Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
takže u nás ranní klasika, budíček, mlíko, a už sedí u krabice s autama. Asi 10 minut jsem musela točit kolama auta na setrvačník, aby byly pořád v chodu. Teď si hraje s motorkou, je trpělivý, staví ji na stojan. ![]()
Starší kluk jel s mamkou na poznávací zájezd do Londýna, takže budu do neděle mírně osamocena.
Ahojte,
tak my po mesiaci doma. A prichadza tvrda realita starat sa o 2 deti sama
![]()
My bolo taaak dobre…mama mala cely mesiac Lukaska v noci u seba tj. mesiac som spala ako normalny clovek…jaj, tak rychlo sa na dobre zvyka ![]()
Holky,
zítra poslední chemo, předoperační konzultace 7.9., operace 16.9. ![]()
Juuuu Marcel toto nakonec uteklo vid
Zitra posledni pak operace a hajdy uz je kooooonec
a vse se zase da do starych koleji. Ba neeeeee jeste si vsichni zaslouzite dovcu ![]()
U nas jsou taky v kurzu auticka a bagry a velka tatrovka
Do te da csechny auta a vozi ne po byte je to milous
… A i ja musim neustale vydavat zvuky jako kdyz jede auto a kdyz prestanu tam mi tim svym nařečím vynadá
A ju brmdim dal
Jooo a naucil se pri prohlizeni knizky kravicku buuuu ja byla stastna ale pak kdyz jsem zjistila ze rika vsem knizkam buuuu nebo tu kravu v te knizce hleda???
Ale vidi knizku a krici buuuuu
![]()
@Vlaďka 74
Po operaci ještě ozařování 6,5 týdne, takže snad do vánoc bude léčba ukončena, pak jen kontroly.
@marcela74 taky na tebe každy čtvrtek myslím a říkám si, že letního tisu středomořského bude konec
že už konečně operace a ono to bude mít ještě dozvuky…
ach jo… Na druhou stranu lepší to při jednom trápení udělat z gruntu poradně než to nedej Bože opakovat…
@Vlaďka 74 @marcela74 se mi zdá, že ty kluci (všeobecně) mají ty auťáky už v genech
jak někde jede traktor nebo bagr, tak si můžou oči vykoukat
a nejmilejší hračky jsou pak jasný
což je dobře, tak to má být
u nás vozíme kočárek, ale krom panenky je tam všechno,
spis je to takovej nákupní vozík…
Děla se zase krásně, tak přejeme všem příjemný konec prázdnin ![]()
@marcela74 píše:
Holky,
zítra poslední chemo, předoperační konzultace 7.9., operace 16.9.
Supere ![]()
Jenom dneska Matysek koukal na pozemku na bagr, ale asistoval s kočárkem
vzal ho sousedkam (same buchty )
![]()
Jozifek taky konecne trochu mluvi, umi brmbrm (vsechno, co ma kola), koko (slepicky), Peta (bracha) a par dni rika mami. Puvodne mi zjihlo srce (jakoze to bude pokracovat, moje mila maminko, mam te rad
), ale zjistila jsem, ze to pro neho znamena neco jako abrakadabra. Asi objevil, ze kdyz to rikaji starsi sourozenci, plni se jim prani - reknou mami a neco k tomu a objevi se dobrutka - piti - obleceni - hracka - atd… Takze rika mami kdykoliv neco chce
. Vcera byl s manzelem na hristi a pry se citil trochu nesvuj, Jozifek mu celou dobu rikal mami
.
Uz at je to za tebou a jsi zase v poradku. Taky pocitam ctvrtky ![]()
@olga1975
to si to manžel hezky užíval
ta naše mi říká mama a když se něčeho dožaduje, tak je to mamamama
dvě různý slabiky dohromady nedá
, to je kaka (kočička), gaga ( kačena) ký ( koník)koko ( slepice) kcho (rajčatko) atd…ale pořád je to ta děcká hatmatilka…
Oni se nám brzy rozkecaj, až nám půjde hlava kolem ![]()
Moje starší dítě je v Londýně, vypadá to, že se mají všichni fajn. ![]()
"@marcela74 ty jo taky bych chtěla jednou do Londýna.
Tak u nás se malej celkem rozkecal hlavně slovo táta už umí skloňovat na všechny způsoby. Hraje si se vším ale nejvíce asi s odstrkovadlem. Poslední dobou je hrozně vzteklý a to u všeho co mu buď nerozumíme a nebo mu nejde. A taky mi občas jednu vrazi a já nevìm jak ho to odnaucit. opět proběhly pokusy na nočník, jen opět nebyly úspěšně tak jsem to zase na čas vzdala. Holky nějaký typ na společnou zábavu s prckem když jste doma???
@marcela74 píše:
Moje starší dítě je v Londýně, vypadá to, že se mají všichni fajn.
Jej, to muzeum voskovych figurin bolo dokonale ![]()
Najlepsie muzeum v akom som kedy bola ![]()
No vyzera, ze sa aj im paci ![]()