreen:
My bolo taaak dobre…mama mala cely mesiac Lukaska v noci u seba tj. mesiac som spala ako normalny clovek…jaj, tak rychlo sa na dobre zvyka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.8.15 19:08

Holky,
zítra poslední chemo, předoperační konzultace 7.9., operace 16.9. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.8.15 20:37

Juuuu Marcel toto nakonec uteklo vid :P Zitra posledni pak operace a hajdy uz je kooooonec :potlesk: a vse se zase da do starych koleji. Ba neeeeee jeste si vsichni zaslouzite dovcu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.8.15 20:42

U nas jsou taky v kurzu auticka a bagry a velka tatrovka :potlesk: Do te da csechny auta a vozi ne po byte je to milous :potlesk:… A i ja musim neustale vydavat zvuky jako kdyz jede auto a kdyz prestanu tam mi tim svym nařečím vynadá :dance: A ju brmdim dal :mrgreen: :mrgreen: Jooo a naucil se pri prohlizeni knizky kravicku buuuu ja byla stastna ale pak kdyz jsem zjistila ze rika vsem knizkam buuuu nebo tu kravu v te knizce hleda??? :nevim: Ale vidi knizku a krici buuuuu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.8.15 20:54

@Vlaďka 74
Po operaci ještě ozařování 6,5 týdne, takže snad do vánoc bude léčba ukončena, pak jen kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.15 08:27

@marcela74 taky na tebe každy čtvrtek myslím a říkám si, že letního tisu středomořského bude konec ;) :) že už konečně operace a ono to bude mít ještě dozvuky… :( ach jo… Na druhou stranu lepší to při jednom trápení udělat z gruntu poradně než to nedej Bože opakovat…
@Vlaďka 74 @marcela74 se mi zdá, že ty kluci (všeobecně) mají ty auťáky už v genech :lol: jak někde jede traktor nebo bagr, tak si můžou oči vykoukat :lol: a nejmilejší hračky jsou pak jasný :palec: což je dobře, tak to má být :pankac: u nás vozíme kočárek, ale krom panenky je tam všechno, :mrgreen: spis je to takovej nákupní vozík…

Děla se zase krásně, tak přejeme všem příjemný konec prázdnin :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
27.8.15 12:48
@marcela74 píše:
Holky,
zítra poslední chemo, předoperační konzultace 7.9., operace 16.9. :mrgreen:

Supere :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.8.15 20:31

Matysek

Jenom dneska Matysek koukal na pozemku na bagr, ale asistoval s kočárkem :mrgreen: :mrgreen: vzal ho sousedkam (same buchty ) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
28.8.15 06:16

Jozifek taky konecne trochu mluvi, umi brmbrm (vsechno, co ma kola), koko (slepicky), Peta (bracha) a par dni rika mami. Puvodne mi zjihlo srce (jakoze to bude pokracovat, moje mila maminko, mam te rad :mrgreen: ), ale zjistila jsem, ze to pro neho znamena neco jako abrakadabra. Asi objevil, ze kdyz to rikaji starsi sourozenci, plni se jim prani - reknou mami a neco k tomu a objevi se dobrutka - piti - obleceni - hracka - atd… Takze rika mami kdykoliv neco chce :D. Vcera byl s manzelem na hristi a pry se citil trochu nesvuj, Jozifek mu celou dobu rikal mami :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
28.8.15 06:23

@marcela74

Uz at je to za tebou a jsi zase v poradku. Taky pocitam ctvrtky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.8.15 13:53

@olga1975 :lol: :lol: to si to manžel hezky užíval :lol: ta naše mi říká mama a když se něčeho dožaduje, tak je to mamamama :mrgreen: dvě různý slabiky dohromady nedá :(, to je kaka (kočička), gaga ( kačena) ký ( koník)koko ( slepice) kcho (rajčatko) atd…ale pořád je to ta děcká hatmatilka… :? Oni se nám brzy rozkecaj, až nám půjde hlava kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.8.15 05:30

Moje starší dítě je v Londýně, vypadá to, že se mají všichni fajn. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.8.15 06:54

"@marcela74 ty jo taky bych chtěla jednou do Londýna.
Tak u nás se malej celkem rozkecal hlavně slovo táta už umí skloňovat na všechny způsoby. Hraje si se vším ale nejvíce asi s odstrkovadlem. Poslední dobou je hrozně vzteklý a to u všeho co mu buď nerozumíme a nebo mu nejde. A taky mi občas jednu vrazi a já nevìm jak ho to odnaucit. opět proběhly pokusy na nočník, jen opět nebyly úspěšně tak jsem to zase na čas vzdala. Holky nějaký typ na společnou zábavu s prckem když jste doma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.8.15 12:47
@marcela74 píše:
Moje starší dítě je v Londýně, vypadá to, že se mají všichni fajn. :P

Jej, to muzeum voskovych figurin bolo dokonale :palec:
Najlepsie muzeum v akom som kedy bola :mrgreen:
No vyzera, ze sa aj im paci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat